за кое XE говориш обаче ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кои с какво се е гонил ?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от gaidataПървоначално публикувано от Sergey_gigovза кое XE говориш обаче ?alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
-
Преди няколко дни на светофара до Кенар на Сливница се дразнехме с един Голф2,обаче тамън светна зелено и покрай нас профуча един Таурег,аз в стремежа си да бегам Голфа ненадейно съм се озовал до ТаурегаХвана ни червено на Опълченска,и пича от Таурега гледа гледа гледа и ми вика : "Абе брат много върви тая количка". Мене чак срам ме хвана че я нарече "количка".Мисля че беше с най-малкия двигател този Таурег (не се интересувам от тези автомобили) но до Ботев пича пак не можа да ме дръпне. Това може би се дължи най-вече заради теглото на 2те коли,но аз останах много доволен!Това ми е най-запомнящата се дръпка,иначе други много.
Alfa Romeo 145
Comment
-
Първоначално публикувано от ГелетоПреди няколко дни на светофара до Кенар на Сливница се дразнехме с един Голф2,обаче тамън светна зелено и покрай нас профуча един Таурег,аз в стремежа си да бегам Голфа ненадейно съм се озовал до ТаурегаХвана ни червено на Опълченска,и пича от Таурега гледа гледа гледа и ми вика : "Абе брат много върви тая количка". Мене чак срам ме хвана че я нарече "количка".Мисля че беше с най-малкия двигател този Таурег (не се интересувам от тези автомобили) но до Ботев пича пак не можа да ме дръпне. Това може би се дължи най-вече заради теглото на 2те коли,но аз останах много доволен!Това ми е най-запомнящата се дръпка,иначе други много.
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
Снощи се дръпнах на бул България с едно Audi Q7 бяло нямаше надписи с какъв мотор е предположих че е 3.0 дизел.Предизвиках го на едно кръстовище и от втора се почна гонка държах го наравно до края на трета като пред мен идваше кола много бързо и трябваше да спра и го пуснах да мине.Бях в средна лента той в най лява.sigpic
punto GT '96
Comment
-
Първоначално публикувано от jblmusicСнощи се дръпнах на бул България с едно Audi Q7 бяло нямаше надписи с какъв мотор е предположих че е 3.0 дизел.Предизвиках го на едно кръстовище и от втора се почна гонка държах го наравно до края на трета като пред мен идваше кола много бързо и трябваше да спра и го пуснах да мине.Бях в средна лента той в най лява.
Това явно е било някое по-наточено."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Първоначално публикувано от georgygПървоначално публикувано от jblmusicСнощи се дръпнах на бул България с едно Audi Q7 бяло нямаше надписи с какъв мотор е предположих че е 3.0 дизел.Предизвиках го на едно кръстовище и от втора се почна гонка държах го наравно до края на трета като пред мен идваше кола много бързо и трябваше да спра и го пуснах да мине.Бях в средна лента той в най лява.
Това явно е било някое по-наточено.Alfa 145 1.8 TS '97
Comment
-
Аз с моята алфа 156 ЖТД 115 к.с. съм се гонил с Голф 4 110 коня бия го,алфа 166 2.4 1 на 1-аз със повреден деботомер ,Фиат стило 1.9 ЖТД почти равни но на края го бия ,Фиат браво 1.6 бие ме,и вчера с форд фокус тдци 115 коня 3:1 за мен
Comment
-
Първоначално публикувано от tISHIАз с моята алфа 156 ЖТД 115 к.с. съм се гонил с Голф 4 110 коня бия го,алфа 166 2.4 1 на 1-аз със повреден деботомер ,Фиат стило 1.9 ЖТД почти равни но на края го бия ,Фиат браво 1.6 бие ме,и вчера с форд фокус тдци 115 коня 3:1 за менAlfa romeo 145
Comment
-
1.6 16V е мотора на Фиат, който е 103кс.
ПП.Пускал съм Ланчата ми, която е 1.9ТД 90кс с такова браво(може и брава да беше, не го гледах отзад) на Бояна и го бия...нещо не ми се вярва 156цата да падне...
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism1.6 16V е мотора на Фиат, който е 103кс.
ПП.Пускал съм Ланчата ми, която е 1.9ТД 90кс с такова браво(може и брава да беше, не го гледах отзад) на Бояна и го бия...нещо не ми се вярва 156цата да падне...
Alfa romeo 145
Comment
Comment