Известие

Collapse
No announcement yet.

Кои с какво се е гонил ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
    Нацепил си го . щото магарето не е яло от активната трева ! .
    Абе дъвчеше някаква слама там...

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
    Виж на това по мога да се съглася поради огромната разлика в килограмите , но на по дълга отсечка няма никакъв шанс .
    Ем то си беше на къса отсечка.

Comment

• А бе един съсед със Ванос 193 коня много се пъчеше ама му увисна носа.От два старта два пъти изгледа ремуса на Астрата.Имах нужда от някой уев че Алфата е нова придобивка и си я стягам сега.
      Алфа 166 2.4 JTD

Comment

• 320i Touring E30, като включа 3та и той просто спира....
        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• може да я дръпне ако бмв -то не е било в час иначесрещу читаво 2.5 няма шанс става въпрос за 325 нали?
          alfa 164 t.s ex
          tipo 2,0 16v turbo ex
          opel astra amnesia ex
          megane 2 ex
          alfa 159 jtd ех
          audi A6/S TQ 330+
          audi a4 b5 1,8 TQ 500++
          alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

• а от ония ден една гонка с пежо 206 2.0 150 коня ... не върви тва пежо...
            alfa 164 t.s ex
            tipo 2,0 16v turbo ex
            opel astra amnesia ex
            megane 2 ex
            alfa 159 jtd ех
            audi A6/S TQ 330+
            audi a4 b5 1,8 TQ 500++
            alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

• Първоначално публикувано от 1912 Покажи съобщение
              може да я дръпне ако бмв -то не е било в час иначесрещу читаво 2.5 няма шанс става въпрос за 325 нали?
              320i Touring.
              156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• И аз да кажа нещо от моята бедна рацерска история:с БМВ 318 ис един калник бия на 400 метра;с вектра 2.0 96-ти набор бия с една кола;голфове колкото сакаш само 150 коня не мога да гоня ни по коне ни по тегло за съжаление;и най заинтригуващото с 156-ца 1.8 16в бия с един калник и то не един път а три поредни(за по сигурно се пробвах и с друга 156-ца същият мотор и пак я бия).Във връзка с последното мога да кажа че се убеждавам че истинските алфови мотори Фиат не могат да ги стигнат,а последният алфов истински мотор е слаган в 155 1.8 8в.Нищо лично колеги.Мир да има.
                sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
                Ex...
                Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra

Comment

• Първоначално публикувано от 155_8000rpm Покажи съобщение
                  И аз да кажа нещо от моята бедна рацерска история:с БМВ 318 ис един калник бия на 400 метра;с вектра 2.0 96-ти набор бия с една кола;голфове колкото сакаш само 150 коня не мога да гоня ни по коне ни по тегло за съжаление;и най заинтригуващото с 156-ца 1.8 16в бия с един калник и то не един път а три поредни(за по сигурно се пробвах и с друга 156-ца същият мотор и пак я бия).Във връзка с последното мога да кажа че се убеждавам че истинските алфови мотори Фиат не могат да ги стигнат,а последният алфов истински мотор е слаган в 155 1.8 8в.Нищо лично колеги.Мир да има.
                  За другите коли криво лево ти вервам! Ама това 318 ИС каде си го писал......... вярвай ми че нямаш шанс да задържиш и дистанция Мойта е с чип и пак такова СТОК ме бие с една предница....... Да ми кажеш 320 по бих ти повярвал

155 2.5 V6
                  Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

• Първоначално публикувано от lulin racing Покажи съобщение
                    За другите коли криво лево ти вервам! Ама това 318 ИС каде си го писал......... вярвай ми че нямаш шанс да задържиш и дистанция Мойта е с чип и пак такова СТОК ме бие с една предница....... Да ми кажеш 320 по бих ти повярвал

Люлин от БМВ до БМВ има разлика...Най вероятно си се пускал с по читаво или чипосано...И то вече май няма нечипосани БМВ та за по 80лв са им чиповете... За това да не се мъчите и да се чудите дали са правени или не просто си вземете 2.0 8В и не ви интересува колко е бутана 318ката
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                    by RUBIG service

Comment

Абе слави аз с твоя дебитомер го дръпнах а пък ти неблагодарен.А няма смисъл да лъжа,колко е читаво бмв-то не знам казва само какво се случи.Айде мир на колегата дето се пали за маторя,ама тва е истината за съжаление.
                      sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
                      Ex...
                      Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra

Comment

• Не се паля...просто ми звучи малко смешно твърдението ти.

Peace off...
                        Alfa Romeo 155 2.0TS 8V

Comment

318 ис - мъртвец.....
                          днес и една калибра изгоря също.......
                          '97 155 1.8 16V
                          GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                          the cost of living is dying...everybody pays...
                          sigpic

Comment

• Предполагам калибрата е била 2.0i 115 коня,щото иначе нямаш никакъв шанс(става въпрос на 400м, иначе 1-ва,2-ра ще го държиш...после ще те отнесе)
                            Alfa Romeo 155 2.0TS 8V

Comment

• Аз все още чакам да чуя за алфа, която е паднала...Ей много бързи тези коли бе.

Comment

• ами знайш как е..... калибра-бегачка мангал-парти ала бала,... от 2 месеца рева че колата му щала да скъса "италянчето" и днес изгоря .... колкото до шанса....не се знае
                                '97 155 1.8 16V
                                GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                                the cost of living is dying...everybody pays...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X