Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 145 vs Golf2

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ами аз не съм я дърпал мойта с 145 ТД и нямам идея как вървят, но съм сигурен, че малкия боксер 145.... няма никакъв шанс срещу нея.
    По принцип на такава като моята, уж и дават доста по-добро ускорение от ТД-то 145, но на практика може и друго да се случи. То една дръпка не е само... 0-100км. ч. От 100 нагоре, кой как набира също е от решаващо значение. Евентуално... на дългите скорости ще се дължи заслугата при 1.4ТС ако бие в такава дръпка.
    Така мисля.
    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
    sigpic
    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Re:

Първоначално публикувано от @bot
      С 1,3 Боксер може и да не го биеш ама аз такива двойки 90 коня ги оставям 1-2 дължини назад
      АЛФА 145 1,7 боксер 16 v

ако ши е 1-2 дължини - по добре не се пускай
      alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Първоначално публикувано от -Kris-
        Ми има и 2.8 VR6 204 коня освен R32, който е скромните 240
        а ако трябва да сме скромни гледайте в yotube има едно клипче от "топ гиър" алфа 147ГТа ,голф R32 i fokus някакъв да видите кой е по скромен
        Alfa Romeo 164 2.0 TS '91

Comment

[quote=alfa_164]
          Първоначално публикувано от "-Kris-":3n85usul
          Ми има и 2.8 VR6 204 коня освен R32, който е скромните 240
          а ако трябва да сме скромни гледайте в yotube има едно клипче от "топ гиър" алфа 147ГТа ,голф R32 i fokus някакъв да видите кой е по скромен [/quote:3n85usul]

Има и едно друго клип4е в същият сайт пак по топ - гиър ...само 4е колата мисля 4е беше не 147 гта 3.2 в6 а 3.7 в6......което е над 300 коня и ако тръгнат да се бегат с който и да е голф....

B&B Racing | bb-racingteam.com
          Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

с

да бъда ли точен .147 ауто делта 3.7 339hp

Comment

Аз залагам 50 лева че с колата на колегата ще накарам тоя голф да си изплюе сегментите през аспуха!
              Privilegiqta da si pruv rajda zaduljenieto da vodi6!

Comment

хахах луд си ей !

Comment

Вие случайно да знаете, че от кола до кола разликата е огромна, а пък от шофиор до шофиор да не говориме! Кви са тея глупости, твойта кола ще го бие, щот на Пешо колата бие на Ставри колата, тва са чисти глупости дето ги пишете! Аз съм виждал Астра 150к.с да не може да мръдне, а пък съм виждал и Астра 150к.с да бяга като откачена, така че неможе от една кола да си вадиш изводи за всички подобни коли!
                  А тва за Алфата 3.7 ми то има Голф 5ца W12....
                  Са кво ше кажете????????
                  Без лоши чувства към никой, но просто не се сдържах като чета меренето на п....
                  156 V6 turbo

Comment

Първоначално публикувано от nkn66
                    Вие случайно да знаете, че от кола до кола разликата е огромна, а пък от шофиор до шофиор да не говориме! Кви са тея глупости, твойта кола ще го бие, щот на Пешо колата бие на Ставри колата, тва са чисти глупости дето ги пишете! Аз съм виждал Астра 150к.с да не може да мръдне, а пък съм виждал и Астра 150к.с да бяга като откачена, така че неможе от една кола да си вадиш изводи за всички подобни коли!
                    А тва за Алфата 3.7 ми то има Голф 5ца W12....
                    Са кво ше кажете????????
                    Без лоши чувства към никой, но просто не се сдържах като чета меренето на п....
                    Отлично казано!
                    Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

s

да знам че има w12 на голф но и съм гледал в топ гиър какжа изгъзица тест драйвъра не можа да земе един завой с тоя голф,понеже емн сполучлив.. и аз го казвам без лоши чуства не се заяждам,има я и алфата и тоя голф в топ гиур секи сам да си прецени

Comment

Re: s

Първоначално публикувано от alfa_164
                        да знам че има w12 на голф но и съм гледал в топ гиър какжа изгъзица тест драйвъра не можа да земе един завой с тоя голф,понеже емн сполучлив.. и аз го казвам без лоши чуства не се заяждам,има я и алфата и тоя голф в топ гиур секи сам да си прецени
                        Първо онзи Голф не е направен за да бъде вкаран в серийно производство Второ онзи Голф е разработен и направен за 8 седмици Трето онзи Голф е чисто и просто уникат, направен само и единствено в чест на ФЕНОВЕТЕ на Голф ГТИ Повярвай ми ако искаха да го пуснат в серийно производство щеше да звива и то зверски много

И все пак не разбрах к'во общо има завиването с драга

Comment

Първоначално публикувано от acko88
                          Шокс тоя даже 1.8 118 коня е майче даже а не 115 е така извесния "малката Джи Ти Ай-ка" и се среща доста често и според мен е точно такъв щом е толко оверен..
                          Колеги значи първо 1.8 8 клапановия е 112 коня, а PL-ла доколкото знам е 129

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

KOLEGI KAKTO PI6E PO GORE GOLF 2 PL E 129 K.S 1800 KUBIKA 16 V AZ IMAM TAKAV AMA E S MEHANI4EN INJEKCION I BIH KAZAL 4E VARVI DOSTA BEZ LO6I 4UVSTVA KAM NIKOI GOLFA BIE DOSTA KOLI AMA NA MEN SE PAK MI HARESVA ALFATA POVE4E TQ E 164 2.0 PO KOMFORTNA E.PREDI KARAHA PEJO 306 1.6 I SAM BIL MNOGO GOLFOVE AMA I MEN SA ME BILI I TO TO4NO EDNA 2-KA MALKIQ GTI 115 K.S S ELEKTRONIQ INJEKCION MNOGO ME NAKAZA (BE6E NA EDIN POZNAT)A TROIKI SA BIL MN PATI DOSTA SA SLABI SRAVNENIE S 2-KATA

Comment

A NA KOLEGATA S ALFATA USPEH I NE Q JALI AKO E ZA PARI... NQMA DA SE S4UPI OT EDNO SASTEZANIE..

Comment

[quote=Ma7e4k0;273969]
                                Първоначално публикувано от alfa_164
                                а ако трябва да сме скромни гледайте в yotube има едно клипче от "топ гиър" алфа 147ГТа ,голф R32 i fokus някакъв да видите кой е по скромен [/quote:3n85usul]

Има и едно друго клип4е в същият сайт пак по топ - гиър ...само 4е колата мисля 4е беше не 147 гта 3.2 в6 а 3.7 в6......което е над 300 коня и ако тръгнат да се бегат с който и да е голф....
                                Незнам за алфа 300 коня ма едно мога да кажа, че Ште пада от някои мой съгражданин(Перник)с голф...

то само музиката му дига 20 коня..

Шегичка да се посмеееме!
                                Spin City!

Comment

Working...
                                X