Известие

Collapse
No announcement yet.

"ИТАЛФЕСТ-2009" - 3 Октомври 2009г. - летище "МЕЖДЕНЕ"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Цъ
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
      Цъ

Comment

• Тука да не е пазара
        .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• Ми той колегата на старт няма какво да покаже и е нормално да претендира за по-голяма дистанция
          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Добре, ама как точно да му осигурим по-голямата дистанция на 530 метрова писта, в които 530 метра трябва да паркираме и 200 автомобила?!
            sigpic

Comment

Добре, ама как точно да му осигурим по-голямата дистанция на 530 метрова писта, в които 530 метра трябва да паркираме и 200 автомобила?!
              Ако е за идеята има къде да се намери място за всичко, въпроса е да не се стига до инциденти. Лично мнение е че 300 метра са екстра и няма да е кой знае колко опасно. Решаващата дума я имаш ти.
              Fiat Punto 1.4GT 1996
              Hyundai Tucson 2.0 2007
              Renault Clio 1.5 2019

Comment

• в тоя ред на мисли, някой знае ли правата на писта дракон колко метра е?
                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                  в тоя ред на мисли, някой знае ли правата на писта дракон колко метра е?
                  580метра
                  Fiat Punto 1.4GT 1996
                  Hyundai Tucson 2.0 2007
                  Renault Clio 1.5 2019

Comment

Добре, ама как точно да му осигурим по-голямата дистанция на 530 метрова писта, в които 530 метра трябва да паркираме и 200 автомобила?!
                    Никой не е длъжен нищо да ми осигурява понеже не съм само аз. Но мисля, че много по-тежки автомобили няма да се пуснат, просто е безсмислено.

Comment

• ами там се прави драг, но тук май няма къде да се продължи освен ... на поляната, не го виждам как ще стане и за 300 метра
                      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• ей толкова неблагодарност на едно място не бях виждал
                        който иска драг да си организира
                        който мисли, че Кики не е направил достатъчно за него да не идва

Comment

• Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                          ами там се прави драг, но тук май няма къде да се продължи освен ... на поляната, не го виждам как ще стане и за 300 метра
                          Може колега спокойно да се направи 300м. , номиналната скорост на средно статистическата Алфа ще е 100-110Км/ч, чисто по прости сметки могат да спират колите за около 100-120 метра и пак остават 100 тина метра за паркиране , като могат и да се разположат колите стъпаловидно и на по високите предавки да е чисто празно но организаторите имат тежката дума, ние само търкаме клавиатурата в момента.
                          Fiat Punto 1.4GT 1996
                          Hyundai Tucson 2.0 2007
                          Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                            Може колега спокойно да се направи 300м. , номиналната скорост на средно статистическата Алфа ще е 100-110Км/ч, чисто по прости сметки могат да спират колите за около 100-120 метра и пак остават 100 тина метра за паркиране , като могат и да се разположат колите стъпаловидно и на по високите предавки да е чисто празно но организаторите имат тежката дума, ние само търкаме клавиатурата в момента.
                            освен да му пожелаем късмет с организацията
                            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщение
                              ей толкова неблагодарност на едно място не бях виждал
                              който иска драг да си организира
                              който мисли, че Кики не е направил достатъчно за него да не идва
                              100 % съгласен с Еньо!
                              Спрете се с тея пазарлъци вече!!!!
                              sigpic
                              === 75 1.8 T '86 ===
                              === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

• 300 е по добре
                                SPRINTAUTO service
                                0893277773

Comment

Working...
                                X