Известие

Collapse
No announcement yet.

ИТАЛФЕСТ 2010

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
    нещо не забелязвам къде ще е самата вечеря, за някои хора може да е определяща за резервациите на нощувките, да попълните този малък пропус
    http://clubalfaromeo.com/forum/showp...0&postcount=82
    Alfa Romeo 166 2.4JTD /// Lancia Delta 2.0 16V GT

ex Mercedes-Benz W124; ex Lancia Kappa

Comment

• извинявай, но това не отговаря на въпросите: къде е и как се казва, на какво разсояние е от хотелите или е в някой от тях
      аз не познавам Хасково и се не съм единствена
      просто добавете едно изречение в темата за записване за вечерята, за улеснение
      Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
      AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• ето нещо набързо

зеленото е ресторанта
        червеното - хотел "Родопи"
        розовото - хотел "Хасково"
        Attached Files
        sigpic

Alfa Romeo 155, 1.8, TS

Comment

• мерси много
          Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
          AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Ресторанта не е много близо - на 10-15 мин пеша от хотелите е.
            Ама е на има няма 2лв с такси.
            Така че е достатъчно на таксито да кажете - "Спортна среща" за да ви закара.
            А ако ще има хора с коли в ресторанта (което звучи доста неразумно, освен ако не са пълни трезвеници) хасковската група, колкото и малка да е ще помогне с водач/и.

Не е далеч ама е малко оплетено откъм пресечки.
            То целия град е такъв.

Ориентир - статуята на Богородица - вижда се почти от целия център.
            От самата стауя - по пътя който върви пред нея още има няма 500метра и входа на кръчмата е на самия път.

Прилагам снимка на статуята.
            Сега вече има и камбанария до нея построена. Още е със скеле, ама до Италфеста трябва да е махнато.
            Attached Files
            Last edited by Yavor; d.m.y г., 21:32.
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• Гледам че има и други хотели на що годе сносни цени,ако може някой колега от Хасково да даде малко подробности: близо ли са до ресторанта,до пистата и т.н.

http://pochivka.bg/t-70-%D1%85%D0%BE...BE%D0%B2%D0%BE
              155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
              Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

• http://www.bgmaps.com/map/haskovo

и задаваш адресите колега
                sigpic

Alfa Romeo 155, 1.8, TS

Comment

• аз ли съм луд или на луд шапката нося. Има ли официална програма за мероприятието.... или по простичко да попитам с коя кола да посетя събитието. Нещо не ми е ясно ще се дава ли газ и т.н. и това е при положение че Фиоре се опита да ми обясни на пистата каква ще е програмата, пак не ми е ясно ще се кара ли, какво ще се кара, колко и къде.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                  Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                    аз ли съм луд или на луд шапката нося. Има ли официална програма за мероприятието.... или по простичко да попитам с коя кола да посетя събитието. Нещо не ми е ясно ще се дава ли газ и т.н. и това е при положение че Фиоре се опита да ми обясни на пистата каква ще е програмата, пак не ми е ясно ще се кара ли, какво ще се кара, колко и къде.
                    Ще си спестя коментарите относно полюцията ти наречена пост! То някой трябва и да чете не само да го вее вятъра на бял кон!

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                    Искаш да кажеш програмата на феста)
                    Че кога е имало толкова рано програма на феста)))
                    Събота:
                    1. Отваряне на пистата- 8,00
                    2. Откриване на феста - 10.30
                    3. Мултимедиен конкурс, съдействан от лицензирани съдии
                    4. Силов тунинг или представяне на автомобили с такъв
                    5. Оптичен тунинг-
                    6. Представяне н а ретро автомобили.
                    7. Конкурс за най запазен автомобил- ще има ограничение на възраста на автомобила. Ще се оценява поддържането и запазването му според спесификацията му от производителя;
                    8. Автомобил на публиката- определен чрез гласуване;
                    9. Конкурси свързани с феновете
                    10. Майсторско управление;
                    11. Мини "Италфест"- експозиция на макети на италиански автомобили;
                    12. Представяне на последните модели на италиански автомобили, които са в България;
                    13. Тест драйв на ???

Неделя:
                    1. Отваряне на пистата- 8,00;
                    2. Серии каране на пистата "Тайм атак" с автомобили и картове. Сесиите ще бъдат редувани като в тх ще има серии по 10 минути;
                    3. Класиране при автомобили и картове- индивидуално и по клубове( в него участват по ? бр от всеки клуб)
                    4. Стартова решетка- 2 полуфинала и финал от по 8 карта;
                    5 Награждаване на Индивидуални победители и Клуб победител.

Програмата може да претърпи някой дребни промени.
                    За всички конкурси и състезания ще има предварително обявени регламент
                    До Каране на 19-ти ще се допускат участници след Проверка за C2H5OH и съответната декларация

Comment

• оле Иво, мислиш ли че не съм го чел тва или че Фиоре не го е обяснил. Може да не си ме разбрал правилно, интересувам се от това дали майсторското ще е на пистата, по трасето и ако се знае какво ще представлява да се каже.
                      Друго, тайм атака как точно ще се проведе. Ще има ли клалификации някакви или ще се взимат под внимание чистите постижение.
                      Правя си сметката.

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Нянко,

разборам ти драмата и ще се опитам да отговоря. Майсторското ще е на част от пистата, като трасето все още се изготвя. Оставили сме това в ръцете на опитен пилот. Тайм атака няма да има състезателен характер и ще е едниствено и само за кеф. Ще се редуват сесии с картове и коли. Измислено е така, защото има драг дей и трак дей за сериозно състезаващите се. Италфеста има друга идея и философия. Това е среща, на която да се видим, да обсъдим колите, да се посмеем и напием. Състезанията ще са за оптичен, аудио и ако е рекъл господ силов тунинг. ще има майсторско и много гъдели и игри за публиката. Идеята да е наистина фест, а не трак дей

капиш?

ПС: ако въпроса ти е дали има смисъл да си караш пистовата Алфа, за да я караш за време ти отговарям директно - не. Освен ако не решиш да покажеш как изглежда една наистина подготвена кола и да ни накараш да се гордеем с теб и красивия ти профил.
                        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• батка точно това ми беше нужно... Евала! Тенкю и нали знаеш че ща даря с любов.
                          капиш?

Comment

• Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                            ...
                            Събота:
                            1. Отваряне на пистата- 8,00
                            2. Откриване на феста - 10.30
                            3. Мултимедиен конкурс, съдействан от лицензирани съдии
                            4. Силов тунинг или представяне на автомобили с такъв
                            5. Оптичен тунинг-
                            6. Представяне н а ретро автомобили.
                            7. Конкурс за най запазен автомобил- ще има ограничение на възраста на автомобила. Ще се оценява поддържането и запазването му според спесификацията му от производителя;
                            8. Автомобил на публиката- определен чрез гласуване;
                            9. Конкурси свързани с феновете
                            10. Майсторско управление;
                            11. Мини "Италфест"- експозиция на макети на италиански автомобили;
                            12. Представяне на последните модели на италиански автомобили, които са в България;
                            13. Тест драйв на ???
                            ...
                            Цецо, може ли да уточниш горе-долу как ще се развива тази програма във времето? И към колко часа се очаква да приключи?
                            Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                            Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• Цецо е на море. Програмата е отворена. Предполага се че до към 6 ще сме на пистата. все пак е събор и трябва да има време да се помотаем и да си огледаме колите!
                              няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
                                Цецо, може ли да уточниш горе-долу как ще се развива тази програма във времето? И към колко часа се очаква да приключи?
                                Е не съм Цецо амааа.... Една подсказка, програмата ще се развива едновременно във времето.

Comment

Working...
                                X