Известие

Collapse
No announcement yet.

Генерация - що е то...?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Сложи някое по-дълго резонаторно с вата след първия резонатор , иначе си купи шлемофон )) Това естествено няма да стане много тиха кола, но поне няма да ти вибрира цялото купе.
    Arena Coast Customs

Comment

Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
      Днес сложих генерация от колектора до края почти права тръба на 55мм, огъвана, само където е необходимо. На мястото на катализатора има резонатор, а накрая спортно гърне. Резултата е, че колата се развърта чуствително по-леко, върви много добре. Проблема е, че звука е ужасно силен, като имам чуството, че в купето се чува 2 пъти по-силно отколкото отвън..
      А да те питам не усещаш ли с по-големия диаметър, загуба на мощност в ниските? Говоря за ускорение от 2000 оборота

Иначе за звука...Сложи още един резонатор и ще поутихне малко...
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
        А да те питам не усещаш ли с по-големия диаметър, загуба на мощност в ниските? Говоря за ускорение от 2000 оборота

Иначе за звука...Сложи още един резонатор и ще поутихне малко...
        Ми не, даже напротив - вече мога да си позволя да карам нормално на 1000-1500 оборота, докато преди там и беше трудно да се движи добре! А от това което изчетох ще трябва по-големичък резонатор на горе-долу равно разстояние между този, който е поставен на мястото на кат-а и крайното гърне. Така би трябвало да се реши проблема. Иначе като качество на звука ефекта е УАУ В неделя сме се разбрали с един колега да мериме 1.6-тиците на 202-ра, така че ако отворите прозорците има голяма вероятност да ме чуете...
        Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
        Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
        BMW 328i

Comment

Ми не, даже напротив - вече мога да си позволя да карам нормално на 1000-1500 оборота, докато преди там и беше трудно да се движи добре! А от това което изчетох ще трябва по-големичък резонатор на горе-долу равно разстояние между този, който е поставен на мястото на кат-а и крайното гърне. Така би трябвало да се реши проблема. Иначе като качество на звука ефекта е УАУ В неделя сме се разбрали с един колега да мериме 1.6-тиците на 202-ра, така че ако отворите прозорците има голяма вероятност да ме чуете...
          Защо ли ми е познато Добре, че запазих задното оригинално, че жената не искаше със спортното да кара, много и шумяла.
          Arena Coast Customs

Comment

В неделя не знам какво ще мерите, но или си вземете канута или кънки (според зависи дали синоптиците ще познаят)
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

В неделя не знам какво ще мерите, но или си вземете канута или кънки (според зависи дали синоптиците ще познаят)
              Е ти за един сняг ли си
              BMW 328i

Comment

Моята преди беше доста тиха с крайно гърне imasaf от Пежо 306 2.0, но се оказа, че вътрешният диаметър е 48мм .
                sigpicex
                147Q2
                300bhp/606nm
                Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

Първоначално публикувано от миро Покажи съобщение
                  Моята преди беше доста тиха с крайно гърне imasaf от Пежо 306 2.0, но се оказа, че вътрешният диаметър е 48мм .
                  Мойта цялата генерация беше Imasaf и като спра на светофара приятелите ми се чудеха работи ли колата или не Но и аз после разбрах че вътрешния е 43... Абе я сподели твойта генерация с колко резонатора е, че ми се струва сравнително тиха, а в момента проблема с шума е наболял при мене
                  BMW 328i

Comment

Не си я чувал последните няколко дни колко е тиха От 1 км мога да ти кажа, че миро се придвижва към 202-ра хахаха Но повера изисква жертви...

В нас е проблема...Искаме да си правим ежедневките, коли за драг, писта итн...Няма как... Хем да върви, хем да е тиха, хем да има много екстри итн....
                    Тоест има, ама е скъпо....Некое Ауди РС6 или Мерцедес С63 АМГ

FIAT Coupe 16VT

Comment

Не си я чувал последните няколко дни колко е тиха От 1 км мога да ти кажа, че миро се придвижва към 202-ра хахаха Но повера изисква жертви...

В нас е проблема...Искаме да си правим ежедневките, коли за драг, писта итн...Няма как... Хем да върви, хем да е тиха, хем да има много екстри итн....
                      Тоест има, ама е скъпо....Некое Ауди РС6 или Мерцедес С63 АМГ
                      Абе избушена алфа му е майката Утре я режа цялата с флекса, подавам молба за смяна на името на "Ангел" и почвам RS6-тиците
                      BMW 328i

Comment

Абе избушена алфа му е майката Утре я режа цялата с флекса, подавам молба за смяна на името на "Ангел" и почвам RS6-тиците
                        Е тогава ще правиш автовози самолети влакове и всякакви такива точки на всички коли, особено ако предния капак го направиш от плексиглас
                        А аз да попитам като се махне катализатора, сложи се резонаторно гърне и се поизправи генерацията не се ли получават проблеми със сондата
                        Понеже мисля че може да ми се направи генерация много тънко , че и без това са ми за смяна гърнетата...

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                          Е тогава ще правиш автовози самолети влакове и всякакви такива точки на всички коли, особено ако предния капак го направиш от плексиглас
                          А аз да попитам като се махне катализатора, сложи се резонаторно гърне и се поизправи генерацията не се ли получават проблеми със сондата
                          Понеже мисля че може да ми се направи генерация много тънко , че и без това са ми за смяна гърнетата...
                          Ми мойта не съм я разпитвал как се чуства още, ще видим като покарам малко Интересно ми е разхода дали ще се вдигне.
                          BMW 328i

Comment

Ми мойта не съм я разпитвал как се чуства още, ще видим като покарам малко Интересно ми е разхода дали ще се вдигне.
                            Няма да се вдигне. Сместа ти сега ще обеднее леко.
                            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

...

Крайното гърне ако смениш само с нещо по-качествено и звука ще се оправи
                              BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                                Няма да се вдигне. Сместа ти сега ще обеднее леко.
                                Точно там където е сондата не сме пипали диаметъра, но и той точно там оригинално доколкото видях е мааалко по-голям от останалата част. Колата беше с цяла генерация оригинална Imasaf.

п.п. Има ли наистина полза от тези гърнета с тапи, които служат за заглушаване?
                                Last edited by Abar7h; d.m.y г., 20:30.
                                BMW 328i

Comment

Working...
                                X