Известие

Collapse
No announcement yet.

Оптичен тунинг на Alfa Romeo GTV

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И защо така плюете колата на човека немога да разбера? Има пари човека, занимава му се и иска да е малко по различен от останалите. И определено хората ще се обръщат след неговата кола в това бъдете сигурно. А и е казано че проекта не е завършен, така че може найстина да стане добро. Успех от мен
    Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
      На мен ми прилича малко на акула в муцуната - ако това е търсения ефект - успял е ... почти. Друг е въпросът доколко този точно стил се връзва с иначе перфектната визия на GTV. Но всеки решава за себе си. Наистина много труд се изисква, и доста смелост за такова нещо.
      Ето ви един спомен от София, докато все още се подвизавах там - колата мисля е правена във Валспорт, тук в Пловдив има една почти на 90% същата, но черна - или поне имаше - вече не я мяркам...
      Не обръщайте внимание на огромните луфтове по брони и капаци ... те са с аеродинамична цел
      А тая бегачка ако не се бъркам, е в Дружба някъде и е 1.4 ТС на газ, но не съм 100% сигурен дали е същата, ама едва ли са много такива,и ако се постегнат малко по ръбовете тия луфтове ще си стане хубав фейслифт!!!

Comment

a е немога да разбера 6то сте такива спрели всичките,какво не и харесвате на колата като о6те не е довършена.и аз като си понатоках 33-ката много плюене изплюхте вси4ките ама само аз си знам как хората се обръштаха да я гледат като минаваше и снимки си правеха с нея и кво ли не.и сигурно я има в тел. на хора от цяла българия.штото от кудето минеше жсеки я снимаше.а вие маи завиждате.оставете 4ожека на мира иска колата му да е по разли4на.вие вземете малко си променете мисленето 4е с тея спрели разсъждения доникъде няма да стигнете.на маняка поне за това 4е има смелост да я покаже преди да я е завършил.штото с плю.валници като вашите не трябва въобште да ви я показва.
        Attached Files
        sigpic alfa 33 1.7 8v-alfa146 2.016v

Comment

Първоначално публикувано от niks Покажи съобщение
          a е немога да разбера 6то сте такива спрели всичките,какво не и харесвате на колата като о6те не е довършена.и аз като си понатоках 33-ката много плюене изплюхте вси4ките ама само аз си знам как хората се обръштаха да я гледат като минаваше и снимки си правеха с нея и кво ли не.и сигурно я има в тел. на хора от цяла българия.штото от кудето минеше жсеки я снимаше.а вие маи завиждате.оставете 4ожека на мира иска колата му да е по разли4на.вие вземете малко си променете мисленето 4е с тея спрели разсъждения доникъде няма да стигнете.на маняка поне за това 4е има смелост да я покаже преди да я е завършил.штото с плю.валници като вашите не трябва въобште да ви я показва.
          Епа че какво и е на твойта 33ка,според мен направо си е уникална с тоя фейслифт е много красива,нема такава

Comment

ебаси гнусотията , трябваше твоя приятел да си купи голф , него да обезобразява
            ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Според мен идеята е добра, долната част на бронята трябва да изпъкне, комарниците да се махнат и номера да е встрани...Човека го прави с мерак и това е похвално, какво да кажа за тези НЕЩАСТНИЦИ, които вземат пари за това!!!Например тази дръглива "бегачка" 1,4ТС, която била правена от Валспорт-там трябва да се срамуват...Пининфарина плащат луди манги на своите дизайнери за да мислят и творят, а не като нашите диваци да ровят в интернет и да копират.
              Attached Files

Comment

Първоначално публикувано от ico.donev Покажи съобщение
                Според мен идеята е добра, долната част на бронята трябва да изпъкне, комарниците да се махнат и номера да е встрани...Човека го прави с мерак и това е похвално, какво да кажа за тези НЕЩАСТНИЦИ, които вземат пари за това!!!Например тази дръглива "бегачка" 1,4ТС, която била правена от Валспорт-там трябва да се срамуват...Пининфарина плащат луди манги на своите дизайнери за да мислят и творят, а не като нашите диваци да ровят в интернет и да копират.
                Колега тази алфа твойта ли е?Днеска на срещата я загледах много добре е направена,направо гали окото,само не мога да разбера бронята от 147-ца ли е слагана или е правена по поръчка?
                Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

Алфата е Cadamuro design и е направена в Германия. Частите струват 2800 EUR могат да се поръчат на www.cadamurodesign.it
                  Attached Files

Comment

Моето лично мнение винаги е било, че хубав оптичен тунинг на Алфа не съм виждал. Просто е много трудно да подобриш съвършенното.
                    Alfa Romeo 145 Boxer 1.6 I.E. 8V 103 hp

Comment

начетах се на бисери - за момчето което прави колата - продължавай -довърши я и тогава пак я покажи - пък форумните нека си лаят важно е на тебе да ти е красива да не ти пука от мнения
                      за хората от форума ще ви кажа , че нещо за да стане хубаво първо трябва да стане грозно (да се развали )
                      alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Първоначално публикувано от charmario Покажи съобщение
                        Моето лично мнение винаги е било, че хубав оптичен тунинг на Алфа не съм виждал. Просто е много трудно да подобриш съвършенното.
                        Епа колега ела да видиш моята за да видиш как съвършенното е станало напрво заслепително

Comment

И аз съм на същото мнение. Най-много едни хубави джанти и прагове.
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
                            Епа колега ела да видиш моята за да видиш как съвършенното е станало напрво заслепително
                            Цъкни едни снимчици да й се порадваме
                            Alfa Romeo 145 Boxer 1.6 I.E. 8V 103 hp

Comment

Цъкни едни снимчици да й се порадваме
                              С удоволствие, само някой да ме научи как да ги качвам тук, че не мога

Comment

145-та ли е съвършенна бе пич??Стига се превъзнасяхте това вече не е секта а незнам какво.
                                Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                                Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                                Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                                Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                                Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Working...
                                X