Известие

Collapse
No announcement yet.

Боксера повече ли върви от ТС?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

тук наистина никой не мисли ...
    да съм казал някога , някъде , че алфата е лоша и скапна кола ?????????????????????????????????????????????????? ????
    напротив , алфата щом съм я купил и си я карам още значи си ме кефи

спора е за това , че изобщо никой не мисли че не може да се сложат в една група алфа с ауди , бмв , мерцедес ... Ми не може бе хора , просто тия марки са една идея над алфа ромео . Що си мислите че всички останали които не са фенове на алфа са толкова малоумни да се набутват да купуват по скъпи коли ако няма някаква причина .

мислете , не реагирайте като тинейджъри

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS
      към наско .
      ФЕН съм на японските коли , не на немските .

по всичките 1.2.3.4 не си прав .

сам казваш че немска кола със сичките тия неща и екстри дето си ги наредил ще е 2 пъти по-скъпа , а замислял ли си се защо е 2 пъти по- скъпа немската кола ..... май не . Замисли се .

не знам от колко време я имаш твоята кола и колко коли си карал и поддържал преди това ,ма така като ти гледам мненията май не е от много, ма като минат 2-3 години ще разбереш защо алфата е по евтина от другите коли

смятам да не пиша повече по тая тема щото никой май не иска да види истината , а тя е очевадна ...махнете ги малко тия капаци бе хора ...
      Преди тази, 6 години карах Немска. Жив ташак са.
      ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
      sigpic
      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

я сподели каква немска кола си карал 6 години да видим каква ти е базата за сравнение

Comment

аз карах БМВ 320 2000 година
          sigpic Alfasud/156 1.8ex
          156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

тук наистина никой не мисли ...
            да съм казал някога , някъде , че алфата е лоша и скапна кола ?????????????????????????????????????????????????? ????
            напротив , алфата щом съм я купил и си я карам още значи си ме кефи

спора е за това , че изобщо никой не мисли че не може да се сложат в една група алфа с ауди , бмв , мерцедес ... Ми не може бе хора , просто тия марки са една идея над алфа ромео . Що си мислите че всички останали които не са фенове на алфа са толкова малоумни да се набутват да купуват по скъпи коли ако няма някаква причина .

мислете , не реагирайте като тинейджъри
            А аз до тоя Мерцедес, БМВ или Ауди мога ли да ти сложа........ едно Ферари, Ламборджини, Бугати или Мазерати примерно и да видим кой кого по цени качество и тн.т
            sigpic
            ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

я сподели каква немска кола си карал 6 години да видим каква ти е базата за сравнение
              Беше Форд Фиеста. Същия клас..... малка градска кола. Голф 2 също съм имал за малко.
              sigpic
              ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

спора е за това , че изобщо никой не мисли че не може да се сложат в една група алфа с ауди , бмв , мерцедес ... Ми не може бе хора , просто тия марки са една идея над алфа ромео . .

мислете ,
                Разбрах - ти караш Алфа защото не можеш да си позволиш "едната класа отгоре " ама има хора дето могат да си позволят и пак карат алфа. Има хора известни в цял свят като Алфисти - като Аудаджии не съм срещал световно известно име за тяхните фенове.

Ами например като съм решил до една година да купя кола за 10-15 хиляди ЕВРО и пак ще си купя Алфа. Мислиш ли че не мога да си купя Ауди или БМВ - по класните според теб (мисли ти) Аз съм имал и БМВ Да аз съм фен (защо - ти мисли) аз искам да карам Алфа не защото не мога да си позволя Ауди, БМВ, Мерц. - а защото съм Фен (ЗАЩО ли - мисли ти) Явно караш Алфа по стечение на обстоятелствата - а не защото на сърцето ти е Алфа.

П.П. И да тук сме фенове и СЕКТАНТИ - както и ако напишеш в БМВ форума, че Ауди и МБ са по добри или в Хонда форума, напиши в Ауди форума че МБ и БМВ са по добри - те ще реагират като нас Феновете - щото и те са си сектанти и аз уважавам тяхното фенство и форум и не бих си позволил да направя това .
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

наско , пак придизвикваш усмивки в моето лице

каде си трагнал да сравняваш форд фиеста и алфа 145 ??? нищо общо нямат , ама нищо . алфата е много класи над фиестата

а още по-комично е сравнението ти с Ферари, Ламборджини, Бугати или Мазерати . тва са спортни двуместни коли които са в свой собстен клас . Между другото и те си имат немски алтернативи , за японски да не говорим

Comment

Първоначално публикувано от BatVas

спора е за това , че изобщо никой не мисли че не може да се сложат в една група алфа с ауди , бмв , мерцедес ... Ми не може бе хора , просто тия марки са една идея над алфа ромео . .

мислете ,
                    Разбрах - ти караш Алфа защото не можеш да си позволиш "едната класа отгоре " ама има хора дето могат да си позволят и пак карат алфа. Има хора известни в цял свят като Алфисти - като Аудаджии не съм срещал световно известно име за тяхните фенове.

Ами например като съм решил до една година да купя кола за 10-15 хиляди ЕВРО и пак ще си купя Алфа. Мислиш ли че не мога да си купя Ауди или БМВ - по класните според теб (мисли ти) Аз съм имал и БМВ Да аз съм фен (защо - ти мисли) аз искам да карам Алфа не защото не мога да си позволя Ауди, БМВ, Мерц. - а защото съм Фен (ЗАЩО ли - мисли ти) Явно караш Алфа по стечение на обстоятелствата - а не защото на сърцето ти е Алфа.

П.П. И да тук сме фенове и СЕКТАНТИ - както и ако напишеш в БМВ форума, че Ауди и МБ са по добри или в Хонда форума, напиши в Ауди форума че МБ и БМВ са по добри - те ще реагират като нас Феновете - щото и те са си сектанти и аз уважавам тяхното фенство и форум и не бих си позволил да направя това .
                    Чудено казано И свинкса нека да не се заблуждава, че няма АЛФИ дето не могат да се сложат до неговите Мерцове и шперцове. Щото ако не се сеща...... да почна да му изреждам Айде за Бугатита и Мазератита няма да говорим щото са много над
                    sigpic
                    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

• Първоначално публикувано от SFINKS
                      наско , пак придизвикваш усмивки в моето лице

каде си трагнал да сравняваш форд фиеста и алфа 145 ??? нищо общо нямат , ама нищо . алфата е много класи над фиестата

а още по-комично е сравнението ти с Ферари, Ламборджини, Бугати или Мазерати . тва са спортни двуместни коли които са в свой собстен клас . Между другото и те си имат немски алтернативи , за японски да не говорим
                      Абе Бртато...... Много по-горе исках да ти сравня с Голф 3 и Астра примерно. Пак ли не са в един клас
                      sigpic
                      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Мазерати . тва са спортни двуместни коли които са в свой собстен клас . Между другото и те си имат немски алтернативи , за японски да не говорим
                        Ти май не си виждал всички мазератита. Щото има мазерати в класа на ЕС класата и на 7-цата и 8-цата. Даже колежката на Мони си взе такова за 268 хиляди ако не беше и повече - колата е над 5 метра - 4 врати и е 5 местна лимузина - я разгледай моделите на мазерати - да видим всичките ли са купета. Що си е зела такава , а не Ауди8, БМВ 7, БМ - S klas
                        То момичето сега си подало документите и чака да я одобрят за Алфа 8С за 176 000 ЕВРО - тя сигурно щот не може да си позволи БМВ
                        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

• Bat Vas , вече почна да говориш по смислено . Тва че си фен го уважавам , и тва че пак ще си купиш алфа също . Ако ми кажеш и обективни причини за това че докрая на живота си ще караш алфа ....Субективните са ясни , влюбен си сляпо в марката

Ма моля те недей сравнява alfa и bmw .
                          много по-правилно е да се сравняват ауди , бмв и мерцедес . там нещата са доста по изравнени. ма не я слагай и алфата там , не и е там мястото

Comment

Bat Vas , вече почна да говориш по смислено . Тва че си фен го уважавам , и тва че пак ще си купиш алфа също . Ако ми кажеш и обективни причини за това че докрая на живота си ще караш алфа ....Субективните са ясни , влюбен си сляпо в марката

много по-правилно е да се сравняват ауди , бмв и мерцедес . там нещата са доста по изравнени. ма не я слагай и алфата там , не и е там мястото
                            Ти тотално не си наясно - истинските фенове на БМВ не искат да ги сравняват с Ауди и МБ - защото философията на БМВ е много по-спортна , както и на Алфа - точно те предпочитат да се сравняват с Алфа. Не ти говоря за България - щото ние тези коли(западните) ги видяхме много скоро - ама прочети малко чужди форуми и виж как е.

П.П. Имам и обективни причини - ела да ти покажа списъка с цените похарчени по Акорда, както и че Акорда при еднакви кила и коне е по бавен от Алфата ми (той е 1,8 V-tek с една червена емблемна отпреде и малко по особенно обърнат двигател и на малко по-малко километри от Алфата ми ) За БМВ т- цени сега не мога да ти дам - щото го карах 95 -96 - а тогава инфлация и т.н.т

Comment

Bat Vas , вече почна да говориш по смислено . Тва че си фен го уважавам , и тва че пак ще си купиш алфа също . Ако ми кажеш и обективни причини за това че докрая на живота си ще караш алфа ....Субективните са ясни , влюбен си сляпо в марката

Бах маа му. Не знам кой е заслепен обаче.
                              sigpic
                              ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

• оффффффф , най-обичам някой като почне да говори как един негов познат , тук даже познат на негов познат бил си поръчал незнам си каква кола . къде зехте да бягате по тъча и да говорите за коли дето сте ги виждали на снмика само или спрени по Витошка някъде ....

земи я питай тая позната на твоя познат що не си поръча Бугати Вейрон или Mc Laren-Mercedes . Ми щи каже че не може да си го позволи .. щото там вече 6 цифрено число става .

а пък да знаеш един мой познат си купи яхта за 4 милоина ма ко от тва ..

тъкмо те по хвалих че зе смилено да разсъждаваш като каза че алфа се купува с сърце а не с ум и ти пак даде фира ...

Comment

Working...
                                X