A някой взе ли си AutoBuild-а с материала за тракдея - да качи някое сканче тука ...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Track day 1
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеA някой взе ли си AutoBuild-а с материала за тракдея - да качи някое сканче тука ...и Честит празник
Comment
-
Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщениеТоя човек ми изглеждаше баси и опасния.
Когато се бяхме наредили така се уплаших, че го пускат пред мен, но за щастие аз бях първи
Не, че аз не се въртях де , но си излизам в къра като пич и там си се търкалям
А иначе щом със стоков мотор и стоково окачване допълнено с 15 ки улични гуми и неработеща ламбда мога да слизам под 1,10 на почти всяка обиколка, вероятно не съм чак толкова от търкалящите се
Абе той си е бая коварен, защото влизаш с висока скорост и ти се струва, че можеш да го вземеш с пълна газ...и точно в този момент вече виждаш как се приближаваш бързо, но сигурно към треватаLast edited by fiore; d.m.y г., 19:20.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Аз си спомням сивата 156-ца, която се мъчеше да завие и не се получаваше. Колега ела сега събота и неделя има совободно каране http://www.facebook.com/event.php?ei...892694&index=1 Да видиш поне другите коли от други марки със стрийт гуми какви времена дават1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от MainaCore Покажи съобщениеАз си спомням сивата 156-ца, която се мъчеше да завие и не се получаваше. Колега ела сега събота и неделя има совободно каране http://www.facebook.com/event.php?ei...892694&index=1 Да видиш поне другите коли от други марки със стрийт гуми какви времена даватГипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеТо на Нико от Пендаполи му се строши съединителя,иначе щяха да видят останалите.Лошото е,че се опитах да завържа разговор с нашите колеги,ама явно не им бях от категорията.Май следващия път трябва да се пусна с трошачката на Нико,за да ми обърнете внимание.Почувствах се много гадно колеги.Просто исках да ви помогна,а ме гледахте като помияр.Това,че подготвях още 5 коли и се бях омазал,явно ви беше достатъчно да ме пратите в глуха линия.И на моите приятели гърци им направи страшно лошо впечатление.Все пак за тях аз съм накакъв авторитет.Не общувах с много хора,но двете двойки , с които си разненихме няколко реплики,стигнаха за всичко.Добре,че имаше на корем след това в Агио Пневма узо 12.Това донякъде смекчи вкуса в устата ми.Абе майната му!ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic
Comment
-
от алфисти.гр разбрахме че Боксера май е дал 01:39:....
(всичко е на Гръцки и е трудно за разбиране, гоогле транслатор)
а българска 147 1.9 ЖТД е дала 01:43....
(вероятно на КГБ) но ще изчакаме с интерес да се похвалят шоферите...
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеот алфисти.гр разбрахме че Боксера май е дал 01:39:....
(всичко е на Гръцки и е трудно за разбиране, гоогле транслатор)
а българска 147 1.9 ЖТД е дала 01:43....
(вероятно на КГБ) но ще изчакаме с интерес да се похвалят шоферите...
Comment
-
къде ги четете тия работи
дайте темата, че нищо не разбирам в гръцкия форумLast edited by digitalundgrd; d.m.y г., 19:01.Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
трябва да си регистриран
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениекъде ги четете тия работи
дайте темата, че нищо не разбирам в гръцкия форум
Ако решиш да пишеш на гръцки ще ти трябва и азбука,но граматиката им е такава,че дори аз пиша като китаец.Пиша само с думи,които знам точно как се пишат.Иначе е много вероятно да напишеш някоя глупост.Имат много омоними и разликата е само в изписването на звука с някоя от буквите или комбинация от букви за един и същ звук,както и ударението!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment