Известие

Collapse
No announcement yet.

WORLD RACING 2

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Изтегли си я наново защото може да има някакъв проблем превъртал съм я но е нямало такова ниво

Comment

А бе Пламене, в работата минах 67процента , но сега вкъщи ,когато играя , зациклих яко на едно ниво и няма минаване ...дай жокер ,как да мина нивото с алфа дейтоната ,в което трябва да направя четири обиколки на пистата,да вдигна пет пъти над 300 и да имам макс спиид над 285 ...вече втори ден се тормозя и си чупя ляптопа

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Колега Каромов, караш зад другите коли, влизаш им в струята и по този начи колата се ускорява малко повечко, но достатъчно за да стигнеш 300км/ч. И така няколко пъти.... Мъка си е, няма как, затова играта е интересна.

Колега Петков, понеже спомена че си превъртал играта, можеш ли да дадеш линк на тази версия която работи безпроблемно, че моята я пробвах няколко пъти ама е дръвце.
        Last edited by mirchozo; d.m.y г., 23:22.
        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
          Колега Каромов, караш зад другите коли, влизаш им в струята и по този начи колата се ускорява малко повечко, но достатъчно за да стигнеш 300км/ч. И така няколко пъти.... Мъка си е, няма как, затова играта е интересна.

Колега Петков, понеже спомена че си превъртал играта, можеш ли да дадеш линк на тази версия която работи безпроблемно, че моята я пробвах няколко пъти ама е дръвце.
          А бе пич , на това ниво СЪМ САМ ,няма други коли ..... 37 % дейтона Алфата ,която обикаля стадиона

sigpic
          Alfa Romeo 159 EX

Comment

Единственото ниво което не съм минал е точно това с 301 км мисля че съм стигал до 2 пъти само тази скорост фатката е да стоиш възможно най високо в овала обаче е много трудно и се излита за другия колега вр 2 я има в замунда ,мога да кача тук доста неща но не ми дава ,поиграх си доста на една драг писта 1240м и записах времената и скороста на 180 коли скоро ще ги кача според мен са много близки до реалноста

Comment

Добър ден някой може ли да разясни как се слагат новите писти(сценарии) в играта че нещо не мога да се справя.Благодаря предварително.

Comment

Първо си теглиш wr manager и го поставяш в инсталираната игра, като разархивираш самата писта има различни папки те всъщност ти показват в коя папка да поставиш файла ,стартираш wr manager и даваш отметка на новата писта и на сейва си и готово

Comment

Нещо не става правя всичко както си го описал ама като стартирам wr manager не ми излиза новата писта а само тези които ги има в играта.Колите успявам да ги вкарам без проблем ама с тея пусти писти нещо не мога да се справя.Нещо пропускам ама и аз не знам какво.

Comment

споко,аз също не се оправям с пистите ,аз дори с колите не мога да се оправя още ,по едно време се бях предал ,но сега понеже играя пак и съм се запънял като магаре на мост

sigpic
                    Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Трябва първо да се убедите че всички файлове са на точното място ако пак не става преинсталирайте я ,колега Stefan Caromov преди да ти даде да разархивираш колата вкарваш ли дадената от текстовия файл парола ,ако не я поставиш пак ти я разархивира и ти излизат папките и файловете но те са празни ,скоро намерих времена на Хокенхайм реших да видя със същите коли на тази писта какви времена ще дам аз най-голямата разлика беше 5 секунди на 100% симулация ,според мен ако реално съм там ще дам много по голяма разлика

Comment

• В момента ,не съм се заигравал да слагам коли ,искам първо да я превъртя. Вече съм на 40 процента ,апропо минах овалната писта с дейтоната .... ама 1 седмица ме мъчи хи хи хи

sigpic
                        Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Ето и времената на драг писта 1240м 100% симулация прави ми впечетление че местата на колите се различават на драг и на писта със завои до имената на колите съм написал и местата им на писта с завои например 56-
                          Attached Files

Comment

• Тва ниво с деитоната не е трудно просто завивайте минимално и стойте към края на пистата(най-отгоре), също е хубаво да сте със ръчни скорости а проблема не е да вдигнеш 5х300 а да направиш средна 285
                            Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
                            ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

• Първоначално публикувано от WarsteineR Покажи съобщение
                              Тва ниво с деитоната не е трудно просто завивайте минимално и стойте към края на пистата(най-отгоре), също е хубаво да сте със ръчни скорости а проблема не е да вдигнеш 5х300 а да направиш средна 285
                              Ами аз го минах вече , 9 по 301 и average speed 286

sigpic
                              Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Да, видях после. Интересна е игричката няма спор
                                Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
                                ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

Working...
                                X