Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 156 2.4ЖТД 140кс срещу 156 2.0ТС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

колегата с дизела си го бие както си иска и аз карам 2.4 и сам се дарпал с 2 ки бензин и няма никакав смисал а пак 1.8 въобще да нес е пъне

Comment

от тая тема се зарибих да изгоря малко бенз. и да замеря с чипосана 2.4 156-ца.
      146 Turbo

Comment

и аз съм готов да изгоря малко нафта следователно с колегата ,абарт, ще направим една сверка през уикенда 2.0 8в турбо с 1.9 жтд.
        SPRINTAUTO service
        0893277773

Comment

ся понеже,нали обаче гледайте!

http://www.vbox7.com/play:089359e4 http://www.vbox7.com/play:810c790c на този клип съм в ляво
          http://www.vbox7.com/play:eb4db77d а на този в дясно!до около 80-90км/ч със 156 вървя на едно след тва ми дърпа коладо около 120,няма място за повече и както се вижда предимство за дизела поради нагорнището!
          alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

Хаха най-напомпания дизел ми се падна!! да не споменавам и че е по-лек от мен

ама няма се оправдаваме,ся-може да замерим Радо,но от летящ 30км/ч да речем,че с тия грозни гуми няма тръгване
            146 Turbo

Comment

Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
              Бе аз не зная досега ТС да се е опряло на чипнато ЖТД, та камо ли 1.8...
              Първоначално публикувано от toshi...9 Покажи съобщение
              колегата с дизела си го бие както си иска и аз карам 2.4 и сам се дарпал с 2 ки бензин и няма никакав смисал
              http://www.youtube.com/watch?v=ist-dOR73_k
              Баир, летящ старт, вляво 140коньово мапнато ЖТД, с 15ки гуми, стартира малко по напред в началото, онбоард от двойка ТС, с 225/40/18 гуми, и лукойлско бензинче......гонката е до малко след началото на бензиновата трета, от страничното огледало се придобива малка представа къде е жтд-то.....така че за моженето - може.....ся не се отплесвайте в обстоятелства с думичката "ако", щото повечето не са в полза на дизела......
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                Баир, летящ старт, вляво 140коньово мапнато ЖТД, с 15ки гуми, стартира малко по напред в началото, онбоард от двойка ТС, с 225/40/18 гуми, и лукойлско бензинче......гонката е до малко след началото на бензиновата трета, от страничното огледало се придобива малка представа къде е жтд-то.....така че за моженето - може.....ся не се отплесвайте в обстоятелства с думичката "ако", щото повечето не са в полза на дизела......
                С цялото ми уважение, олекотяването ли е единсвеното нещо, правено по твоята 156-ца? Не съм казал, че е невъзможно 2.0 тс да бие чипнат 2.4 жтд, а че най-често последното бие!

http://www.youtube.com/watch?v=j5hO-dEPZXQ
                www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
                  Хаха най-напомпания дизел ми се падна!! да не споменавам и че е по-лек от мен

ама няма се оправдаваме,ся-може да замерим Радо,но от летящ 30км/ч да речем,че с тия грозни гуми няма тръгване
                  няма проблем важно е да замирише на спорт нали знаеш.Снощи се пусках с бмв 1.8 16в ис турбо и с ланчя дедра турбо 2на0 за мен на 400м но после ланчата от 170 минава покраи мен и заминава много напред чак на 220 я стигам,но все пак нали знаеш на кои е ланчата остава и да не върви.НО БМВ то го убих от бои 3-4 коли на 400м.ДНЕС СЕ ТЕГЛИХ 1270КГ с 5-6 литра нафта и без човек в колата
                  SPRINTAUTO service
                  0893277773

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                    С риск да обидя или подразня някой, ама гледах подробно тези гонки с дизелите в темата на стара загора и мнението ми е , че тези чипове ( или колите ) са под всякаква критика.

1. Jivko777 сток 2.4 jtd бие чипнат 2.4 jtd Това какво говори?
                    2. Чипнат 2.4 150 коня едвам бие Шкодилак Октавиа 1.9 TDI .......
                    3. Искам да дам пример 2.4 jtd-то на sof_bg и да помислим как трябва да върви чипнат 150 к.с. JTD.

П.П. Правя сравнение със 150 коньов, защото са близки със 140.
                    Last edited by RoMAN; d.m.y г., 02:02.

Comment

Мда, поне 2 от форумните мапери ще са обидени.
                      Може би е трудно да смелиш мисълта че двойката може да си освободи доста ресурси за да се опъне на жтд....а и все пак 150 коньовия дизел, бие двойката......но чак след началото на трета почва да се движи по бързо, дотогава е метър назад......
                      Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 10:46.
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщение
                        С риск да обидя или подразня някой, ама гледах подробно тези гонки с дизелите в темата на стара загора и мнението ми е , че тези чипове ( или колите ) са под всякаква критика.

1. Jivko777 сток 2.4 jtd бие чипнат 2.4 jtd Това какво говори?
                        2. Чипнат 2.4 150 коня едвам бие Шкодилак Октавиа 1.9 TDI .......
                        3. Искам да дам пример 2.4 jtd-то на sof_bg и да помислим как трябва да върви чипнат 150 к.с. JTD.

П.П. Правя сравнение със 150 коньов, защото са близки със 140.
                        Ами и аз знам как върви чипнато 2.4 jtd(150 h.p)

---------- Post added at 16:29 ---------- Previous post was at 16:21 ----------

Аз предлагам колегата bilgiiski да дойде до Пловдив, ако му е близко и да замери с на toshi...9 , 2.4 jtd-то

Comment

Първоначално публикувано от Ivan_Calibra Покажи съобщение
                          Ами и аз знам как върви чипнато 2.4 jtd(150 h.p)

---------- Post added at 16:29 ---------- Previous post was at 16:21 ----------

Аз предлагам колегата bilgiiski да дойде до Пловдив, ако му е близко и да замери с на toshi...9 , 2.4 jtd-то
                          Малко да се отклоня от темата, ма къде се събирате да се дърпате в Пловдив?

Колегата assassin's, добре стартираш...........
                          Другото ще го оставим на въображението..........
                          sigpic
                          Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                          156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                          147 JTDm 140-Малката манекенка
                          GT- JTDm 150

Comment

лошото е че нямаше никой горе на края за да снима!иначе разликите са тва което казвам а дизелите са чипнати!както казах има и доста свидетели на тва!скоро може още и тази седмица ако мога ще пробвам с чипнато 140 и 150 коня ЖТД!
                            alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

ре

Айде довечера на Бояна да идва 2тс и да се приключва с спора.
                              Alfa Romeo 156 2.4jtd 150hp+some more EX
                              Kia Sorento 2.5CRDI LUX

Comment

Първоначално публикувано от sof_bg Покажи съобщение
                                Айде довечера на Бояна да идва 2тс и да се приключва с спора.
                                Мислиш ли, че реално дори и 1 ще се появи от тях?

Comment

Working...
                                X