Известие

Collapse
No announcement yet.

LED фарове

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Говоря за безпредметното обиждане на други марки във форума - няма нищо общо с диодите, по нея тема нямам мнение
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщение
      Говоря за безпредметното обиждане на други марки във форума - няма нищо общо с диодите, по нея тема нямам мнение
      Много правилно казано, трябва да сме малко по сдържани по отношение обиди, защото както ние обиждаме, така и нас ни чака същото!!!

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
        Много правилно казано, трябва да сме малко по сдържани по отношение обиди, защото както ние обиждаме, така и нас ни чака същото!!!
        съгласен съм с теб,ама неска като си седа в даскало,даже и дума нямаше отворена за коли и 3-4-ма почнаха:... ти Коце с тия твойте Алфи си свършил,от тебе нищо не става,от коли не разбираш и тем подобни глупости... та въпроса ми е как с такива миндили да не се заяждам,при положение ,че не съм си позволил да му кажа нещо на тоя за неговия Голф 3 и накрая си изпуснах нервите и го поналях малко.Е за тва най ме е яд ти не говориш против другите ,а те говорят против тебе.После почна да ма плаши ,че щял като зема Алфата да ми я надраска,добре питам аз такъв човек к`во да го правя?????Нито съм му казал че 33-ките са по-добри от голфовете нито нищо.Омръзна ми и почнах да го наливам. Между Голф и Алфа,за мен Алфата ,който иска голфа да си го кара,че може да е по-здрав може и нека.Аз искам като си купувам нещо да си го купувам с мерак ,а не заради т`ва ,че е по-здрава и по-надежна от еди к`во си.Не е ли кола купена с мерак ще свърши или в морга или в металекса.

ПП:колега не се заяждам.

Comment

Абе ви е сте като добрите самарянки .Тия с Алдитата като ви видят и крещят: "Мани ги тия с италианските кенефи" , ама вие сега : " Да бе да , ние сме много добре възпитани и не се сърдим" или може би нещо от рода " Абе те ме е..т , ама на мен ми е хубаво" .Мерси, аз не съм мазохист и въобще не им цепя басма на тия с немските талиги.Това , че те си мислят , че карат нисколетящи самолети е много сбъркано защото просто се возят в никелирани ФВ-та които за мен са много далече от автомобил дори и на средно ниво.
          Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
            После почна да ма плаши ,че щял като зема Алфата да ми я надраска,добре питам аз такъв човек к`во да го правя?????.
            Ти сам си отговаряш на въпроса, и не трябва в случая да падаш на неговото ниво, а тия с голфовете по принцип им е такъв манталитета(има и изключения), примерно един мой приятел кара Голф 3 , 1.6i, 75коня, свестно момче, което не се заяжда и не обижда никоя марка автомобили, опа забравих - мрази своят голф, за една година вкара в него над 3000лв., при положение че колата беше слънце още когато я взе. Купува всичко чисто ново и оригинално(не ментаци) и въпреки всичко аз не бях видял кола, която толкова много да се чупи!!! Всичко зависи от самия автомобил, който си взел, попаднеш ли на боклук, плюеш цялата марка завинаги, а такива като този, който се е заял с теб ги има много, но съм сигурен, че те и под капака на колата не знаят какво има, камо ли да дадат компетентно мнение!!! По добре му натрий носа с думи, но не празни приказки пълни с обиди, а защитени с доказателства слабости, които показват неконкурентноспособността на автомобила му спрямо Алфа!!!

Comment

Ти сам си отговаряш на въпроса, и не трябва в случая да падаш на неговото ниво, а тия с голфовете по принцип им е такъв манталитета(има и изключения), примерно един мой приятел кара Голф 3 , 1.6i, 75коня, свестно момче, което не се заяжда и не обижда никоя марка автомобили, опа забравих - мрази своят голф, за една година вкара в него над 3000лв., при положение че колата беше слънце още когато я взе. Купува всичко чисто ново и оригинално(не ментаци) и въпреки всичко аз не бях видял кола, която толкова много да се чупи!!! Всичко зависи от самия автомобил, който си взел, попаднеш ли на боклук, плюеш цялата марка завинаги, а такива като този, който се е заял с теб ги има много, но съм сигурен, че те и под капака на колата не знаят какво има, камо ли да дадат компетентно мнение!!! По добре му натрий носа с думи, но не празни приказки пълни с обиди, а защитени с доказателства слабости, които показват неконкурентноспособността на автомобила му спрямо Алфа!!!
              колега че си прав прав си,ама много мраза да ме обиждат на кола,от всичко най-мраза т`ва и полудявам понякои път.Да ти кажа само че и на тоя голфа е 1,6mi 75коня.Алфетката някой ден ще го накаже тоя голф.ГАРАНЦИЯ.Само да я купа и ще види той кон боб яде ли ? магаре тръне сере ли?

Comment

и все пак ставаше въпрос за друго в тази тема !!!!!!!!!!!!
                http://luchi.bg/ Парапети

Comment

Хаха...да темата малко по-различна беше. Мога да кажа само като заключение...Хора всякакви, голфовете са много повече от всички алфи и нормално да има мн кретени, както има кретени които карат и алфи (без да обиждам някой) Като цяло кретени има във всякакви коли :P
                  Alfa Romeo 145...+5

Comment

Вече какви ли не бангии не видях с такива "дневни светлини".Отиват си на Ауди. Останете си със стоковите светлини, тези не биха отивали на нито един модел на Алфа.
                    sigpic
                    Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                    BMW E30
                    BMW E36

Comment

На мен ми хареса как се получиха моите
                      Alfa Romeo 145...+5

Comment

A аз се чудя какво ще стане ако последните 3 диода се откачат, да светят само тези които са в права линия под фара

Да видите по-ясно, представете си ги без последните 3 които правят чупката в стил Ауди
                        Last edited by morfius; d.m.y г., 13:24.
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Днес видях една 80-ка с такива фарове и да ви кажа не ми хареса грам. Пак с лупи и диоди като тези. Не си ли е оригинално ......
                          sigpic
                          SCUDERIA ITALIA
                          BMW 5-er
                          BMW 7-er
                          Fiat GP

Comment

Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
                            Не си ли е оригинално ......
                            така е ,но също е от значение кой го е правил.И аз не съм превърженик на идеята Алфите да имитират Ауди,но което си е истина ,истина е.
                            Last edited by Kostadin`; d.m.y г., 14:16.

Comment

И аз мисля, че само оригиналното стои добре. И то даже и при Ауди, за мен само на R8 му отива тази злобна физиономия и е наистина хармонично с автомобила. На останалите модели е малко кич в стил "Бегай, че видиш ли колко съм мощен с тия гирлянди!" Верно имам и аз усещане, че тия в Ауди са нещо мангал - манталитет.

Comment

нещо такова по би отивало си мисля аз,че с тия извивки нещо не ми се вързва
                                Attached Files
                                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Working...
                                X