Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 145 VS Mazda mx3

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
    Еми тва е таяка принципно, ама аз мислех, че спора е коя кола е по-бръза.
    е нема как за коя е по-бърза то е ясно все пак 33 кончета отгоре вобще не са малко
    sigpic
    33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
    Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
      Е нали се сещате че на с 260 на АМГ - то и Си абонат за малашевци по наще магистрали , добре возили сте в WRC naprimer Lancer Evo 9 .......
      Опс Sando....Няма WRC автомобил модел Лансер Ево 9...
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
      Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
        Толкус ти е карането начи щом имат време за по кафе
        ти си типично мислещият шофьор на голф 3 за тебе нЕма невъзможни неща и твойта кола е най-бързата въпреки стотината и коня
        Lexus Is200
        Honda CBR 600 F4i

Comment

Първоначално публикувано от J_I_V_K_O Покажи съобщение
          ти си типично мислещият шофьор на голф 3 за тебе нЕма невъзможни неща и твойта кола е най-бързата въпреки стотината и коня
          Замисли се малко какво говориш бе какво като маздата е с 33 коня повече той като неможе да тръгва без да върти гуми как ще ме бие на 100 м колко са 100 м нищо работа и за голфове не ми говори , че немога да ги трая тея бараки
          sigpic
          33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)

Comment

Замисли се малко какво говориш бе какво като маздата е с 33 коня повече той като неможе да тръгва без да върти гуми как ще ме бие на 100 м колко са 100 м нищо работа и за голфове не ми говори , че немога да ги трая тея бараки
            Аре пуснете се най - накрая на по бира и да решим спора че ми омръзна да чета караници!

Comment

И аз тва викам обзаложете се на бензин като мене който падне 10 литра бензин тамън си отгоре.... аз 10 литра си сипах от такава дръпка
              sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
              Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
              Ramstein - Benzin
              https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Абе тоя немога го накарам ама се пуснах с една др мазда 323 с вдигащите фарове 1.8 115 кончета до 3-та държах капак пред него ама при 4-та вече ме издуха много лошо ;(
                sigpic

Comment

Ти си като мене и аз бмв-то до 110 го държах и след това ... нема да се косиш маздите са бързи карал и за тва ти каам и са леки също ....
                  sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                  Ramstein - Benzin

Comment

голям майтап тая темичка!!
                    дано не я чете никои от МАЗДА форума,че излагация голяма
                    146 Turbo

Comment

Значи срещу мх 3 незнам батко ма горе глвата предлагам ти срещу голф 1.4 75 или 1.6 110 коня 4 ка мое и с 1.8

Ramstein - Benzin

Comment

Абе тоя немога го накарам ама се пуснах с една др мазда 323 с вдигащите фарове 1.8 115 кончета до 3-та държах капак пред него ама при 4-та вече ме издуха много лошо ;(
                        Пусни се с 1.6 90 коня там шансовете са по големи...
                        Пускал съм се с такава и я оставям като точка ...

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                          Пусни се с 1.6 90 коня там шансовете са по големи...
                          Пускал съм се с такава и я оставям като точка ...
                          Аз добре , че се пуснах с тоя просто за удоволствие иначе много щеше да ме нагруби
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
                            голям майтап тая темичка!!
                            дано не я чете никои от МАЗДА форума,че излагация голяма
                            Май не е излагация,а просто за спорта.
                            Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
                            Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Като стана въпрос за голфове .. я ми кажете Голф 3 2.0 GTI или както се води колко коня е? Защото точно с такъв се пускахме с един познат и от втора на горе му дърпах с 1 кола на скорост ..
                              Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                              Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
                                Като стана въпрос за голфове .. я ми кажете Голф 3 2.0 GTI или както се води колко коня е? Защото точно с такъв се пускахме с един познат и от втора на горе му дърпах с 1 кола на скорост ..
                                Ако не е 16в е 115 кобили, а ако е 16в е 150
                                Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Working...
                                X