If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма угодия.... До 10 дена ще се знае дали е Лесново и какви са плюсовете и какво може да има там (да не забравяме спонсорите, които са повече за София....но ще се прецени)
Началото на Август ще се знае местото, а датата е 90% първата седмица на Октомври.
Да бе ма има ли хотел там,че не искам кат свърши да се прибирам в къщи
Забрави да допълниш- в къщи при Жената Не пречи някакво хотелче,мотелче да се измисли близо до Сф с голям паркинг.Идеята Италфест в София ми харесва повече,а миналата година 70-80% от колите бяха софийска рег.Ако не е в СФ дайте направо да е в Русе или Варна та мойта направо да си я качвам карго на БДЖто
Не ми беше минавало през главата само това неудобство
Явно с времето женените се увеличават сред нас и желанието да е далече от "семейното огнище" е непреодолимо
Шегувам се, но ще трябва да му обърнем внимание и да се съобразим май
Явно с времето женените се увеличават сред нас и желанието да е далече от "семейното огнище" е непреодолимо
Шегата на страна но за мен лично,Италфеста не е само каране на писта.Феста е пътуването заедно до мястото,изкарването 2 дни с хора с които се виждаш рядко и основно пишеш.Това всъщност е феста според мен и май според доста колеги.
А тъй като 80% от присъствието вече за съжаление е доказано е София.
Та Италфеста да никой не отрича че не е обикновенна сбирка но все пак по добре готин и весел уикенд от които всички да са доволни от колкото някаква сухарска сбирка лъскава и скучна.
Кой ви каза,че ще идвам без женами Иначе съм напълно съгласен с Иво
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment