Говоря за безпредметното обиждане на други марки във форума - няма нищо общо с диодите, по нея тема нямам мнение
Известие
Collapse
No announcement yet.
LED фарове
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщениеГоворя за безпредметното обиждане на други марки във форума - няма нищо общо с диодите, по нея тема нямам мнение
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеМного правилно казано, трябва да сме малко по сдържани по отношение обиди, защото както ние обиждаме, така и нас ни чака същото!!!
ПП:колега не се заяждам.
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеМного правилно казано, трябва да сме малко по сдържани по отношение обиди, защото както ние обиждаме, така и нас ни чака същото!!!Alfa Romeo Giulietta 170hp
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеПосле почна да ма плаши ,че щял като зема Алфата да ми я надраска,добре питам аз такъв човек к`во да го правя?????.
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеТи сам си отговаряш на въпроса, и не трябва в случая да падаш на неговото ниво, а тия с голфовете по принцип им е такъв манталитета(има и изключения), примерно един мой приятел кара Голф 3 , 1.6i, 75коня, свестно момче, което не се заяжда и не обижда никоя марка автомобили, опа забравих - мрази своят голф, за една година вкара в него над 3000лв., при положение че колата беше слънце още когато я взе. Купува всичко чисто ново и оригинално(не ментаци) и въпреки всичко аз не бях видял кола, която толкова много да се чупи!!! Всичко зависи от самия автомобил, който си взел, попаднеш ли на боклук, плюеш цялата марка завинаги, а такива като този, който се е заял с теб ги има много, но съм сигурен, че те и под капака на колата не знаят какво има, камо ли да дадат компетентно мнение!!! По добре му натрий носа с думи, но не празни приказки пълни с обиди, а защитени с доказателства слабости, които показват неконкурентноспособността на автомобила му спрямо Алфа!!!
Comment
-
-
Хаха...да темата малко по-различна беше. Мога да кажа само като заключение...Хора всякакви, голфовете са много повече от всички алфи и нормално да има мн кретени, както има кретени които карат и алфи (без да обиждам някой) Като цяло кретени има във всякакви коли :PAlfa Romeo 145...+5
Comment
-
A аз се чудя какво ще стане ако последните 3 диода се откачат, да светят само тези които са в права линия под фара
Да видите по-ясно, представете си ги без последните 3 които правят чупката в стил АудиLast edited by morfius; d.m.y г., 13:24.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщениеНе си ли е оригинално .......И аз не съм превърженик на идеята Алфите да имитират Ауди,но което си е истина ,истина е.
Last edited by Kostadin`; d.m.y г., 14:16.
Comment
-
И аз мисля, че само оригиналното стои добре. И то даже и при Ауди, за мен само на R8 му отива тази злобна физиономия и е наистина хармонично с автомобила. На останалите модели е малко кич в стил "Бегай, че видиш ли колко съм мощен с тия гирлянди!" Верно имам и аз усещане, че тия в Ауди са нещо мангал - манталитет._________________________
ALFA 146 1.9 JTD '00
http://www.youtube.com/watch?v=JIOdc0o0IOA
LANCIA DELTA II 1.6 mono '93
Comment
-
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
Comment