If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
колегата с дизела си го бие както си иска и аз карам 2.4 и сам се дарпал с 2 ки бензин и няма никакав смисал
http://www.youtube.com/watch?v=ist-dOR73_k
Баир, летящ старт, вляво 140коньово мапнато ЖТД, с 15ки гуми, стартира малко по напред в началото, онбоард от двойка ТС, с 225/40/18 гуми, и лукойлско бензинче......гонката е до малко след началото на бензиновата трета, от страничното огледало се придобива малка представа къде е жтд-то.....така че за моженето - може.....ся не се отплесвайте в обстоятелства с думичката "ако", щото повечето не са в полза на дизела......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Баир, летящ старт, вляво 140коньово мапнато ЖТД, с 15ки гуми, стартира малко по напред в началото, онбоард от двойка ТС, с 225/40/18 гуми, и лукойлско бензинче......гонката е до малко след началото на бензиновата трета, от страничното огледало се придобива малка представа къде е жтд-то.....така че за моженето - може.....ся не се отплесвайте в обстоятелства с думичката "ако", щото повечето не са в полза на дизела......
С цялото ми уважение, олекотяването ли е единсвеното нещо, правено по твоята 156-ца? Не съм казал, че е невъзможно 2.0 тс да бие чипнат 2.4 жтд, а че най-често последното бие!
Хаха най-напомпания дизел ми се падна!! да не споменавам и че е по-лек от мен
ама няма се оправдаваме,ся-може да замерим Радо,но от летящ 30км/ч да речем,че с тия грозни гуми няма тръгване
няма проблем важно е да замирише на спорт нали знаеш.Снощи се пусках с бмв 1.8 16в ис турбо и с ланчя дедра турбо 2на0 за мен на 400м но после ланчата от 170 минава покраи мен и заминава много напред чак на 220 я стигам,но все пак нали знаеш на кои е ланчата остава и да не върви.НО БМВ то го убих от бои 3-4 коли на 400м.ДНЕС СЕ ТЕГЛИХ 1270КГ с 5-6 литра нафта и без човек в колата
С риск да обидя или подразня някой, ама гледах подробно тези гонки с дизелите в темата на стара загора и мнението ми е , че тези чипове ( или колите ) са под всякаква критика.
1. Jivko777 сток 2.4 jtd бие чипнат 2.4 jtd Това какво говори?
2. Чипнат 2.4 150 коня едвам бие Шкодилак Октавиа 1.9 TDI .......
3. Искам да дам пример 2.4 jtd-то на sof_bg и да помислим как трябва да върви чипнат 150 к.с. JTD.
П.П. Правя сравнение със 150 коньов, защото са близки със 140.
Мда, поне 2 от форумните мапери ще са обидени.
Може би е трудно да смелиш мисълта че двойката може да си освободи доста ресурси за да се опъне на жтд....а и все пак 150 коньовия дизел, бие двойката......но чак след началото на трета почва да се движи по бързо, дотогава е метър назад......
С риск да обидя или подразня някой, ама гледах подробно тези гонки с дизелите в темата на стара загора и мнението ми е , че тези чипове ( или колите ) са под всякаква критика.
1. Jivko777 сток 2.4 jtd бие чипнат 2.4 jtd Това какво говори?
2. Чипнат 2.4 150 коня едвам бие Шкодилак Октавиа 1.9 TDI .......
3. Искам да дам пример 2.4 jtd-то на sof_bg и да помислим как трябва да върви чипнат 150 к.с. JTD.
П.П. Правя сравнение със 150 коньов, защото са близки със 140.
Ами и аз знам как върви чипнато 2.4 jtd(150 h.p)
---------- Post added at 16:29 ---------- Previous post was at 16:21 ----------
Аз предлагам колегата bilgiiski да дойде до Пловдив, ако му е близко и да замери с на toshi...9 , 2.4 jtd-то
лошото е че нямаше никой горе на края за да снима!иначе разликите са тва което казвам а дизелите са чипнати!както казах има и доста свидетели на тва!скоро може още и тази седмица ако мога ще пробвам с чипнато 140 и 150 коня ЖТД!
Comment