Известие

Collapse
No announcement yet.

Track day 1

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

A някой взе ли си AutoBuild-а с материала за тракдея - да качи някое сканче тука ...
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Аз го имам, но мога само снимки (фото) да кача.
      166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
        A някой взе ли си AutoBuild-а с материала за тракдея - да качи някое сканче тука ...
        Аз даже бях направил тема за статията в Ауто Билд.Ще го потърся и ще гледам да го сканирам и Честит празник

Comment

Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
          Тоя човек ми изглеждаше баси и опасния.
          Когато се бяхме наредили така се уплаших, че го пускат пред мен, но за щастие аз бях първи

Не, че аз не се въртях де , но си излизам в къра като пич и там си се търкалям
          Чак сега прочитам какво самочуствие имаш. По добре да беше излизал след мен, а не на всяка втора обиколка да те застигам, макар че на предната съм ти оставил една права аванс. Това е писта приятелю и ако не можеш да караш бързо просто не влизаш на нея.
          А иначе щом със стоков мотор и стоково окачване допълнено с 15 ки улични гуми и неработеща ламбда мога да слизам под 1,10 на почти всяка обиколка, вероятно не съм чак толкова от търкалящите се
          Абе той си е бая коварен, защото влизаш с висока скорост и ти се струва, че можеш да го вземеш с пълна газ...и точно в този момент вече виждаш как се приближаваш бързо, но сигурно към тревата
          Ако си на правилната траектория този завой наистина се взима с пълна газ
          Last edited by fiore; d.m.y г., 19:20.
          Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
          sprint tropheo
          155/1.8
          156/2.0 Selespeed

Comment

Аз си спомням сивата 156-ца, която се мъчеше да завие и не се получаваше. Колега ела сега събота и неделя има совободно каране http://www.facebook.com/event.php?ei...892694&index=1 Да видиш поне другите коли от други марки със стрийт гуми какви времена дават
            1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
            1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
            2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Ква стана тука ся
              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Глей как са гъбаркат с благочестивия михлюзин........
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от MainaCore Покажи съобщение
                  Аз си спомням сивата 156-ца, която се мъчеше да завие и не се получаваше. Колега ела сега събота и неделя има совободно каране http://www.facebook.com/event.php?ei...892694&index=1 Да видиш поне другите коли от други марки със стрийт гуми какви времена дават
                  Ще дойда когато я накарам да стои добре на пътя. Тогава това беше максимума което тази кола можеше да извади от себе си. Знам другите коли какви времена дават и знам че този същия селеспийд дава 1,05 на тази писта със стрийт гуми. А другите марки не ме интересуват. С бмв-тата приключих когато се качих в алфа.
                  Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                  sprint tropheo
                  155/1.8
                  156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                    То на Нико от Пендаполи му се строши съединителя,иначе щяха да видят останалите.Лошото е,че се опитах да завържа разговор с нашите колеги,ама явно не им бях от категорията.Май следващия път трябва да се пусна с трошачката на Нико,за да ми обърнете внимание.Почувствах се много гадно колеги.Просто исках да ви помогна,а ме гледахте като помияр.Това,че подготвях още 5 коли и се бях омазал,явно ви беше достатъчно да ме пратите в глуха линия.И на моите приятели гърци им направи страшно лошо впечатление.Все пак за тях аз съм накакъв авторитет.Не общувах с много хора,но двете двойки , с които си разненихме няколко реплики,стигнаха за всичко.Добре,че имаше на корем след това в Агио Пневма узо 12.Това донякъде смекчи вкуса в устата ми.Абе майната му!
                    нищо чудно колега , такива са си някой от "летящите" колеги , другия път въобще не се и опитвай да завръзваш разговор!
                    ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Не се ли очертава скоро продължение?
                      166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

от алфисти.гр разбрахме че Боксера май е дал 01:39:....
                        (всичко е на Гръцки и е трудно за разбиране, гоогле транслатор)

а българска 147 1.9 ЖТД е дала 01:43....
                        (вероятно на КГБ) но ще изчакаме с интерес да се похвалят шоферите...

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                          от алфисти.гр разбрахме че Боксера май е дал 01:39:....
                          (всичко е на Гръцки и е трудно за разбиране, гоогле транслатор)

а българска 147 1.9 ЖТД е дала 01:43....
                          (вероятно на КГБ) но ще изчакаме с интерес да се похвалят шоферите...
                          Аааа и таз добра, недй ся така ,да не си се объркал нещо ?

Comment

къде ги четете тия работи
                            дайте темата, че нищо не разбирам в гръцкия форум
                            Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 19:01.
                            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

трябва да си регистриран

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                              Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                                къде ги четете тия работи
                                дайте темата, че нищо не разбирам в гръцкия форум
                                Първо се регистрирай,колега и използвай преводача,ако не им разбираш.Ако искаш да поснеш нещо,преводача няма да ти свърши никаква работа,защото превода между двата езика е много труден.На практика буквалния превод е неразбираем.Осен това не знам дали има такава опция.
                                Ако решиш да пишеш на гръцки ще ти трябва и азбука,но граматиката им е такава,че дори аз пиша като китаец.Пиша само с думи,които знам точно как се пишат.Иначе е много вероятно да напишеш някоя глупост.Имат много омоними и разликата е само в изписването на звука с някоя от буквите или комбинация от букви за един и същ звук,както и ударението!
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X