Известие

Collapse
No announcement yet.

Еволюция на 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
    Мислил ли си за неон в купето ? Под седалките някаде , да е скрит
    Мислех до педалите... Но още съм пред дилема.

Comment

В интериора има добри попадения и не чак толкова ама айде да не сме злобни, че чак да си правим и колажи digger тук потребителите се уважаваме, мнението си е мнение а колата си е лична собственост и всеки си преценя
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
        Мислех до педалите... Но още съм пред дилема.
        Колега, ако караше Хонда с две ръце съм за, но на Алфа 166 някакси няма да и отива.
        sigpic
        Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
        BMW E30
        BMW E36

Comment

На мен 166-цата ми е любимия модел на Алфа Ромео.Евалата на колегата за вложения труд и средства. Просто ми доставя удоволствие да видя италиянска красавица, която е гледана с много любов.Остава само да чуем как звучи музиката.И в крайна сметка по дяволите, има ли как да се уредя с едно кръгче с някоя 166-ца
          Alfa Romeo 156 1.8TS' 98

Comment

Музиката е наистина много добра.Ама аз ценя повече саунда от двигателя дето излиза през тази генерациика Много красив звук.. трябва да се чуе задължително
            Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Comment

Отностно колата като цяло .. на мен лично не ми харесва .. прекалено много е претрупана , нещата които са слагани не са вързани едно с друго , нито като модел нито като цвят .. а относно музиката .. не знам с тази изолация на багажника как се чува , ама като гледам как е направена надали е много хубаво ! Стелките и педалите - БЕЗ КОМЕНТАР - та това е лимузина .. не спортна кола за тунинг ! За плеъра - защо не си взе такъв дето е с вадещ се дисплей .. много по-добре стои Нямам нищо против теб , просто изказвам мнение Евала все пак за ентусиазма и занимаването
                Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
                  1.Отностно колата като цяло .. на мен лично не ми харесва .. прекалено много е претрупана , нещата които са слагани не са вързани едно с друго , нито като модел нито като цвят .. а относно музиката .. не знам с тази изолация на багажника как се чува , ама като гледам как е направена надали е много хубаво ! 2. За плеъра - защо не си взе такъв дето е с вадещ се дисплей .. много по-добре стои Нямам нищо против теб , просто изказвам мнение Евала все пак за ентусиазма и занимаването
                  1.Искам да имам всевъзможни екстри, а това изисква място. Обичам да имам и най-малкото удобство и глезотийка.

2. Музиката е 1200W и се чува много добре, а задните седалки имат подлакътник който се смъква и има откритие към багажника и целия бас влиза в купето и нищо не излиза навън.

3. Я пак прочети името на плейъра и модела и си помисли дали не говориш за нещо, което имам вече Не гледаш снимките подробно.

Comment

1.Искам да имам всевъзможни екстри, а това изисква място. Обичам да имам и най-малкото удобство и глезотийка.

2. Музиката е 1200W и се чува много добре, а задните седалки имат подлакътник който се смъква и има откритие към багажника и целия бас влиза в купето и нищо не излиза навън.

3. Я пак прочети името на плейъра и модела и си помисли дали не говориш за нещо, което имам вече Не гледаш снимките подробно.
                    1. Затова казах , че мнението е мое

2. Мойта е 1300W , но имах впредвид , че така както ти е сложен самия говорител .. не знам как всичко влиза вътре , ще направя снимки да видиш при мен как е

3.За плеъра , стори ми се , че екрана е отделно от самия плеър и че не се прибира вътре в него .. може да не съм видял хубаво
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
                      1. Затова казах , че мнението е мое

2. Мойта е 1300W , но имах впредвид , че така както ти е сложен самия говорител .. не знам как всичко влиза вътре , ще направя снимки да видиш при мен как е

3.За плеъра , стори ми се , че екрана е отделно от самия плеър и че не се прибира вътре в него .. може да не съм видял хубаво
                      1. Секи има право на мнение за това е темата

2. Ами предполагам, че има разлика от продукт до продукт. Аз съм с американска техника, в първия ми пост всичко е подробно описано.

Comment

УНИКАЛНО..!!!
                        Поздрави и продължавай все така, че и по-добре..
                        П.С. Май ни се дублират джантичките..
                        sigpic
                        Alfa Romeo 156 1.6 16V Twin Spark
                        .:: My PRECIOUS ::.

Comment

Първоначално публикувано от Bubuto Покажи съобщение

П.С. Май ни се дублират джантичките..
                          Да живеят Alessio Turbo ?

Comment

Стелките наистина са отчайващо отвратителни
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                              Стелките наистина са отчайващо отвратителни
                              Купи си по-хубави Или така като гледам цяла нова кола ти трябва.

Comment

Купи си по-хубави Или така като гледам цяла нова кола ти трябва.
                                Аз много отдавна има много по-хубави стелки братоАз за това дали ми трябва нова кола,остай аз да решавам става ли

П.С.Просто си казах мнението,наистина мязат на стелки от някой Голф
                                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                                X