If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравей,искам да те попитам за перката на радиатора с моторчето,целия пластмасов блок де каква му е цената.И дали може да се намери букса,че моята е нагоряла и не става за нищо.А и да я монтираш ако имаш време.Колата е 147 jtd 8v 9/2001.Благодаря предварително
Lisan, ремонта си е доста. Колата е Алафа 146 BOXER 96г.. Интересуват ме цени на ролки, ремъци, филтри, масло, двата предни амортесьора, двата предни спирачни диска и накладките с тях. Съмнявам се и за още 1-2 неща по предницата, ама те трябва да се видят на място. Sorry, че така делово те питам, ама аз да не те бавя, че сме те заринали с въпроси...
1. Дискове спирачни предни + накладки
2. Дискове спирачни задни + накладки
3. Преглед окачване + каквото излезе отделно
4. Диагностика / грешки
5. Пренарязване на резба за пробката за източване на маслото от картера естествено и нова пробка (след 4-5 х. км - за следващата смяна естествено)
6. Амортисьори - предни / задни
7. Датчик за налягане на масло - преглед / смяна
Цени със смяна при тебе.
Подчертаните са по належащи. Не е спешно.
Доколкото разбрах не бачкате в събота (за съжаление).
Евентуално за някой от следващите петъци дали ще е удобно да дигнем кораба на сух док само за преглед и да уточним какво и кога?
Здравей , колко струва ЕКУ за 156 2.0 селеспийд , 1999 г , и може ли само то да се смени или е задължително и еквилайзер и ключ .Благодаря предварително
Здравей,искам да те попитам за перката на радиатора с моторчето,целия пластмасов блок де каква му е цената.И дали може да се намери букса,че моята е нагоряла и не става за нищо.А и да я монтираш ако имаш време.Колата е 147 jtd 8v 9/2001.Благодаря предварително
Извинявай за забавения отговор!! Има два вида,разликата е в захващане то. 350лв и 435лв,от тея цени мога да ти направя 10%отстъпка,за втора употреба не мога да помогна.
Здравей , колко струва ЕКУ за 156 2.0 селеспийд , 1999 г , и може ли само то да се смени или е задължително и еквилайзер и ключ .Благодаря предварително
Не мога да помогна,питай Ферариста,мисля че имаше.
1. Дискове спирачни предни + накладки
2. Дискове спирачни задни + накладки
3. Преглед окачване + каквото излезе отделно
4. Диагностика / грешки
5. Пренарязване на резба за пробката за източване на маслото от картера естествено и нова пробка (след 4-5 х. км - за следващата смяна естествено)
6. Амортисьори - предни / задни
7. Датчик за налягане на масло - преглед / смяна
Цени със смяна при тебе.
Подчертаните са по належащи. Не е спешно.
Доколкото разбрах не бачкате в събота (за съжаление).
Евентуално за някой от следващите петъци дали ще е удобно да дигнем кораба на сух док само за преглед и да уточним какво и кога?
Владо
Дискове предни 58-69лв за брой,накладки 49лв,дискове задни 39лв брой,накладки 26лв, до тук труд 60лв,нова пробка с пренарязване около 40лв зависи какво е правено преди това.
Lisan, ремонта си е доста. Колата е Алафа 146 BOXER 96г.. Интересуват ме цени на ролки, ремъци, филтри, масло, двата предни амортесьора, двата предни спирачни диска и накладките с тях. Съмнявам се и за още 1-2 неща по предницата, ама те трябва да се видят на място. Sorry, че така делово те питам, ама аз да не те бавя, че сме те заринали с въпроси...
Предни амортесьори 154лв за брой,прашници задължително нови за да мога да ти дам гаранция 1г.,ремаци 2 по 12лв,ролки само паразитни 2 по 12лв и
10лв набиване,или 2 по 32лв,дискове по 28лв,накладки 32лв хубави
Интересува ме цена за смяна на масло, както и цена на препоръчително от теб масло (не държа да е Селениа). Смяна на маслен филтър
Смяна на масло за скорости + масло
Comment