Известие

Collapse
No announcement yet.

Виртуален тунинг, за всички любители: професионалисти и аматьори

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• не ми се смейте на качеството на монтажа. хал хабер си нямам от фотошоп.
    Attached Files

Comment

• всъщност обърках спирачните апарати на предната гума.
      Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщение
        всъщност обърках спирачните апарати на предната гума.
        то и джантите си сменил май?156-ца с 4 болта май няма?
        Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

• Ето с какво се позанимавах снощи,докато нямах NET
          Attached Files
          146 Turbo

Comment

• Липсата на нет ти се отразява много добре. Дано доставчикът ти го спира по-често
            146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

• Айде да върнем малко темата към живот с някой нови постижения Утре ще кача и други прототипчета Надявам се да ви харесват.
              Attached Files
              Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                Айде да върнем малко темата към живот с някой нови постижения Утре ще кача и други прототипчета Надявам се да ви харесват.
                Ейййй страшни са братле,особено Митко цепи мрака!!!! БРАВО

Comment

Айде да върнем малко темата към живот с някой нови постижения Утре ще кача и други прототипчета Надявам се да ви харесват.
                  Първата колица ми харесва много! само ,че е плагиатствана .....
                  Как ще обясниш ТОВА Някой има същите способности като твоите. А и виждам имате еднакво виждане за тунинг! Kak може някой да я направи колата и да я постне в нета преди около 8 месеца и ти изведнъж да я праснеш тук и да кажеш че ти е била новото постижение .... вече се съмнявам във всички "копия" дето си сложил в темата. !!!!!!!!!!!!!!!!
                  Attached Files
                  Last edited by slav40; d.m.y г., 09:32.
                  Alfa156 Against All

Comment

• жестоко е гт.....баси визията
                    75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
                    kavasaki zzr-600 100 жребеца
                    147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54

Comment

• Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
                      Как ще обясниш ТОВА Някой има същите способности като твоите. А и виждам имате еднакво виждане за тунинг! Kak може някой да я направи колата и да я постне в нета преди около 8 месеца и ти изведнъж да я праснеш тук и да кажеш че ти е била новото постижение .... вече се съмнявам във всички "копия" дето си сложил в темата. !!!!!!!!!!!!!!!!
                      Хм,вярно че са 1:1.Тая конспирация трябва да се разследва!?!?

Comment

• Не е конспирация, просто не е моя, не всички неща, които показвам са мое дело има някои, които просто са ми харесали и съм ги пуснал
                        Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

......Тук можете да побликувате това което сте направили на Фотошоп или Пеинт надявам се да има желаещи За тези, които имат желание, но незнаят как ето ви малко уроци ТУК! ......
                          ...а не копирали ....
                          ...предлагам само личните творби да имат място тук....

Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
                          ......... вече се съмнявам във всички "копия" дето си сложил в темата..... !!!!!!!!!!!!!!!!
                          Има си тема за интересни снимки и коментари ....
                          Last edited by slav40; d.m.y г., 16:22.
                          Alfa156 Against All

Comment

• Айде дайте някоя 145 че ми трябват идей за много надупчен преден капак
                            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                            sigpic
                            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
                              ...а не копирали ....
                              ...предлагам само личните творби да имат място тук....

Има си тема за интересни снимки и коментари ....
                              Някъде да видя да посочвам да се побликуват само и единствено собствени творби. "Тук можете да побликувате... " Някъде да видя конкретно да съм посочил, че трябва да се побликуват само и единствено собствени творби? НЕ!!! Темата като цяло е конкретно за виртуален тунинг. И като толкова предлагаш можеше да ме изпревариш като е било времето и ти да отвориш такава тема, а не да цапаш тази!!! Ако толкова много те дразни просто не чети, никой никого не кара на сила да влиза и да чете темата.

---------- Post added at 17:09 ---------- Previous post was at 17:01 ----------

Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
                              А да и относто това кога кое е направено и т.н. Само ще ти кажа, че имам проекти, които седят повече от 2 години в компютъра, ама май ти знаеш по-добре какво има в него от самият мен. Ако толкова се съмняваш мога да ти пратя (макар, че с нищо не съм ти длъжен) PSD-та да видиш кое на кой е.

Comment

• Такова е моето мнение-харесва ли ти или не, си е твоя работа.... Това че си пуснал темата незначи че е твоя собственост,нито форума е твой и да определяш кой цапа и кой не .....и незначи че ще определяш правилата за публикуване.Ти цапаш с интересните "снимки",за които има създадена друга тема. Не ме интересува какви ПСД-та имаш на копма си ...... но е по-правилно да пуснеш тях тук ...не мислиш ли ??? Редно е да напишеш "моите постижения" и интересната тунингована алфа намерена в нета...Аз съм над 90% сигурен че всички коли пуснати тук НЕ СА ТВОЕ ПРОИЗВОДСТВО... и споко, не се нерви и не викай.Кефиш се когато ти правят комплименти и то точно за тази кола.....поясни ,че не е твое постижение....защото това си е чиста доза измама.
                                Нали се сещаш какво ще стане ако всеки почва да качва тунинговани коли намерени в нета .....
                                Я си прочети първия пост в темата и вникни в това, което си написал"Тук можете да побликувате това което сте направили на Фотошоп или Пеинт" аз ли съм кьорав ....къде е конкретното за което твърдиш ... като не ти е угодно в момента се самонагаждаш спрямо ситуацията ....нападението е най-добрата защита....но в твоя случай не е. Модераторите сега ще ни погнат.
                                ЕтоТУК моите постижения .... да ги подбарам ли наред та ги поствам тук .... да ми се кефят колегите .....
                                Last edited by slav40; d.m.y г., 21:15.
                                Alfa156 Against All

Comment

Working...
                                X