Известие

Collapse
No announcement yet.

Кои с какво се е гонил ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от juli_1 Покажи съобщение
    Как пък спря зад него и му видя чипа,сори ама ми е чудно.
    А във връзка с тия Хонди В-теци много лошо ги наказвам,много ги боли после,а за ЦРX В-тек да не говорим умират от яд.
    и т'ва с какво превозно средство.....?
    146 Turbo

Comment

• 1.6 HF TURBO
      sigpichttp://www.album.bg/juli_1/images/8639029/

Comment

А във връзка с тия Хонди В-теци много лошо ги наказвам,много ги боли после,а за ЦРX В-тек да не говорим умират от яд.
        после полафихме кой какво е тургал под капака с пича , то си навъвеваше ама не е в килограмите нито пък в коньете на животинчето

( всичко се случва с Пунто Гт Турбо , с доста модификации под капака

Лошото е че стана студено и вече и на 3 та не си ще гуметата , треба да слагаме зимните валяци за да стъпва по меко на хасвалта

а за ланчиата
        тя ми е била вечната дестка мечта ( особенно ако бъде HF integralle evo 3 )
        Volvo S80 2.0 T5 180hp
        Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
        Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

• моито кочина съм я пускал със С-класа 320 дизел+чип и вървим на едно, с БМБ 320 купе бием го с кола, сеат толедо май 1.8 20в ... смешна работа...
          Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
          ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

• Снощи с ауди а3 тди 110к.с. с чип първия път ме бие тои сам аз с едно момиче и на мен ми беше повече кеф.втория път наравно аз пак с момичето и третия път и двамата сами бия го към края.а с бравото дето ме биеше преди сега му правя 3-4 коли наи-малко.аз съм с чип от Black angels.Поздрави на Петко КГБ

Comment

Хе хе явно колега не си попадал на варвяща някоя само да си оправя мойта кочина, че претърпях лош удар отзад и съм готов да излезна да премерим сили да видим за какво иде реч, какъв двигател си колега я сподели малко, аз съм малко над 150 коня със спортен филтър генерация на 58мм и крайно гърне, с изпилена глава на 0.7, с денсо свещи и нищо друго сподели за да биеш рекс втек значи колицата ти е бая добра

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

• Първоначално публикувано от hondoman Покажи съобщение
                Хе хе явно колега не си попадал на варвяща някоя само да си оправя мойта кочина, че претърпях лош удар отзад и съм готов да излезна да премерим сили да видим за какво иде реч, какъв двигател си колега я сподели малко, аз съм малко над 150 коня със спортен филтър генерация на 58мм и крайно гърне, с изпилена глава на 0.7, с денсо свещи и нищо друго сподели за да биеш рекс втек значи колицата ти е бая добра
                Рекс, хонда импекс и ултра флекс... всичко на екс ...
                колегата е казал..
                Делта 1.6 HF TURBO
                Last edited by Nasko_77; d.m.y г., 11:30.
                ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                sigpic
                ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

• Първоначално публикувано от Nasko_77 Покажи съобщение
                  Рекс, хонда импекс и ултра флекс... всичко на екс ...
                  колегата е казал..
                  Делта 1.6 HF TURBO
                  Е добре де нищо не ми говори само, че е с турбо за какви коне иде реч

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

• Първоначално публикувано от hondoman Покажи съобщение
                    Е добре де нищо не ми говори само, че е с турбо за какви коне иде реч
                    130-140
                    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Вече не издържам ще пиша и аз дърпахме се с две 156 2,0 с половин кола съм напред.
                      156 1,8 ТS 99
                      Nissan Murano 2005

Comment

• Преди няколко дни с Фау Ве Гоуф 3 ГТ....Еми кво да ви кажа..."лееекинко" го наказах хихи
                        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                          Преди няколко дни с Фау Ве Гоуф 3 ГТ....Еми кво да ви кажа..."лееекинко" го наказах хихи
                          Е той е има-няма 100 коня...нормално
                          и ГТИ-то ще наказваш
                          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• състезавай те се с нещо от вашия ранк

то и аз ога да изпиша една страница с падналите от пунтото , ама при другите коли е нормално , те заводско са по слаби
                            Volvo S80 2.0 T5 180hp
                            Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                            Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

• Първоначално публикувано от WarsteineR Покажи съобщение
                              моито кочина съм я пускал със С-класа 320 дизел+чип и вървим на едно......
                              оппаааа земи се събуди малко ...!?
                              на едно ще вървиш с 320 чипосан ама на 30-ти февруари !
                              Alfa156 Against All

Comment

• Тъкмо щях да му го кажа . Добре , че ме изпревари . И да не е оф , миналата седмица си правих планинско по Шипка от северната страна с Кю7 3.0 ТДИ сток . Тоя камьон много върви нагоре ... На правите ме настига бавно , обаче по завоите съм доста по-бърз . До горе го бих с не повече от 150 метра .
                                145 1.6 ТС '97 ех.
                                145 1.9 JTD '00
                                307 CC 2.0 '04

Comment

Working...
                                X