Известие

Collapse
No announcement yet.

alfa vs honda

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

да ама се пак 9 сек за нова кола е бавно
    AlFa RoMeO 155 1.8 twin spark 16v

Comment

много са скопени новите коли заради екология и евро..... вече не знам кое по ред ще е пример на моя газаджия асконата 1,8 инжекцион 220 на магистралата карахя къса гумите друг мои приятел опел астра бертоне си взе 2,2 16винтилка 2004та 190на магистралата таван ..... варви с моита кочина дет е 1,4 и е болен направо ....... скопени са по новите за екология предполагам
      Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
      Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
      Alfa Romeo 145 1.4 16v
      BMW 520i E39

Comment

абе и ти си прав

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev
          един френд има и стария сивик и новия, каза, че новата не се чувства толкоз добре у високите обороти като старата. може би от хонда просто са я осакатили колицата
          Този френд върна стариа сивик и доплати и взе новия ) а за екологията кво пречи да е екологична и бърза ... все едно няма вече бързи коли заради екологията
          Alfa Romeo 146 1.8 16v '98 144 hP , Audi a6 2.5tdi 180 ks 4x4

Comment

Първоначално публикувано от Abizianata
            да ама се пак 9 сек за нова кола е бавно
            Не е бавно, трябва да имаш на всеки 9-10кг поне 1к.с. което хич не е толкова малко Повечето нови коли в Бг да не ти обяснявам с какви мотори са . .
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Тез хонди са си зле оня ден ми се точеше един пишлягар на дизелчето и си хапна яко. Старата е къде по класна кола
              Принципно би трябвало да вървят що годе равно с Алфата ама като знам че за българия на новите коли слагат най евтините възможни гуми и като бензина ни е келяв......

Comment

абе 1 кола ако върви си върви с сякав бензин аз да ти кажа

Comment

xx

Алфа изби зъбите на Хонда-та .. бях там бях свидетел бях SAFETY CAR и 4-рите пъти алфа мина хондата с поне кола и половина.

Браво на БОООРИИС

Поздрави
                  Диети и отслабване
                  www.elenkov.net

Comment

Re: alfa vs honda

Първоначално публикувано от Gho5t
                    Значи бягах се 3-4 пъти с новиа CIVIC http://honda.newcar.bg/Honda-Civic-1.8- ... l2594.html и го бих 4 пъти с по 2-3 коли тва нормално ли е сепак 10 год разлика има в колите на пича му е купена тая година колата и бтв е шофиор отдавна не е от това разликата да не е щото бях без дебитомер ) ма са с дебитомер пак толкова ми върви колата невиждам разлика
                    здр колега понеже виждам че си с моя двигател и се подвизаваш около Арена кажи коя вечер ще ти е удобно да се пробваме .Просто искам да си направя сверка на двигателя преди тия дни ако всичко е наред да сложа чип . Става въпрос за петък ,събота или неделя . Естествено да е сухо защото иначе не е здравословно
                    Fiat Punto 1.4GT 1996
                    Hyundai Tucson 2.0 2007
                    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Аз също мисля, че автомобилите HONDA са достоен противник на ALFA ROMEO по отношение на динамика и качество (визирам моделите през '90-те години). Навремето дори много харесвах (и все още всъщност ги харесвам) HONDA CRX. Точно поради тези причини, миналата неделя, връщайки се с едни другари от Хасково/Димитровград към Кърджали, бях много екзалтиран когато се заформи една гонка м/у нас и една такава HONDA CRX. Ние бяхме 4-ма души в колата (Alfa Romeo 155 1,8TS MY Sport '95), а "противниковия" отбор 3-ма тинейджъри. Понеже няколко км преди Кърджали има 2-3 стръмни изкачвания, обикновено там се проличава коя кола колко върви. На първото такова изкачване, както си карахме съвсем спокойно на 5-та предавка с около 2500об/мин зад една колона с автомобили, изведнъж ни задмина въпросната Хондичка. Решихме - "...ето един достоен противник, ще го подгоним... " Речено-сторено. Поради трафика, първите 2 изкачвания, Хондичката успяваше да се задържи пред нас, но на последното (то е най-стръмното) просто беше издухана. За съжаление после момчетата с Хондичката не спряха при нас и не можахме да научим с какъв двигател е била.
                      AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                      Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Re: alfa vs honda

Първоначално публикувано от thecleaner
                        Първоначално публикувано от Gho5t
                        Значи бягах се 3-4 пъти с новиа CIVIC http://honda.newcar.bg/Honda-Civic-1.8- ... l2594.html и го бих 4 пъти с по 2-3 коли тва нормално ли е сепак 10 год разлика има в колите на пича му е купена тая година колата и бтв е шофиор отдавна не е от това разликата да не е щото бях без дебитомер ) ма са с дебитомер пак толкова ми върви колата невиждам разлика
                        здр колега понеже виждам че си с моя двигател и се подвизаваш около Арена кажи коя вечер ще ти е удобно да се пробваме .Просто искам да си направя сверка на двигателя преди тия дни ако всичко е наред да сложа чип . Става въпрос за петък ,събота или неделя . Естествено да е сухо защото иначе не е здравословно
                        Колега адднал съм ти ICQ-то пиши там ако искаш може и днеска да се пуснем и без тва няма кво да се прави

Comment

от Витоша по високо нема и от Алфа по бързо нема

некой замисли ли се дали момчето с чисто новата хонда си е позволило да я изнасили така както нашия човек 10 годишната си кошница .

некой замисли ли се дали тая хонда е на повече от 10 000 км и дали и е сменяно поне веднъж маслото и дали е вече разработена както трябва

ако е добър шофера и не му пука за новата му кола на Алфата и 5 дебитомера да и сложиш пак пада

Comment

Ок бе какво ми се караш ? ти луд ли си

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS
                              от Витоша по високо нема и от Алфа по бързо нема

некой замисли ли се дали момчето с чисто новата хонда си е позволило да я изнасили така както нашия човек 10 годишната си кошница .

некой замисли ли се дали тая хонда е на повече от 10 000 км и дали и е сменяно поне веднъж маслото и дали е вече разработена както трябва

ако е добър шофера и не му пука за новата му кола на Алфата и 5 дебитомера да и сложиш пак пада
                              Абе ти нещо май от 4-ти си избегал а. Земи ми докарай такава щайга и с кораба дет е 1600 кг и е дизел и го дават за над 9 сек до 100 щи покажа колко върви хондата, няма какво да се замисля никой просто е по бавна доказано няколко пъти с различни коли и шофъори. Кат твойта талига едвам минава Вакарал със 100 защо треа сереш на всякъде??? Ма кат ти турат един банан няма да можеш ......

Comment

Имало ли е гонка - да, бил ли е колегата- бил е, останалото е за семкаджиите. Ма нова била колата , ма немогъл да кара, ма къси ми крачетата и немогъл да натиска газта, на кой му пука, важен е резултата

Comment

Working...
                                X