бат вас , айде сравни ми алфа и бмв , да видим кой модел до кой ще сложиш че ми е много любопитно .
Известие
Collapse
No announcement yet.
Боксера повече ли върви от ТС?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ти прочете ли ми предния пост - с кого се сравняват БМВ.
Като говоря за мазератито - в него съм се качвал и знам какъв клас е.Григор, Петко и Пламен (от форума) могат да потвърдят как момчето от ГрандСпорт Ауто ни изювика за Мазератито.
Ще завърша с това - Пожелавам ти да си купиш Ауди или БМВ и да се оттървеш от тази нисша класа, марка АЛФА2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от SFINKSоффффффф , най-обичам някой като почне да говори как един негов познат , тук даже познат на негов познат бил си поръчал незнам си каква кола . къде зехте да бягате по тъча и да говорите за коли дето сте ги виждали на снмика само или спрени по Витошка някъде ....
земи я питай тая позната на твоя познат що не си поръча Бугати Вейрон или Mc Laren-Mercedes . Ми щи каже че не може да си го позволи .. щото там вече 6 цифрено число става .
а пък да знаеш един мой познат си купи яхта за 4 милоина ма ко от тва ..
тъкмо те по хвалих че зе смилено да разсъждаваш като каза че алфа се купува с сърце а не с ум и ти пак даде фира ...ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
BMW 320 -
1 много крехки колички честа смяна на компоненти от окачването на безбожно висока цена.
2 Разходът им е абсолютно неоправдано огромно висок(една от причините които могат да те накарат да се откажеш от марката) гори а НЕ върви освен ако не го отпушиш
3 Стабилна е в завоите но коварна и често подвежда шофъора си особенно ако е неопитен, пък и с това задно... тъпа работа.
4 редовни дребни проблеми които ти късат нервите с една жълта лампичка (провери си горивната система и двигатела).
Имат и плюсове разходомер и оставащи километри много гот ,пласт масата вътре им е качествена и добре изработенаsigpic Alfasud/156 1.8ex
156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6
Comment
-
Тук нещо изпушихте
спокс ве хора, секи си има некви виждания, а пък кой ква кола го кефи ....
а само до Сфинкс ще драсна едно коментарче - по всички немски предавания за коли - правят сравнения м/у БМВ, Ауди и Мерцедес - най често до тях слагат по някоя японска и АЛФА(основно)
пример - Брера - ТТ
така че некви класи ,висши, нисши са само в нашето субективно мнениеAlfa Romeo 146 ti
Comment
-
не сме изпушили бре . споко . спорим си просто . то не боли
сега по отделно да отговорим на всички че много се включиха в спора :
на GALEANO :
1 много крехки колички честа смяна на компоненти от окачването на безбожно висока цена.
2 Разходът им е абсолютно неоправдано огромно висок(една от причините които могат да те накарат да се откажеш от марката) гори а НЕ върви освен ако не го отпушиш
3 Стабилна е в завоите но коварна и често подвежда шофъора си особенно ако е неопитен, пък и с това задно... тъпа работа.
4 редовни дребни проблеми които ти късат нервите с една жълта лампичка (провери си горивната система и двигатела).
все едно говориш за алфа 156 , едно към едно , а за задното аз съм на обратно мнение . само дето при алфата и още проблеми ще ти искочат
на наско :
А аз ти пожелавам.... Да си продадеш алфата и да си вземеш един голф 3 или Астра от същата година. Щото ти е 145-ца. Вярвай ми, няма да ти се наложи да доплащаш
зел съм си алфата точно щото е по добра от тия 2 коли !!
Comment
-
akula ,
а само до Сфинкс ще драсна едно коментарче - по всички немски предавания за коли - правят сравнения м/у БМВ, Ауди и Мерцедес - най често до тях слагат по някоя японска и АЛФА(основно)
и какъв е резултата като сложат алфата до другите коли дето си ги изредил знаеш ли .... алфата е на първо място само по един показател - цената ( което знаеш какво говори )
Comment
-
все едно говориш за алфа 156 , едно към едно , а за задното аз съм на обратно мнение . само дето при алфата и още проблеми ще ти искочат
Мене БМВ не ме кефи и тва е. Всички тук знаем за масовите разбирания на българският народ за италиянските автомобили ,не виждам смисъл да повтаряме едно и също
И ако искаш да знаеш алфата е мнооого по добра от тоя параходsigpic Alfasud/156 1.8ex
Comment
-
колегата Галеано мисли трезво и спори смислено в сравнение с другите
Напълно съм съгласен с теб приателю . казва си човека че алфата го кефи повече и тва е( за доводите за ремонтите обаче ще се убедиш че алфата няма да е по-добре )
за масовите разбирания на българският народ за италиянските автомобили ... ми те същите разбирания ги имат и другите нации бре приател . Италианците ако повече ценят алфите си що не продават скапаните беемвета по евтино от алфите
Comment
-
Аз вече съм се обедил,няма какво да се обеждавам.В италия има доста беемвета по евтини от алфите разгледай някой автомобилен пазар там и тогава пиши а за тези разбирания си ги имаме сааааамо тукsigpic Alfasud/156 1.8ex
Comment
-
Първоначално публикувано от GaleanoАз вече съм се обедил,няма какво да се обеждавам.В италия има доста беемвета по евтини от алфите разгледай някой автомобилен пазар там и тогава пиши а за тези разбирания си ги имаме сааааамо тукALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
Comment