Известие

Collapse
No announcement yet.

малко рацин и обещано видео

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• малко рацин и обещано видео

http://www.clip4e.com/play_tigra_vs_alfa.htm аммм я се заслушайте как алфата влиза в прекъсвач на 1 ва и после ми приказвайте че нея настъпвал само 6 оборота

http://www.clip4e.com/play_tigra_vs_alfa_2.htm&rel=1 от друго място

http://www.clip4e.com/play_vw_golf_vs_o ... .htm&rel=1

тука малко изоставам на старта но за сметка натова наваксвам надоло

http://vbox7.com/play:855a42df на тоя клип втората гонка се вижда по добре как ги минавам

http://youtube.com/watch?v=gvV5mVlCyv8

http://youtube.com/watch?v=eeBEsvo-fjo&feature=related

това е всичкото видео което намерих снимано от ралични места мисля че си спазих обещанието вие преценете на 400 метра как е завършила гонката и този който каза че алфата направо ме е отвяа и го видял с очите си да отиде на очен и даси вземе очила

на 1 вата гонка кадето сме 3 те коли малко изостанах надоло наваксах и алфата ме мина понеже неможах да вкарам 5 та на втората след 160 ми дръпна на 4 та

абе братле къде се буташ в А група с тоя прещипан опел
    ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Absente_
      ако е прещипан какво да говорим за алфата 50 коня отгоре айде стига с такива глупави коментари става ли ? задръж си ги за тебе

Comment

хахаха пич ако тая алфа е с 50 коня отгоре и е здрава , ще трябва да си запишеш регистрационния номер ,да не тръгнеш по някоя друга ...

Comment

Пак ли почнахте? Когато дойдеш до София кажи да се видим и да разгледаме твоята машина, която мачка всичко. Нали ти казах, че и аз имах такава, ама никва я нямаше за гонки. Трябва много добре да си я пипнал............
          sigpic
          SCUDERIA ITALIA
          BMW 5-er
          BMW 7-er
          Fiat GP

Comment

то се вижда че в алфата няма никакав мъгел ................ чакаи да се поразработи ..... няма ли някои в сливен да се пусне алфа с алфа да се види за ко става въпрос или се пусни с някоя друга алфа .... за мене точно тази алфа няма никои или я пази момчето
            Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
            Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
            Alfa Romeo 145 1.4 16v
            BMW 520i E39

Comment

дам.... мини към софия да се пуснеш с на fnt алфата да видиш 1.9 jtd как ще те прави хахав,то ния си знаеме де, ама да видиш и ти ,че нещо много мислиш че ти върви колата, мини,мини па може и с мен да се пуснеш , като те прескочат 2-3 алфи дизел , ще си на друго мнение

Comment

Пак се оформя спор: ) гайда браво за клипчетата обаче верно тка неможе да се разбере то зависи в кво състояние е била алфата ако е някоя умряла... е нормално така да става
                Alfa Romeo 146 1.8 16v '98 144 hP , Audi a6 2.5tdi 180 ks 4x4

Comment

Първоначално публикувано от ALFA155Ts
                  то се вижда че в алфата няма никакав мъгел ................ чакаи да се поразработи ..... няма ли някои в сливен да се пусне алфа с алфа да се види за ко става въпрос или се пусни с някоя друга алфа .... за мене точно тази алфа няма никои или я пази момчето
                  ами като се бяха събрали в сливен алфите на серго боксера се пусна с същия и го би това беше преди да направи подобренията ,,, немисля че я няма никаква нали е била при бобо като дойда до софия какво ще и гледаш сякаш ще се види дали нещо и е правено който мисли че е пипана караме я някаде дая закачат на компиутар и дасе види има ли промени по софта .... ако има ще черпя пуснах тази тема
                  1-во щото такава беше уговорката с видео
                  2-ро че на миналата тема кадето писах клипчетата неви одовлетворяваха и намерих всичко което можах , та хората който смятат че колата невърви и че си мисля че върви могат по видеото даси направят сверката, неможе ли 1 като падне някоя алфа данеказвате колата в момента невърви другата е пипана и така нататъка ... някой замислял ли сее и за мойто техническо състояние ?

Comment

по принцип не обичам да се заяждам на подобни теми ама на тоя , смешен ..... дето разправяше че е по-бърз от 166 напрао..., дето сигурно на вакарел пречи на тировете , нема такъв смех
                    Само искам някоя вечер да мине към Бояна, та да видим после дали ще пуска такива теми , или ще му стане тъпо за колата му и ще здуха на тема racing!

Comment

То е ясно че твойта си кола върви най-много ))) ама наистина състоянието има мн значение аз тка се пусках с няква 2.0 гтв и го бих после с някво друго 2.0 гтв и ме би с кола и половина... и кво като алфата е била при бобо то много от алфите са били при бобо и мойта е минавала от там тва незначи че нямам неща за правене и е перфектна ти кво си предстаяш че като мине алфата през бобо и излиза с турбина от там : ) то може да е отишал за смяна на вариатор примерно...
                      Alfa Romeo 146 1.8 16v '98 144 hP , Audi a6 2.5tdi 180 ks 4x4

Comment

по принцип не обичам да се заяждам на подобни теми ама на тоя , смешен ..... дето разправяше че е по-бърз от 166 напрао..., дето сигурно на вакарел пречи на тировете , нема такъв смех
                        Само искам някоя вечер да мине към Бояна, та да видим после дали ще пуска такива теми , или ще му стане тъпо за колата му и ще здуха на тема racing!
                        намери каде съм казал че съм по бърз от 166 казах че ако иска може дасе пробваме нищо повеече . защо намесвате други коли в темата немога да разбера коментирай тая тема ! + има мноооого ама многооо по бързи коли от мойта и даже несмятам че мойра е бърза има много коли по 105 коня които ще ме бият ....неси мисли че само ти ходиш на гонки и си гледал бързи коли...
                        а относно жтд-то тоя профил е на момче с такава алфа 145 1.9 жтд + 4ип
                        помоли ме даго регистрирам и да питам понякой път когато има нужда но от 1 вите теми които писах нямаше компетентни отговори . та с въпросната алфа сме се пускали наи малко 20 пъти в коитоо нито 1 път тази алфа небеше пред мен !!! с дебито мер после без дебитомер с разкачени гарнета с гарнета амм нафта с малко примеси на бензин с отворена кутия на филтара с 14 ки джанти ко ли неправеше да ме бие 500 или 600 лв 4ип но както и дае

Comment

Първоначално публикувано от Gho5t
                          То е ясно че твойта си кола върви най-много ))) ама наистина състоянието има мн значение аз тка се пусках с няква 2.0 гтв и го бих после с някво друго 2.0 гтв и ме би с кола и половина... и кво като алфата е била при бобо то много от алфите са били при бобо и мойта е минавала от там тва незначи че нямам неща за правене и е перфектна ти кво си предстаяш че като мине алфата през бобо и излиза с турбина от там : ) то може да е отишал за смяна на вариатор примерно...
                          бате отиде за основен ремонт сегменти ,,,,,и другите изброени работи 4ип

Comment

Първоначално публикувано от gaidata
                            ако е прещипан какво да говорим за алфата 50 коня отгоре айде стига с такива глупави коментари става ли ? задръж си ги за тебе
                            Може ли само да си кажеш твоя двигател какъв е оригинално и какво си правил по него. Колко конски сили мислиш, че е в момента?
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Първоначално публикувано от bo
                              Първоначално публикувано от gaidata
                              Може ли само да си кажеш твоя двигател какъв е оригинално и какво си правил по него. Колко конски сили мислиш, че е в момента?
                              дввигателя ми е 1.6 16в 105 или 106 конски сили x16xe има спортен филтър който по думите на neo мисля че беше казал , че е малак за моя мотор ще му повярвам понеже неразбирам и доколкото четох из форума знае какво говори + е поставен и смучи топъл въздух и файда мисля че няма 1.7 16в боксера и той имаше . който ме познава от сливен ще каже същото .колата ходи в 1 и същи сервиз и човека който се занимава с нея ще каже същото освен масло и дреболии относно подръжката на автомобила не е пипал

Comment

Working...
                              X