Известие

Collapse
No announcement yet.

Нов потребител фен на Алфа Ромео

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

баси темата баавничко нещата отиат към кофата маи

Comment

Остаи ги да се посмеят още малко на мегдана
      Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от Naso
        е аз и да искам нищо не мога да направя де просто констатирам тряя някои шеф диригент да мине с метлата че тея с 80 коньовите тросъци мноо са се превъзбудили нещо

Comment

Първоначално публикувано от 156
          А! Кво стана? Тоя Меган все едно дръпна ръчната
          ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
          sigpic
          ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Хихихихи много ме изкефи изказването на колегата zlatko за меганите "кои бяха тия?" аз една лагуна я разцепих защото почнахме да спориме точно за това той си мислеше, че като е 2.0, а аз 1.6 ще ме сцепи но остана много учуден че на около 500 метра бях доста пред него вика ми е мойта е 130 коня ти сигурно си 90 той си мисли ,че това е сивик от тези 90 коньовите викам айде 90 коня сьм и просто му разбих мечтите и даже му викам искаш ли реванш а той вика остави нвщо не искам да чупя колата повече аз лично незнам колко коня са тези лагуни ама видимо, че беше доста тромава така че си прави изводи аз сьм сигурен че един тс 1.6 ще те сцепи

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
              Първоначално публикувано от Naso
              е аз и да искам нищо не мога да направя де просто констатирам тряя някои шеф диригент да мине с метлата че тея с 80 коньовите тросъци мноо са се превъзбудили нещо
              Кой знае сус ШО са се напушили...
              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Пичове, прочетох до тук написаното и според мен човека е прав. Просто Рено Меган е по-нисък клас от 156 например. То е по-леко и е нормално да надбяга Алфа-та на 500 метра например. Наистина за това купе този двигател осигурява доста добра динамика. Алфата е доста по-тежка, но дори той не оспори, че е по-хубава кола. Разликите са малки според мен ако се вземе максимума от двете коли.
                Но има и други марки и модели коли, които ще скъсат шортите на Мегана. Например Хонда CRX 1.6 със 160 коня. Имаше едни такива доста разпилени версии. По същия начин 156 е една идея по-бърза от 166 с еднакви двигатели. Дори по-новите модели заради това, че са претъпкани с електроники и всякакви екстри, са по-бавни от сегашните (дори от 92 г.). Това е разбираемо. Същото е като да кажа, че един хлопел Астра 2.0 16V 150 магарета ще бие 156 2.0 16V въпреки 5-те коня повече при Алфата. Разликата няма да е голяма, но истината е една.
                Сега ако пича с Мегана не може да вземе максимума от колата както например Нео е друг въпрос. Тук състоянието на гумите, съединител, двигател...много неща имат значение. Оставете тези спорове кой е по- по-най...
                Радвай се на това, което имаш, докато работиш за това, което искаш.

Comment

Не дойде ренцето на срещата вчера във Варна Ама съдейки по вулвалоидния символ който е и емблема на марката прехвален Ф1 шампион става ясно защо липсваше. ( как го написах това не знам )
                  Сигурно е много възрастен и много мъдър като Йода и ако беше дошъл щеше да се предаде на тъмната страна.
                  '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                  Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                  Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Първоначално публикувано от Andy
                    Пичове, прочетох до тук написаното и според мен човека е прав. Просто Рено Меган е по-нисък клас от 156 например. То е по-леко и е нормално да надбяга Алфа-та на 500 метра например. Наистина за това купе този двигател осигурява доста добра динамика. Алфата е доста по-тежка, но дори той не оспори, че е по-хубава кола. Разликите са малки според мен ако се вземе максимума от двете коли.
                    Но има и други марки и модели коли, които ще скъсат шортите на Мегана. Например Хонда CRX 1.6 със 160 коня. Имаше едни такива доста разпилени версии. По същия начин 156 е една идея по-бърза от 166 с еднакви двигатели. Дори по-новите модели заради това, че са претъпкани с електроники и всякакви екстри, са по-бавни от сегашните (дори от 92 г.). Това е разбираемо. Същото е като да кажа, че един хлопел Астра 2.0 16V 150 магарета ще бие 156 2.0 16V въпреки 5-те коня повече при Алфата. Разликата няма да е голяма, но истината е една.
                    Сега ако пича с Мегана не може да вземе максимума от колата както например Нео е друг въпрос. Тук състоянието на гумите, съединител, двигател...много неща имат значение. Оставете тези спорове кой е по- по-най...
                    E там е работата - нали видя клипчето - реното ПАДА от 156 1,8 , а той пича налита на 2,4 JTD - даже от дадените от него клипчето се вижда как реното умира след сто (много бавно набира нагоре) после погледни клипчетата на 1,6 ТС 145-ца и се убеди - понеже човека не мери с апаратура , а засича по секундите на клипчето - погледни тогава и секундите на 1,6 ТС 145 в клипчета в VBOX7
                    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Re: Нов потребител фен на Алфа Ромео

Първоначално публикувано от ALFA POWER
                      През 2001г си купихме рено меган класик 1.6 16V. Супер съм доволен, сега си го карам само аз и колата си е перфектна. Само 110 к.с. е, но е по-бърза от повечето алфи тук .
                      Що не се скриеш някъде. Този Меган стига ли до 170 -180км/ч?
                      Направи първо Варна Шумен за 28 мин и ми се обади.
                      На Девненският баир хапваме за обяд Баварки 525. Нещо ги тормози десният завой
                      Повече от 225 км/ч не вдигаме .
                      Нищо , че имаме 2 спраскани гумени тръбички към интейка.
                      Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                      Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

хихи

1.6 Boxer Vs ЛаЙнО мЕгАН АмА Те Ще мУ Се СмеЯт И ГаРгИте пО СвЕтофаРиТе АпЪк По ПрОсТоТиЙте КоИтО Е НаПиСаЛ Се РаЗбИра КоЛКо Е ШоФьОр МоМчЕтО ДаНо ГоСпОД Да Е С НеГо И Да Не ЗаВъРши КаТ ТоЯ С ПеГаУТо ОнАЯ ВеЧеР В Ел. СтЪлБа ИлИ ТоЯ От СнОщИ С ШкОдАТа лУдА РаОтА...
                        Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
                        За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

Re: хихи

Първоначално публикувано от zaryto
                          1.6 Boxer Vs ЛаЙнО мЕгАН АмА Те Ще мУ Се СмеЯт И ГаРгИте пО СвЕтофаРиТе АпЪк По ПрОсТоТиЙте КоИтО Е НаПиСаЛ Се РаЗбИра КоЛКо Е ШоФьОр МоМчЕтО ДаНо ГоСпОД Да Е С НеГо И Да Не ЗаВъРши КаТ ТоЯ С ПеГаУТо ОнАЯ ВеЧеР В Ел. СтЪлБа ИлИ ТоЯ От СнОщИ С ШкОдАТа лУдА РаОтА...
                          Оффф.... тихо-тихо. И двете бяха тук в Пловдив. Да не дава господ.
                          ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                          sigpic
                          ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Сори за офтопика, ама тозi маниер на писане е по-зле и от латиницата IMHO
                            _______
                            146 JTD - ex
                            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Бате , пиши като хората , моля ти се ... тук не е тиинпроблемс 15 +-

Comment

Andy пич ако говориш за заводски CRX като моя са 150 коня е вече със спортен филтър с някаква друга екстра може да са повечко от 150 коня говориме за B16A1 двигател е моя има само спортен филтьр, и едни по добри свещи това е може да е малко повечко то 150 коня но както и да е та исках само да те поправя надявам се да сьм помогнал по ограмотяването ти по японските коли това в рамките на шегата

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

Working...
                                X