Първоначално публикувано от juli_1
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кои с какво се е гонил ?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от juli_1 Покажи съобщениеКак пък спря зад него и му видя чипа,сори ама ми е чудно.
А във връзка с тия Хонди В-теци много лошо ги наказвам,много ги боли после,а за ЦРX В-тек да не говорим умират от яд.
( всичко се случва с Пунто Гт Турбо , с доста модификации под капака
Лошото е че стана студено и вече и на 3 та не си ще гуметата , треба да слагаме зимните валяци за да стъпва по меко на хасвалта
а за ланчиата
тя ми е била вечната дестка мечта ( особенно ако бъде HF integralle evo 3 )Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
Снощи с ауди а3 тди 110к.с. с чип първия път ме бие тои сам аз с едно момиче и на мен ми беше повече кеф.втория път наравно аз пак с момичето и третия път и двамата сами бия го към края.а с бравото дето ме биеше преди сега му правя 3-4 коли наи-малко.аз съм с чип от Black angels.Поздрави на Петко КГБ
Comment
-
Първоначално публикувано от juli_1 Покажи съобщениеКак пък спря зад него и му видя чипа,сори ама ми е чудно.
А във връзка с тия Хонди В-теци много лошо ги наказвам,много ги боли после,а за ЦРX В-тек да не говорим умират от яд.
HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат
Comment
-
Първоначално публикувано от hondoman Покажи съобщениеХе хе явно колега не си попадал на варвяща някоя само да си оправя мойта кочина, че претърпях лош удар отзад и съм готов да излезна да премерим сили да видим за какво иде реч, какъв двигател си колега я сподели малко, аз съм малко над 150 коня със спортен филтър генерация на 58мм и крайно гърне, с изпилена глава на 0.7, с денсо свещи и нищо друго сподели за да биеш рекс втек значи колицата ти е бая добра
колегата е казал..
Делта 1.6 HF TURBOLast edited by Nasko_77; d.m.y г., 11:30.ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от Nasko_77 Покажи съобщениеРекс, хонда импекс и ултра флекс... всичко на екс ...
колегата е казал..
Делта 1.6 HF TURBO
HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат
Comment
-
Първоначално публикувано от hondoman Покажи съобщениеЕ добре де нищо не ми говори само, че е с турбо за какви коне иде реч156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеПреди няколко дни с Фау Ве Гоуф 3 ГТ....Еми кво да ви кажа..."лееекинко" го наказах хихи
и ГТИ-то ще наказваш156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от WarsteineR Покажи съобщениемоито кочина съм я пускал със С-класа 320 дизел+чип и вървим на едно......
на едно ще вървиш с 320 чипосан ама на 30-ти февруари !
Comment
-
Тъкмо щях да му го кажа . Добре , че ме изпревари . И да не е оф , миналата седмица си правих планинско по Шипка от северната страна с Кю7 3.0 ТДИ сток . Тоя камьон много върви нагоре ... На правите ме настига бавно , обаче по завоите съм доста по-бърз . До горе го бих с не повече от 150 метра .145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
Comment