Известие

Collapse
No announcement yet.

Кои с какво се е гонил ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

за кое XE говориш обаче ?
    alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Първоначално публикувано от Sergey_gigov
      явно за ц20хе едва ли ще е като мойто хе

Comment

Първоначално публикувано от gaidata
        Първоначално публикувано от Sergey_gigov
        явно за ц20хе едва ли ще е като мойто хе
        не вярвам
        alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Преди няколко дни на светофара до Кенар на Сливница се дразнехме с един Голф2,обаче тамън светна зелено и покрай нас профуча един Таурег,аз в стремежа си да бегам Голфа ненадейно съм се озовал до Таурега Хвана ни червено на Опълченска,и пича от Таурега гледа гледа гледа и ми вика : "Абе брат много върви тая количка". Мене чак срам ме хвана че я нарече "количка".Мисля че беше с най-малкия двигател този Таурег (не се интересувам от тези автомобили) но до Ботев пича пак не можа да ме дръпне. Това може би се дължи най-вече заради теглото на 2те коли,но аз останах много доволен!Това ми е най-запомнящата се дръпка,иначе други много.
          Alfa Romeo 145

Comment

Първоначално публикувано от Гелето
            Преди няколко дни на светофара до Кенар на Сливница се дразнехме с един Голф2,обаче тамън светна зелено и покрай нас профуча един Таурег,аз в стремежа си да бегам Голфа ненадейно съм се озовал до Таурега Хвана ни червено на Опълченска,и пича от Таурега гледа гледа гледа и ми вика : "Абе брат много върви тая количка". Мене чак срам ме хвана че я нарече "количка".Мисля че беше с най-малкия двигател този Таурег (не се интересувам от тези автомобили) но до Ботев пича пак не можа да ме дръпне. Това може би се дължи най-вече заради теглото на 2те коли,но аз останах много доволен!Това ми е най-запомнящата се дръпка,иначе други много.
            Ами ако споделиш каква ти е колата,и на нас ще ние е по лесно да си го представим
            Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
            Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
            Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
            Mercedes Benz A170 CDI FL '01
            Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

145 1.6 ТС . Колега ти си от Левски нали? Тито го познаваш 100%
              Alfa Romeo 145

Comment

Снощи се дръпнах на бул България с едно Audi Q7 бяло нямаше надписи с какъв мотор е предположих че е 3.0 дизел.Предизвиках го на едно кръстовище и от втора се почна гонка държах го наравно до края на трета като пред мен идваше кола много бързо и трябваше да спра и го пуснах да мине.Бях в средна лента той в най лява.
                sigpic
                punto GT '96

Comment

Първоначално публикувано от jblmusic
                  Снощи се дръпнах на бул България с едно Audi Q7 бяло нямаше надписи с какъв мотор е предположих че е 3.0 дизел.Предизвиках го на едно кръстовище и от втора се почна гонка държах го наравно до края на трета като пред мен идваше кола много бързо и трябваше да спра и го пуснах да мине.Бях в средна лента той в най лява.
                  3.0 TDI има ускорение като за 1.6 Т.С. Просто тежи МНОГО.

Това явно е било някое по-наточено.
                  "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                  Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                  Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg
                    Първоначално публикувано от jblmusic
                    3.0 TDI има ускорение като за 1.6 Т.С. Просто тежи МНОГО.

Това явно е било някое по-наточено.
                    3.0 TDI по скоро има като на 1.8 Т.С ускорението http://catalog.auto.ru/catalog/cars/audi/q7/
                    Alfa 145 1.8 TS '97

Comment

Аз с моята алфа 156 ЖТД 115 к.с. съм се гонил с Голф 4 110 коня бия го,алфа 166 2.4 1 на 1-аз със повреден деботомер ,Фиат стило 1.9 ЖТД почти равни но на края го бия ,Фиат браво 1.6 бие ме,и вчера с форд фокус тдци 115 коня 3:1 за мен

Comment

Първоначално публикувано от tISHI
                        Аз с моята алфа 156 ЖТД 115 к.с. съм се гонил с Голф 4 110 коня бия го,алфа 166 2.4 1 на 1-аз със повреден деботомер ,Фиат стило 1.9 ЖТД почти равни но на края го бия ,Фиат браво 1.6 бие ме,и вчера с форд фокус тдци 115 коня 3:1 за мен
                        Старото Браво 1.6 16в бензинка ?
                        Alfa romeo 145

Comment

Ами не знам дали е 16 В но е бензин 103 коня мисля че е

Comment

Тези фияти браво са 16V

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

1.6 16V е мотора на Фиат, който е 103кс.

ПП.Пускал съм Ланчата ми, която е 1.9ТД 90кс с такова браво(може и брава да беше, не го гледах отзад ) на Бояна и го бия...нещо не ми се вярва 156цата да падне...
                              156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism
                                1.6 16V е мотора на Фиат, който е 103кс.

ПП.Пускал съм Ланчата ми, която е 1.9ТД 90кс с такова браво(може и брава да беше, не го гледах отзад ) на Бояна и го бия...нещо не ми се вярва 156цата да падне...
                                И аз съм се пускал с такова браво 4-5 пъти квото да права все го бия
                                Alfa romeo 145

Comment

Working...
                                X