Известие

Collapse
No announcement yet.

Боксера повече ли върви от ТС?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от SFINKS
    наско , наско ....
    пак не си разбрал темата на спора ..

не сравнявай алфа с опел нито пък с твойта фиеста дето си мислиш че са в един клас "малка градка кола"
    Офффф.... Ти си уникум. Слагаме ти до 145-цата Голф 3 а до БМВ-то Алфите от по-високия клас колегата.
    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
    sigpic
    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

• Бе то е мир от самото начало . Аз 100 пъти казах да прекратим спора ма никой не вдява и продължават да сравняват коли дето нямат нищо общо .

еднакви километри ,състояние, клас на колата оборудване и трансмисия , бмв по евтино от алфа няма , няма и да има , нито в Бг , нито в Италия нито кадето и да е

Comment

• Стига вече.
        sigpic
        ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

• Мога само да добавя ,че колегата сфинкс е избрал да кара правилната кола
          sigpic Alfasud/156 1.8ex
          156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

• а сега СТИГА , аз като го повтарях тва стига 100 пъти некой слушаше ли

DE GUSTIS NON E CONCIBILIS

Comment

• Първоначално публикувано от Galeano
              Мога само да добавя ,че колегата сфинкс е избрал да кара правилната кола
              Но не го удовлетворява. Другия път ще си вземе нещо Немско, в което няма лошо. Всеки си има предубеждения.
              sigpic
              ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

а сега СТИГА , аз като го повтарях тва стига 100 пъти некой слушаше ли

DE GUSTIS NON E CONCIBILIS
                Сфинкс. Наистина спираме. Кажи ми само моля те, Каква точно е твоята АЛфа. Година, мотор, оборудване и тн.т
                sigpic
                ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

• 145 , 1.6 боксер, 96 , всичко без кожа и ABS , обаче имам друга екстра дето е по ценна от всички останали - газ

Comment

145 , 1.6 боксер, 96 , всичко без кожа и ABS , обаче имам друга екстра дето е по ценна от всички останали - газ
                    OK
                    sigpic
                    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

• Баси тематаааааааааааааааа. Бе колеги, бе темата беше сравнение между TS и Boxer!!! Накой да е пробвал освен мен, че ми е любопитно дали някой е изкарал различни резултати.

П.С. Има много истина в думите на колегата SFINKS, но моля Ви, не се нахвърляйте върху мен!
                      Mitsubishi Outlander
                      Mitsubishi Space Star
                      Daihatsu Terios

Comment

• Начесахте ли си пръстите ?
                        Че 9/10 от темата е оффтопик
                        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• екстра е темата ,интересни неща има

Comment

• И всички тези интересни неща се връзват перфекно със заглавието на темата "Боксера повече ли върви от ТС?"
                            Предполагам си съгласен с мен ?
                            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• абсолютно съм съгласен с теб . ма мога ти покажа още 100 теми дето са пълни с спам и то спам много по изпразнен откъм смисъл и съдържание . отколонение от темата има , ма не е безсмислен спам

Comment

akula ,

а само до Сфинкс ще драсна едно коментарче - по всички немски предавания за коли - правят сравнения м/у БМВ, Ауди и Мерцедес - най често до тях слагат по някоя японска и АЛФА(основно)

и какъв е резултата като сложат алфата до другите коли дето си ги изредил знаеш ли .... алфата е на първо място само по един показател - цената ( което знаеш какво говори )

Не ставаше въпрос като сложат едната до другата какво излиза, а че колите са от един клас. Не както твърдиш от по-нисък.... Всичко друго при покупката е личто мнение и виждане
                                Alfa Romeo 146 ti

Comment

Working...
                                X