Известие

Collapse
No announcement yet.

малко рацин и обещано видео

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

``нямаш кахър ела в сливен ще се пробваме може даме биещ може аз теб за другите 2000 кубикови ще им намеря една астри4ка пак 2000 и всичко
    ще е ок може и вектричка ако са по силни случайно от астрата което ме съмнява понеже тая астра ``разцепва 2000 16 146 дето стана 1 ва на драга на итал феста в стара загора`` аммм и чи тъйййй.казах с каква алфа искам дасе пусна незнам вии с тез големи двигатели що ме занимавате Laughing се едно да отида при някой с 1.3 боксер и дамусе правя на мъж вижте ме кой съм и пак несе знае щото съм бил алфа с такъв чипнат мотор данестане малко смешно .......``gaida кои кого е разцепил коя 146-ца е станала първа на драга на итал феста във стара загора маи нещо ми се губи gaida ще спреш ли да дразниш хората във форума и защо не си отидеш във опел форума там да дразниш опелджиите със всеки изминал ден продължаваш да ръсиш глупости и да дразниш и коя е тая 146-ца дето е станала първа във драг състезанията на итал феста във стара загора би ли бил така добър да ми разясниш на мен и на останалата аудитория че нещо не схващам или ще кажеш поредната глупост или сега ше почнеш да се оправдаваш
    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

поредната тема на тоя ххххххххххх за заключване , в която нищо освен дразнене и празни приказки! да си ходи с тоя морков,тиграта в оня смешен опел форум.Не е като да няма причина за махане от форума на алфа!

-------------------------------------------
      И все пак колега - моля без обиди.
      пр=00ф
      ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
        Я кат стана въпрос за Опел форума, едно линкче към него ако може?
        http://opelclub-bg.com/forum/
        Заповядай.
        ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
        ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
        ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
        ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Working...
        X