Това дойде, това мина под ножа...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кои с какво се е гонил ?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеТъкмо щях да му го кажа . Добре , че ме изпревари . И да не е оф , миналата седмица си правих планинско по Шипка от северната страна с Кю7 3.0 ТДИ сток . Тоя камьон много върви нагоре ... На правите ме настига бавно , обаче по завоите съм доста по-бърз . До горе го бих с не повече от 150 метра .
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеТи Кю7 да влиза с вратите в завой виждал ли си ?ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеНе бате , изглежда много страшно в огледалото . Все едно те гони да те прегази .
Comment
-
Днеска с колегата ми решихме като за петък да си направим една кошийка.Той с неговата Ланча Либра 2,4 jtd 140кс+чип-аз със голф 4 1,8 т 20в 160кс.Растоянието беше около 700метра.
Тръгваме на равно,втора от мен пак на равно 3 пак и той сложи явно четвърта и просто взе да се отделя рязко напред.Победата беше за него,но за мен беше това че исках да се убедя в Италянската сила.Направо се накефих ЛАНЧАТАа като ме би с голф-а.
Другия път ще е с БМВ-325 тдс,че ми е интересно кой ще бие.
Убеден съм че италянския Дизел жтд бие доста коли от всякакъв литраж.
Личното ми мнение е това.
Comment
-
Днес се дръпнах с БМВ 325 Ванос 193к.с. бих го с 4-5 коли.. колата ми е 146 1.6 ТС 120 к.с. ако има желаещи да се замерим на бояна тел:0876 09 58 22- Киро (нямам чЕп)Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
Днес по обед - Сеат Толедо 2,0 115 коня бензин от Лукоил-а на входа на магистралата след камерите - до отбивката за летище Варна - около 150-200 метра беше назаде когато започнах да спирам . На ГАЗ карах за да има някакво равенствоТова с Алфата . С Пунтото - Хонда сивик 1,4 90hp на същата отсечка Сивика се отказа по средата
(развали ми кефа) .
П.С. И двете гонки от летящ старт 50-55Км/чНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщениеДнес се дръпнах с БМВ 325 Ванос 193к.с. бих го с 4-5 коли.. колата ми е 146 1.6 ТС 120 к.с. ако има желаещи да се замерим на бояна тел:0876 09 58 22- Киро (нямам чЕп)
как със 1.6 Т.С ще биеш кола почти 200к.с със задно и айде да не говоря повече,
че и с 4-5 коли-смях отвсякъде
жалко че ми е далече Бояна,да се пробваме,тъкмо и мойта е 1.6 T.SparkLast edited by abart_; d.m.y г., 12:04.146 Turbo
Comment
-
Алоооу @acko88 слез на земята батко . Не се базикай с Ванос-а на BMW това не ти е Опел Корса . Вземи набий някоя 164-ка и после Ванос-а . А BMW 325 Vanos сток си бие 164-ката като за закуска . Развърти ли се този шестак не признава малолитражни Алфички . Карал съм такава кола и знам за какво става дума там .
Първоначално публикувано от ConnorВиждал съм как 145 2.0 (150hp) върви на едно със 200 коня БМВ, (При мисълта, че климатика на алфата беше свален за да е по-бърза) но това последното е наистина абсурдно...Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
Comment