Известие

Collapse
No announcement yet.

ИталФест 2008 - свободна дискусия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение
    че смешно звучи
    голямата работа видяхме какво направихте със събора
    добре, че беше Дани ентусиаст, че да стане работа (и останалите от търновската група)

айде няма да се месим повече на КАРБ!!!
    верно ли видя нещо от събора????? и кога по точно ??

цялата ви работа е такава, съжалявам че обобщавам ... ама аман

бих стигнал и по-натам, но няма да е възпитано

всичките ти мнения са такива, от онзиден си тук, чул недолчул, никога не бил наистина, ама за сметка на тва имаш време да висиш пред ПЦ-то и да пишеш

няма кой да те вземе насериозно, дори когато мнението ти е не_за_подценяване, съжалявам

изгради си собствено име, позиция, и мнение, базирани на личните ти преживявания, а не на коментари, предубеждения и разкази на тези около теб... тогава може и да те вземе някой насериозно.....евентуално
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

• Абе аз си трайках досега, ма вече не ме свърта ... Бил съм на всички Фестове досега - има доста хора тук, дето ще го потвърдят. Мога смело да заявя, че от роматичното начало на оная поляна до язовира (ееех, какви времена...) до сега има само напредък. Е, изключвам леката издънка с хотелите от миналата година де, но няма начин при такава масова и трудна организация да няма някакъв проблем. Мога само да свалям шапка на хората, които се гърбят всяка година с организация и т.н., защото това си е къртовски труд и истинско ходене по мъките.
      Сега не ми се изпада в спорове кой какво точно е направил за всеки Италфест, щото е ТЪПО. Не ми се спори и дали трябва да е ИТАЛФЕСТ или АЛФАФЕСТ защото това е ОЩЕ ПО-ТЪПО... Това е национална сбирка на феновете на тези марки, и идва който иска. Деленето на клубове всички видяхме до какво води, и какъв смисъл има.
      Анкетите за място имат смисъл в една начална фаза, и то ако 90% от спонсорите нямат особени претенции... Така че смятам и този въпрос за решен. Предлагам да оставим отговорните другари да си свършат работата на спокойствие, за да можем да им благодарим после !
      Last edited by Alfa User; d.m.y г., 22:12.
      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
        Абе аз си трайках досега, ма вече не ме свърта ... Бил съм на всички Фестове досега - има доста хора тук, дето ще го потвърдят. Мога смело да заявя, че от роматичното начало на оная поляна до язовира (ееех, какви времена...) до сега има само напредък. Е, изключвам леката издънка с хотелите от миналата година де, но няма начин при такава масова и трудна организация да няма някакъв проблем. Мога само да свалям шапка на хората, които се гърбят всяка година с организация и т.н., защото това си е къртовски труд и истинско ходене по мъките.
        Сега не ми се изпада в спорове кой какво точно е направил за всеки Италфест, щото е ТЪПО. Не ми се спори и дали трябва да е ИТАЛФЕСТ или АЛФАФЕСТ защото това е ОЩЕ ПО-ТЪПО... Това е национална сбирка на феновете на тези марки, и идва който иска. Деленето на клубове всички видяхме до какво води, и какъв смисъл има.
        Анкетите за място имат смисъл в една начална фаза, и то ако 90% от спонсорите нямат особени претенции... Така че смятам и този въпрос за решен. Предлагам да оставим отговорните другари да си свършат работата на спокойствие, за да можем да им благодарим после !
        Не знам защо думите които си написал не са в червено, обаче те подкрепям напълно. Ако аз трябваше да го напиша това щеше да има обидени накрая. Иначе е точно така. И не само те подкрепям, ами който не вярва имаме снимки заедно от последния фест.

Не знам защо всички твърдят, че другите марки само се делим и после оплюваме, че било Алфа фест. Който плаща, той поръчва музиката. Точно по-тази причина не съм против феста да е в София. Не ми харесва, но и не рева срещу това решение. Ще ми липсва колоната по магистралата, и някои други яки моменти, ама какво да направиш, няма всяка година да е в София Не казвам, че няма и такива които оплюват само, ама те са малцинство. За болшинството е все тая къде ще бъде, то е ясно, че няма да има време за разглеждане на забележителности, и че всичко ще се върти около Италианските автомобили, и хората с които искаш да се видиш или запознаеш, защото единствените "срещи" с тях са само виртуални.

ПС тези, които по другите форуми са винаги в опозиция, са все едни и същи така, че работата е ясна.
        Last edited by deadairplane; d.m.y г., 00:27.

Comment

• Хора, приемете, че веднъж на 5 / ПЕТ / години ИТАЛФЕСТА трябва да е в София, ПО ЗАДЪЛЖЕНИЕ
          В София има най-много спонсори - това са пари, приход за организирането в бъдещи години; в София има най-много хора, да, вярно, мове да не са всички велаещи, а може и да има доста гости, но е факт, че популяризирането в столицата ще се окаже важно в последствие за бъдещи години; организирането в София може да се извършва в пъти по-лесно, по-бързо и по-удобно, вместо да се пътува по два-три пъти седмично из провинцията - лошо ли ще бъде всичко да е под конец, мъкар и в София; до сега, КАРБ е организирал самостоятелно ИТАЛФЕСТ просто защото другите два клуба не са съществували юридически, не са имали членски внос и респективно финансови възможности за помощ, а са имали и други вътрешно-клубни проблеми или просто никой не е искал тяхната помощ, все пак за да не се включат в организацията до сега сигурно има причина - тази година ще се включат всички; това, че тази година ще се включат и трите клуба, че ще има пари от спонсори, че ще има реклама в столицата, че ще има най-много посетители, че ще се развива само в положителна насока, означава, че в следващите години ИТАЛФЕСТ ще стане още по-добър, още по-популярен, още по-посещаван, още по-богат, още по-колоритен, още по-по-най.... ОБАЧЕ това няма как да стане, без ИТАЛФЕСТ да отговори на тези условия!!!
          Приемете го като ИНВЕСТИЦИЯ в името на ИТАЛФЕСТ - сега го правим в София и преглъщаме хапката, за да можем после да го правим, както и където ни е кеф на всички - толкова ли е трудно за разбиране
          sigpic

Comment

• що не казахте още в самото начало, че феста тря бъде в софия по задължение ...
            щяха да се избегнат всичките тея панаири и изписани глупости...

щом категорично казвате, че ще бъде в софия ... действайте ... да бъде организиран по възможно най добрия начин. да няма проблемите както в стара загора
            ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
              Хора, приемете, че веднъж на 5 / ПЕТ / години ИТАЛФЕСТА трябва да е в София, ПО ЗАДЪЛЖЕНИЕ
              В София има най-много спонсори - това са пари, приход за организирането в бъдещи години; в София има най-много хора, да, вярно, мове да не са всички велаещи, а може и да има доста гости, но е факт, че популяризирането в столицата ще се окаже важно в последствие за бъдещи години; организирането в София може да се извършва в пъти по-лесно, по-бързо и по-удобно, вместо да се пътува по два-три пъти седмично из провинцията - лошо ли ще бъде всичко да е под конец, мъкар и в София; до сега, КАРБ е организирал самостоятелно ИТАЛФЕСТ просто защото другите два клуба не са съществували юридически, не са имали членски внос и респективно финансови възможности за помощ, а са имали и други вътрешно-клубни проблеми или просто никой не е искал тяхната помощ, все пак за да не се включат в организацията до сега сигурно има причина - тази година ще се включат всички; това, че тази година ще се включат и трите клуба, че ще има пари от спонсори, че ще има реклама в столицата, че ще има най-много посетители, че ще се развива само в положителна насока, означава, че в следващите години ИТАЛФЕСТ ще стане още по-добър, още по-популярен, още по-посещаван, още по-богат, още по-колоритен, още по-по-най.... ОБАЧЕ това няма как да стане, без ИТАЛФЕСТ да отговори на тези условия!!!
              Приемете го като ИНВЕСТИЦИЯ в името на ИТАЛФЕСТ - сега го правим в София и преглъщаме хапката, за да можем после да го правим, както и където ни е кеф на всички - толкова ли е трудно за разбиране

Eвала Баце,
              100 % съгласен с теб.
              Все пак се надявам самото мероприятие да не е в самият град а както е говорено на пистата в Лесново.
              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

що не казахте още в самото начало, че феста тря бъде в софия по задължение .......
                маи не си чел началнико ко ти е писал та пак създаваш дразги в инак така хармоничното общество на алфистите я чети по долу
                Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
                Отдавна трябваше да се усетиш да не се месиш, защото такиваприказливци като теб само дразги създават! Когато се наемеш ТИ да организираш нещо, тогава имай чак толкова претенции. Всяка година се съобразяваме и разединяваме заради форумисти, чийто лица никой никога не вижда по фестовете. Ти на колко феста си бил, а на колко от тях направи поне едно нещо за организацията?!? А след като всяка година давате зор да е в централната част на страната колко коли от твоя край има по фестовете?!? Можеш да не ми отговаряш, предварително знам какво ще родят пръстчетата ти! За Търново като не си наясно с някои неща недей много надига кой, какво и колко! Идеята на феста да е около София е не да ни е близо, аз съм бил и по 400 км. в посока за да съм на фест, а ти! Целта е посещаемост, която се доказа, че е невъзможна на майната си от болшинството желаещи посетители.
                его и тук чети не само да стоиш пред ПЦ-то и от тук от там да си създаваш мнение за тези дълбоко уважаваните люде от слухове на недостоини друге люде.... ясно е че не те вземат насериозно което си им е традиция на въпрсоните високопоставени управници което пък си е типично по български управата да не се вслушва в народа ам да си праи неи угодното
                Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщение
                верно ли видя нещо от събора????? и кога по точно ??
                цялата ви работа е такава, съжалявам че обобщавам ... ама аман
                бих стигнал и по-натам, но няма да е възпитано
                всичките ти мнения са такива, от онзиден си тук, чул недолчул, никога не бил наистина, ама за сметка на тва имаш време да висиш пред ПЦ-то и да пишеш
                няма кой да те вземе насериозно, дори когато мнението ти е не_за_подценяване, съжалявам!изгради си собствено име, позиция, и мнение, базирани на личните ти преживявания, а не на коментари, предубеждения и разкази на тези около теб... тогава може и да те вземе някой насериозно.....евентуално
                цецо и сега ако и ся не си се усетил и продължаваш да се месиш приказливец без мнение рискуваш да та отлъчат и да си останеш алфист ма без съратници тогава оставаики ти само проблемите с колата може да си сложиш краи на и без това мизерното ти съществувание без позиция мнение и прочеее
                п.с. съжалявам че обобщих ама .........а бих стигнал и по натам колкото и недостоино да се стори на някои от шефченцата

Comment

• Аз нещо на стоплих - пистата е Лесново , близо до София - супер! Спонсори, масовка - супер! Драгове,други състезания,джиджи-биджи - пак супер! Какво точно ще наложи да си правим традиционния банкет в самия град и да се наврем в мръсотията и задръстванията?
                  Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

• Павка, не стоя тон де
                    Нито аз, нито ПрУф, нито МрХ сме шефове, началници и прочие, единствено Вальо е член на УС, а истинския началник се надявам да определи позицията на клуба в най-скоро време!
                    sigpic

Comment

Павка, не стоя тон де
                      Нито аз, нито ПрУф, нито МрХ сме шефове, началници и прочие, единствено Вальо е член на УС, а истинския началник се надявам да определи позицията на клуба в най-скоро време!
                      тук позицията на клуба не е от значение в случая!!! както казах и по рано тука се изказаха предложения обаче веднага на хората които ги написаха им се разклати пръст и им се посочи дълбоката провинция дет им е мястото един вид освен това в отговора на "организиращите фестове и събори не шефчета" към въпросните провинциалисти се обощиха и намесиха и други персони които няма да стоят безучастни пред вид селския им манталитет и свободното им време пред ПЦ-то

Comment

Павка, не стоя тон де
                        като не сте тогава защо мърморите?
                        да очаквам ли в скоро време пак да ми се мята пръст под ника ? да коментирате там "адовкатче на ...." ?

Първоначално публикувано от 75 turbodelta
                        тук позицията на клуба не е от значение в случая!!! както казах и по рано тука се изказаха предложения обаче веднага на хората които ги написаха им се разклати пръст и им се посочи дълбоката провинция дет им е мястото един вид освен това в отговора на "организиращите фестове и събори не шефчета" към въпросните провинциалисти се обощиха и намесиха и други персони които няма да стоят безучастни пред вид селския им манталитет и свободното им време пред ПЦ-то
                        ние като едни изявени провинциалисти и прости люде по добре да замълчим да не се тикаме при големите....
                        явно не ни е там мястото

Comment

.....ние като едни изявени провинциалисти и прости люде по добре да замълчим да не се тикаме при големите....
                          явно не ни е там мястото
                          не баце тва не е решение ще се тикаме при батките ко не друго поне нема им е спокоино

Comment

• Не ви разбирам, честно!!!
                            sigpic

Comment

Не ви разбирам, честно!!!
                              ми постарай се малко де

Comment

• НещЕм, писнА ми - опраайте се!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X