If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Виртуален тунинг, за всички любители: професионалисти и аматьори
Ебаси то няма за какво да се хване да те критикува някой,много добре са станали колега ,БРАВО!!!
Хехе мерси, мерси. Засега по семличко го давам, че до на Дивака и Пепи произведенията бая хляб трябва да изям. Разбрах колко са си поиграли като почнах и аз да правя опити
Adobe Photoshop CS4
По принцип бях свалил твоите снимки да пробвам да я "барна" малко колата ,но качеството им е много гадно и се отказах .....снимай си колата с качествен фотоапарат,за да стане хубав "шопа" и се старай да не я снимаш отгоре ,а горе долу на нивото на колата!
От тук можеш да научиш доста http://www.photoshop-bg.com/index.ph...e&cat=1&scat=7
По принцип не е трудно ,но трябва малко(доста) практика ,за да научиш тънкостите!
Усещам лека гавра с Ауди, хехехе. Иначе добре си я докарал снимчицата
п.п Не товари ли малко CS4 цялата система, или аз си бях свалил някаква бъгава. Щото компа не ми е слаб, а не бях много доволен
Не товари.....само малко бавно зарежда в началото и след това си е ок! А моя комп. е слабичък и нямам проблем!Явно си бил свалил някаква бъгава .... Аз се бях заел да я правя сериозно тая кола ,а пък тя каква стана .... !
само след известно време е добре да го изключиш и да го пуснеш наново защото има един бъг, който почва да ти отчита кликването на мишката по-късно и доста дразни.......
Аз нямам такъв бъг!Работил съм с програма 3-4 часа ,оставял съм я цял ден отворена и нямам подобен случай с мишката!
При версията, която използвам, има бъг, при който ако искам да вкарам ,"дъжд","вятър" или "светлина" под ъгъл ми дава грешка - "send error / don't send"
Явно всяка версия на ЦС4 си има характерните бъгове
Сори за ОФФФФ-а .... Е то компютъра си иска рестарт понякога ...... ! Ударихме го на говорилня ! Моля модераторите да подминат темата без да я заключват !
п.п. като си работил толкова часове я турни едно изборжание да видим
Сори за ОФФФФ-а .... Е то компютъра си иска рестарт понякога ...... ! Ударихме го на говорилня ! Моля модераторите да подминат темата без да я заключват !
п.п. като си работил толкова часове я турни едно изборжание да видим
it's sekrit!!1one!
с вирт. тунинг не се занимавам (не ми остава време за такива забавления)
Това набързо!
За по-качествено напасване на детайлите дай по-голяма снимка(най-малко 2мегапиксела), за да изглежда като истинско ,сега си личи ,че е нахвърляно набързо ....!
Това набързо!
За по-качествено напасване на детайлите дай по-голяма снимка(най-малко 2мегапиксела), за да изглежда като истинско ,сега си личи ,че е нахвърляно набързо ....!
Благодаря колега, по-натам ще я снимам с апарата.
B&B Racing | bb-racingteam.com Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment