Първоначално публикувано от tokata_pz_flex
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Еволюция на 166
Collapse
X
-
В интериора има добри попадения и не чак толкова ама айде да не сме злобни, че чак да си правим и колажиdigger тук потребителите се уважаваме, мнението си е мнение а колата си е лична собственост и всеки си преценя
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеМислех до педалите... Но още съм пред дилема.sigpic
Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
BMW E30
BMW E36
Comment
-
На мен 166-цата ми е любимия модел на Алфа Ромео.Евалата на колегата за вложения труд и средства. Просто ми доставя удоволствие да видя италиянска красавица, която е гледана с много любов.Остава само да чуем как звучи музиката.И в крайна сметка по дяволите, има ли как да се уредя с едно кръгче с някоя 166-ца
Alfa Romeo 156 1.8TS' 98
Comment
-
Отностно колата като цяло .. на мен лично не ми харесва .. прекалено много е претрупана , нещата които са слагани не са вързани едно с друго , нито като модел нито като цвят .. а относно музиката .. не знам с тази изолация на багажника как се чува , ама като гледам как е направена надали е много хубаво ! Стелките и педалите - БЕЗ КОМЕНТАР - та това е лимузина .. не спортна кола за тунинг ! За плеъра - защо не си взе такъв дето е с вадещ се дисплей .. много по-добре стоиНямам нищо против теб , просто изказвам мнение
Евала все пак за ентусиазма и занимаването
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение1.Отностно колата като цяло .. на мен лично не ми харесва .. прекалено много е претрупана , нещата които са слагани не са вързани едно с друго , нито като модел нито като цвят .. а относно музиката .. не знам с тази изолация на багажника как се чува , ама като гледам как е направена надали е много хубаво ! 2. За плеъра - защо не си взе такъв дето е с вадещ се дисплей .. много по-добре стоиНямам нищо против теб , просто изказвам мнение
Евала все пак за ентусиазма и занимаването
2. Музиката е 1200W и се чува много добре, а задните седалки имат подлакътник който се смъква и има откритие към багажника и целия бас влиза в купето и нищо не излиза навън.
3. Я пак прочети името на плейъра и модела и си помисли дали не говориш за нещо, което имам вечеНе гледаш снимките подробно.
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение1.Искам да имам всевъзможни екстри, а това изисква място. Обичам да имам и най-малкото удобство и глезотийка.
2. Музиката е 1200W и се чува много добре, а задните седалки имат подлакътник който се смъква и има откритие към багажника и целия бас влиза в купето и нищо не излиза навън.
3. Я пак прочети името на плейъра и модела и си помисли дали не говориш за нещо, което имам вечеНе гледаш снимките подробно.
2. Мойта е 1300W , но имах впредвид , че така както ти е сложен самия говорител .. не знам как всичко влиза вътре , ще направя снимки да видиш при мен как е
3.За плеъра , стори ми се , че екрана е отделно от самия плеър и че не се прибира вътре в него .. може да не съм видял хубавоAlfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение1. Затова казах , че мнението е мое
2. Мойта е 1300W , но имах впредвид , че така както ти е сложен самия говорител .. не знам как всичко влиза вътре , ще направя снимки да видиш при мен как е
3.За плеъра , стори ми се , че екрана е отделно от самия плеър и че не се прибира вътре в него .. може да не съм видял хубаво
2. Ами предполагам, че има разлика от продукт до продукт. Аз съм с американска техника, в първия ми пост всичко е подробно описано.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bubuto Покажи съобщение
П.С. Май ни се дублират джантичките..
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеСтелките наистина са отчайващо отвратителниИли така като гледам цяла нова кола ти трябва.
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеКупи си по-хубавиИли така като гледам цяла нова кола ти трябва.
Аз за това дали ми трябва нова кола,остай аз да решавам става ли
П.С.Просто си казах мнението,наистина мязат на стелки от някой ГолфFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment