изтегли и други коли разархивираш колата и слагаш само папката с името на колата а не всички разгледай как са сложени в оригиналната папка аутос до сега нямам кола която не е тръгнала пробвай с начални големи букви Addons Autos успех
Известие
Collapse
No announcement yet.
WORLD RACING 2
Collapse
X
-
Отказах се да слагам други коли..
Имам обаче въпрос към пламен
Стигам до една мисия ,на която един Туарег минава чек поинти в един надземен паркинг. Взимам бронз ,а за сребро или злато не мога да си и помисля.Просто времето е адски малко. Та как се минава за злато...отделно ,следващата мисия ми е забранена ,защо ? Мисията се казва BIG CITY 2
Хелп моля ...е сега пак се опитах да я мина ,пак бровнз и не ме пуска на следващата мисия.
Опитвах да скачам направо от покрива ,не става
Как по дяволите се минава тая проста мисия
Comment
-
Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщениена покрива има място където да скочиш с колата и става много по-бързо
Минаааааааааах гоооLast edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 12:08.
Comment
-
Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщениеколега не се отказвай да слагаш нови коли напиши ги с начални главни букви много по добре е !!!! ако имаш други въпроси питай
Щото ми е адски тъпо само да си карам и обикалям нагоре надолу ..
Comment
-
новите коли е хубаво да ги имаш по този начин можеш да провериш например дали бмв 328 е по бърза от алфа 156 2.5 новите не участват в мисиите знам че има програма за правене на нови мисии с нови коли обаче не знам как става .нищо не ти струва да си ги сложиш аз имам над 300 и играя повече с тях
Comment
-
Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщениеновите коли е хубаво да ги имаш по този начин можеш да провериш например дали бмв 328 е по бърза от алфа 156 2.5 новите не участват в мисиите знам че има програма за правене на нови мисии с нови коли обаче не знам как става .нищо не ти струва да си ги сложиш аз имам над 300 и играя повече с тях
Правя втора папка addons в нея слагам autos и нищо не става . Опитах и в оригиналната папка addons пак нищо не става
Comment
-
Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщениев повечето пъти като разархивираш колата ти иска парола има я в текстовия файл ако не напишеш паролата се разархивира но файловете са празни .напиши ги така Addons .току що си изтеглих FIAT COUPE 2.0 T
но мен за митото не ми иска никаква парола
Comment
-
Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщениеколега ето снимах необходимите папки.също и фиата и бмв м6 исках да ти дам и BG ТАБЕЛИ ама отново не ми дава да качвам
Comment
-
не не се слага всичко в тази папка само последната папка с името на колата[ погледни как са сложени в оригиналната папка Autos ] всъщност папката с колата е сложена в поне 2 други папки те само ти казват като наименование къде да я сложиш изкарай тази папка ALFA MITO 1-4 вт и я сложи в Autos няма как да не стане
Comment
Comment