Известие

Collapse
No announcement yet.

Нов потребител фен на Алфа Ромео

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

250км/ч с мегдан е меко казано... от 1001 нощ
    Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Сега скачате като че ли Ви изпапках попарката Чакаите че ми се дояде Днес реших да я пробвам, досега не съм я мъчил в дисциплината 0-100 км/ч. Със зимни гуми, пълен резервоар и по лек наклон нагоре тръгнах с камерата. Много добре стартирах, само че съм забравил да пусна да записва. Направих после клипче, но бях поне със секунда по-бавен от първото тръгване. Засякох към 10,5 сек до 100 км/ч. Ето Ви клипче, жалко че не се записа първия път, наистина бях поне 1 сек по-бърз. http://www.youtube.com/watch?v=vLD97MyKJYk
      NIKI
      </a>

Comment

И как засече време и скорост - само не казвай по-филмчето Дай нещо разпечатка от ГПС или Г-тек - или ходи направо да се пуснеш с някого от Варненската група - виж за срещите и готово. Щото по форумите всеки мое да се прави на рацер
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
          И как засече време и скорост - само не казвай по-филмчето Дай нещо разпечатка от ГПС или Г-тек - или ходи направо да се пуснеш с някого от Варненската група - виж за срещите и готово. Щото по форумите всеки мое да се прави на рацер

Разпечатка искаш ли от НАСА? Какви са тези глупости, върви си мегана повече от всички алфи 1.6, споровете са излишни!
          NIKI
          </a>

Comment

Първоначално публикувано от ALFA POWER

Разпечатка искаш ли от НАСА? Какви са тези глупости, върви си мегана повече от всички алфи 1.6, споровете са излишни!
            Бе то е крайно време да се съберем тази събота май
            пък и тъкмо може да видим колко върви мегана

Иначе алфа 1.6 http://www.youtube.com/watch?v=diwFeTY1xgk това гледа ли го
            Alfa Romeo 155 1.8TS
            Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

За събота не знам дали ще съм свободен, а и на такива сбирки не съм ходил Алфите вървят наистина, обаче трябва да ги караш в максимални обороти. За мегана мога да кажа, че съм го пробвал със Seat Leon Cupra 1.9 TDI 150 к.с. и бяхме равни. Също и с Volvo ХС 70 D5 185 к.с. и също бяхме равни. Така че не мислете, че само алфите вървят.
              NIKI
              </a>

Comment

Колега, тоя Меган да не ти е за продаване
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku

Не карам си го с удоволствие. Харесва ми Renault Megane RS, но сега ми харесва разхода и вървежа. Ето днес сложих 55л и показва, че ще мина около 800 до 1000 км. Алфата ми ме е оставяла на пътя доста пъти биз бензин, светва лампичката, мина 30 км градско и спира. Или слагам 20 л, форсирам я и намаля едно деление. 156 дизелака също не е от икономичните, за сравнение Пежо 407 с 2.0 HDI 136 к.с. при яко каране дава смесен 6.8 л. Алфите са готини и удобни и определено не са за интензивно ежедневно и градско ползване.
                  NIKI
                  </a>

Comment

Бе ти си болен Ве. В неделя ще налазваме Варна и ще бъдем там бургаската група. Който ще се гони да му мисли. Да си приготвя колата и кеш....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Тая тема си е за FUN !!!

П.С. Колега с мегана......сутрин като се събудиш отвит ли си или си изпаднал от леглото. Предлагам ти утре като се събудиш и да напишеш как като си се дърпал с някоя кола поне 250к.с., че тия м/у 150 и 185к.с. са ти слаби!!!
                      98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Не карам си го с удоволствие. Харесва ми Renault Megane RS, но сега ми харесва разхода и вървежа. Ето днес сложих 55л и показва, че ще мина около 800 до 1000 км.
                        абе колега къв е тоя компютър дето дава пробега +/- 200км бре
                        баси и точността
                        ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
                        ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Не карам си го с удоволствие....
                          Ама го хвалиш, все едно ше го продаваш
                          И ние сме карали коли, пък даже и Рено сме карали, айде стига си фантазирал
                          А конкретно в гонка със "156 2.4 JTD" ти е бедна фантастиката какво ше те направи
                          Успех, иначе
                          sigpic

Comment

Не карам си го с удоволствие....
                            Ама го хвалиш, все едно ше го продаваш
                            И ние сме карали коли, пък даже и Рено сме карали, айде стига си фантазирал
                            А конкретно в гонка със "156 2.4 JTD" ти е бедна фантастиката какво ше те направи
                            Успех, иначе
                            мм
                            мое сложим по нещо на капака пък тогаз и да са дръпнем
                            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Aз ти казах да отидеш да се пуснеш и да докажеш колко върви(иначе ако само говориш това са хлапашки приказки) - ама ако не е пипан няма как да върви толкова. Ако е правен вече е друг въпрос и пак не пречи ако си пич да идеш и да се пуснеш с 1,6ТС Алфа .Ето Нео ти предложи вече - пусни се с 1,6 и тогава скачай на 1,8ТС и на 2,4ЖТД.
                              Ако пък си толкова сигурен - заложи и пари срещу Нео - момчето ти предложи.
                              Да споровете в форума са излишни - отиди пусни се , докажи колко върви и ако искаш с пари , ако искаш без - не вярвам да ти откажат
                              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

човек що говориш глупости не ми го фали тоя меган сека алфа 1.6 ще те сцепи а що не искаш дасе прбваш с мен и аз сьм 1.6 а? Французин срещу японец хихихихи а

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

Working...
                                X