Известие

Collapse
No announcement yet.

Кои с какво се е гонил ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Това дойде, това мина под ножа...
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
      Тъкмо щях да му го кажа . Добре , че ме изпревари . И да не е оф , миналата седмица си правих планинско по Шипка от северната страна с Кю7 3.0 ТДИ сток . Тоя камьон много върви нагоре ... На правите ме настига бавно , обаче по завоите съм доста по-бърз . До горе го бих с не повече от 150 метра .
      А той дали се е състезавал с теб или просто си е карал спокойно?

Comment

• След като сменяхме гумата заедно , дали се е състезавал . Ти Кю7 да влиза с вратите в завой виждал ли си ?
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

Ти Кю7 да влиза с вратите в завой виждал ли си ?
          Отива ли му?
          ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
          sigpic
          ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

• Не бате , изглежда много страшно в огледалото . Все едно те гони да те прегази .
            145 1.6 ТС '97 ех.
            145 1.9 JTD '00
            307 CC 2.0 '04

Comment

Не бате , изглежда много страшно в огледалото . Все едно те гони да те прегази .
              Абсолютно. Имах подобна случка, ама с една Х5 E70 3.0d и завоите към Алеко...Определено се усеща въртящия момент на това страшилище. Иначе в неделята се гоних(по точно мене ме гонеше) един Голф 3 ABF мотора. Държеше ми до 130км/ч и после взе да се предава

http://forum.italauto-bg.net/index.php
              2.0 20v 182A1.000 HGT Engine
              *Stage 2 Cold Air Intake

Comment

• от вчера с някъв форд кугър....такъв ластик му направих.......
                alfa 164 t.s ex
                tipo 2,0 16v turbo ex
                opel astra amnesia ex
                megane 2 ex
                alfa 159 jtd ех
                audi A6/S TQ 330+
                audi a4 b5 1,8 TQ 500++
                alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

• Днеска с колегата ми решихме като за петък да си направим една кошийка.Той с неговата Ланча Либра 2,4 jtd 140кс+чип-аз със голф 4 1,8 т 20в 160кс.Растоянието беше около 700метра.
                  Тръгваме на равно,втора от мен пак на равно 3 пак и той сложи явно четвърта и просто взе да се отделя рязко напред.Победата беше за него,но за мен беше това че исках да се убедя в Италянската сила.Направо се накефих ЛАНЧАТАа като ме би с голф-а.
                  Другия път ще е с БМВ-325 тдс,че ми е интересно кой ще бие.
                  Убеден съм че италянския Дизел жтд бие доста коли от всякакъв литраж.
                  Личното ми мнение е това.
                  Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
                  Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

• Днес се дръпнах с БМВ 325 Ванос 193к.с. бих го с 4-5 коли.. колата ми е 146 1.6 ТС 120 к.с. ако има желаещи да се замерим на бояна тел:0876 09 58 22- Киро (нямам чЕп)
                    Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                    Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                    Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                    Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                    Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

• Днес по обед - Сеат Толедо 2,0 115 коня бензин от Лукоил-а на входа на магистралата след камерите - до отбивката за летище Варна - около 150-200 метра беше назаде когато започнах да спирам . На ГАЗ карах за да има някакво равенство Това с Алфата . С Пунтото - Хонда сивик 1,4 90hp на същата отсечка Сивика се отказа по средата (развали ми кефа) .

П.С. И двете гонки от летящ старт 50-55Км/ч
                      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
                        Днес се дръпнах с БМВ 325 Ванос 193к.с. бих го с 4-5 коли.. колата ми е 146 1.6 ТС 120 к.с. ако има желаещи да се замерим на бояна тел:0876 09 58 22- Киро (нямам чЕп)
                        колега това някакъв виц ли е или.....неможах да разбера
                        как със 1.6 Т.С ще биеш кола почти 200к.с със задно и айде да не говоря повече,
                        че и с 4-5 коли-смях отвсякъде
                        жалко че ми е далече Бояна,да се пробваме,тъкмо и мойта е 1.6 T.Spark
                        Last edited by abart_; d.m.y г., 12:04.
                        146 Turbo

Comment

• Тука обаче всеки бие някои, как някои не каза че го са победили един път или нещо от сорта...Аз пък днеска се гоних с едно магаре с каруца....Мноо го нацепих, минах покрай него все едно беше спряло.
                          Last edited by RoMAN; d.m.y г., 11:47.

Comment

• Нацепил си го . щото магарето не е яло от активната трева ! Ацко , това БМВ да не го е карала някоя баба ? Сериозно , пусни видео , щото много ще ни се смеят колегите от БМВ форума .
                            145 1.6 ТС '97 ех.
                            145 1.9 JTD '00
                            307 CC 2.0 '04

Comment

• Виждал съм как 145 2.0 (150hp) върви на едно със 200 коня БМВ, (При мисълта, че климатика на алфата беше свален за да е по-бърза) но това последното е наистина абсурдно...

Comment

• Алоооу @acko88 слез на земята батко . Не се базикай с Ванос-а на BMW това не ти е Опел Корса . Вземи набий някоя 164-ка и после Ванос-а . А BMW 325 Vanos сток си бие 164-ката като за закуска . Развърти ли се този шестак не признава малолитражни Алфички . Карал съм такава кола и знам за какво става дума там .
                                Първоначално публикувано от Connor
                                Виждал съм как 145 2.0 (150hp) върви на едно със 200 коня БМВ, (При мисълта, че климатика на алфата беше свален за да е по-бърза) но това последното е наистина абсурдно...
                                Виж на това по мога да се съглася поради огромната разлика в килограмите , но на по дълга отсечка няма никакъв шанс .
                                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Working...
                                X