Изтегли си я наново защото може да има някакъв проблем превъртал съм я но е нямало такова ниво
Известие
Collapse
No announcement yet.
WORLD RACING 2
Collapse
X
-
А бе Пламене, в работата минах 67процента , но сега вкъщи ,когато играя , зациклих яко на едно ниво и няма минаване ...дай жокер ,как да мина нивото с алфа дейтоната ,в което трябва да направя четири обиколки на пистата,да вдигна пет пъти над 300 и да имам макс спиид над 285 ...вече втори ден се тормозя и си чупя ляптопа
Comment
-
Колега Каромов, караш зад другите коли, влизаш им в струята и по този начи колата се ускорява малко повечко, но достатъчно за да стигнеш 300км/ч. И така няколко пъти.... Мъка си е, няма как, затова играта е интересна.
Колега Петков, понеже спомена че си превъртал играта, можеш ли да дадеш линк на тази версия която работи безпроблемно, че моята я пробвах няколко пъти ама е дръвце.Last edited by mirchozo; d.m.y г., 23:22.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеКолега Каромов, караш зад другите коли, влизаш им в струята и по този начи колата се ускорява малко повечко, но достатъчно за да стигнеш 300км/ч. И така няколко пъти.... Мъка си е, няма как, затова играта е интересна.
Колега Петков, понеже спомена че си превъртал играта, можеш ли да дадеш линк на тази версия която работи безпроблемно, че моята я пробвах няколко пъти ама е дръвце.
Comment
-
Единственото ниво което не съм минал е точно това с 301 км мисля че съм стигал до 2 пъти само тази скорост фатката е да стоиш възможно най високо в овала обаче е много трудно и се излита за другия колега вр 2 я има в замунда ,мога да кача тук доста неща но не ми дава ,поиграх си доста на една драг писта 1240м и записах времената и скороста на 180 коли скоро ще ги кача според мен са много близки до реалноста
Comment
-
Нещо не става правя всичко както си го описал ама като стартирам wr manager не ми излиза новата писта а само тези които ги има в играта.Колите успявам да ги вкарам без проблем ама с тея пусти писти нещо не мога да се справя.Нещо пропускам ама и аз не знам какво.
Comment
-
Трябва първо да се убедите че всички файлове са на точното място ако пак не става преинсталирайте я ,колега Stefan Caromov преди да ти даде да разархивираш колата вкарваш ли дадената от текстовия файл парола ,ако не я поставиш пак ти я разархивира и ти излизат папките и файловете но те са празни ,скоро намерих времена на Хокенхайм реших да видя със същите коли на тази писта какви времена ще дам аз най-голямата разлика беше 5 секунди на 100% симулация ,според мен ако реално съм там ще дам много по голяма разлика
Comment
-
Първоначално публикувано от WarsteineR Покажи съобщениеТва ниво с деитоната не е трудно просто завивайте минимално и стойте към края на пистата(най-отгоре), също е хубаво да сте със ръчни скорости а проблема не е да вдигнеш 5х300 а да направиш средна 285
Comment
Comment