Известие

Collapse
No announcement yet.

Боксера повече ли върви от ТС?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от SFINKS
    тва не е топлата вода бате , тва е направо басеин с топла минерална вода и мулатки вътре
    Мулатки-шоколадки
    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
    sigpic
    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

e то е старо вече тва бе
      просто има компресор+турбо и затова толкова коне от този обем

нека да е старо бате ... просто.. сложно , 170 коня / 7 литра разход

Comment

e то е старо вече тва бе
        просто има компресор+турбо и затова толкова коне от този обем

нека да е старо бате ... просто.. сложно , 170 коня / 7 литра разход
        я ся се сети ланча що се отказват от тази система
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

незнам що са се отказали , може би не са го измислили както трябва
          ма щом швабите са го направили предполагам че са го направили както трябва

Comment

незнам що са се отказали , може би не са го измислили както трябва
            ма щом швабите са го направили предполагам че са го направили както трябва
            Това пък, че са Шваби никва гаранция не е, че са го направили както трябва. Кво им сваляте шапка толова.
            sigpic
            ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

според мен , VW , BMW , AUDI , MERCEDES , няма да се изложат да сложат няккав боклук в колите си , камо ли да го продават масово

Comment

според мен , VW , BMW , AUDI , MERCEDES , няма да се изложат да сложат няккав боклук в колите си , камо ли да го продават масово
                ох недей

Comment

ок , спираме с тоя VW

Comment

А според мен, трябваше да си вземеш Немска кола. В тази нещо не ти е комфортно. Аз например никога не бих си взел Немска. Просто са ми противни. Много се чудих само между Сивик и моята. И предпочетох Алфата накрая, за което изобщо не съжалявам Знаеш ли какво казва моя майстор? -Ако нямаше толкова много Немски коли в БГ, щяхме да умираме от глад. След което каза, че съм направил чудесен избор с Алфата и по-добре, че не съм си взел някакъв Голф или Опел примерно
                    sigpic
                    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

и фалве съм имал и магарцедес (и то се топ модели - особено магарцедеса - с 4 педала беше )
                      не е като да говоря на изуст

Comment

казах спираме , ако искате да продължаваме ок

Comment

казах спираме , ако искате да продължаваме ок
                          Да спираме. Само да се обосновя. Та същия този майстор (А той е доста реномиран. ) ми го каза това като факти. Показа ми една купчина бракувани части и вика: Ето, от Италянски коли са, но всичките са НЕМСКИ Повечето части които се развалят по Италянските коли са Германско производство. Имаше и още една купчина. По-голяма. Познай от какви коли беше
                          sigpic
                          ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Оффф nasko 77 , мисли малко преди да пишеш. Не го знам кой е твоя "реномиран" майстор , ма не можеш да даваш мнения на трети хора като меродавни , особенно на хора дето целта им е да ти вземат пари. Много ясно че немските развалени коли ще са повече ... просто немските коли в България са в много пъти повече от Италианските , ако се развалят наравно излиза че ще имаме много повече развалени немски просто щото са много повече .

Много просто сравнение на цените на стари коли показва кои коли държат по дълго време по висока цена . Няма да ти казвам кои са , сам провери . А защо държат по висока цена също сам си отговори .

Comment

Ами провери тогава колко струва Ауди Олроуд 6 -ца - 2,5 ТДИ(то е по голям клас де ) и Alfa 156 КРОСВАГОН 1,9 M-jet ot 2003 година, Ама да не объркаш моделите - Кросвагон - а той е в класа на 4 ката ама карай.

Провери колко струва CTV 95 година и Опел Калибра 95 година.
                              Гледам и 147 дизел от 2003 да речем не е чак толкова по ефтина от Голф 2003 дизел (като се има впредвид , че голфа е 5 хил евро по скъп като нов)

П.П В раздел продава виж това да речем

Audi A3 1.9TDI 131к.с. 6 скорости, 6 ербега, климатроник, и ес пи, абс, лети джанти и т.н. и т.н. - 9900 евро

Сега погледни Алфа 147 140 к.с и 150к.с - дизел - и виж дали цените не са еднакви
                              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Оффф nasko 77 , мисли малко преди да пишеш. Не го знам кой е твоя "реномиран" майстор , ма не можеш да даваш мнения на трети хора като меродавни , особенно на хора дето целта им е да ти вземат пари. Много ясно че немските развалени коли ще са повече ... просто немските коли в България са в много пъти повече от Италианските , ако се развалят наравно излиза че ще имаме много повече развалени немски просто щото са много повече .

Много просто сравнение на цените на стари коли показва кои коли държат по дълго време по висока цена . Няма да ти казвам кои са , сам провери . А защо държат по висока цена също сам си отговори .
                                ОК, ма според немското Шваке държат по-високи цени немските кошове.
                                Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Working...
                                X