Някой да е замервал 156 2.0 ТС с чип тунинг ? Че ми е много интересно с колко ще и падне времето на мойта след чип тунинг.
Известие
Collapse
No announcement yet.
0-100
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщениеНякой да е замервал 156 2.0 ТС с чип тунинг ? Че ми е много интересно с колко ще и падне времето на мойта след чип тунинг.
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщение3 стотни някъде. Ориентировъчно казвам....Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеСтотни или десети?!?
---------- Post added at 23:20 ---------- Previous post was at 23:19 ----------
Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщениеВиждал ли си го на живо или цитираш чип тунинг фирми ?
Comment
-
Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщениес тази програмка Racechrono някои може ли да каже как се засича че на мене ми иска гпс пък аз нямам на тел а за моя тел има версия но само търси нещо и не знам как да я накарам да тръгне тел е нокиа е 51Last edited by yori; d.m.y г., 00:28.
Comment
-
Първоначално публикувано от yori Покажи съобщениеЗа Е51 ти трябва външен ГПС модул и после е лесно,преди 2 години беше от порядъка на 200лв.Иначе по темата,преди малко си играх да засичам Субару-то от подписа и по-добър резултат от 9.0сек не можах да дам за 0-100км/ч.Май ще е на кантар с някой 2.0ТС., ама нищо чудно си кантар с ТСка.
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщениеТова за 3.0 двигателя ли говорим по книжка го дават 9.7 , нз как го правиш за 9.0, ама нищо чудно си кантар с ТСка.
Comment
-
Първоначално публикувано от yori Покажи съобщениеАз съм с новия 3.6,по книжка какво пишат изобщо вече не им вярвам особено за разходаAlfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
...
Първоначално публикувано от yori Покажи съобщениеАз съм с новия 3.6,по книжка какво пишат изобщо вече не им вярвам особено за разходаговорим за напълно изправна кола...
АR 146 '97 Junior 1.4 TS Totaled
AR 156 '99 1.9 JTD
Mercedess-Benz E 270 CDI '01
Comment
-
Първоначално публикувано от Veloce Покажи съобщениеЕдин от най-големите митове, който някога е писан по каталозите, поне според мен е точно за разхода на това Субару. За новият двигател незнам но наш познат има по-старата версия 3.0 boxer, и по каталог градско и даваха 13 мисля, а човека с пенсионерското си шофиране каза че под 17 не е падалговорим за напълно изправна кола...
Обаче си заслужава дори и само заради звука като го сритам
Comment
-
Първоначално публикувано от gjulizar83 Покажи съобщение~9.2Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от ReLeFNIQ Покажи съобщениеRace chrono за нищо не става.. Аз преди давах 11,4 най-добро от 5-6 яки старта на равно... Е то с 1,6 моно по добро време ще имаAlfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
Comment