и като сваля джантите с ко ши карам ? не ми е проблем да се пусна с тебе бате - не ми е проблем и да падна даже - ма не ми се кара на риск
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Сливен 14:00h - BILLA
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Sergey_gigovи като сваля джантите с ко ши карам ? не ми е проблем да се пусна с тебе бате - не ми е проблем и да падна даже - ма не ми се кара на риск
Comment
-
Първоначално публикувано от gaidataПървоначално публикувано от Sergey_gigovсмешко - по някога прекляваш бате - не го казвам случайно това зза гумите - не ми се правят белиаз да му мисля че са изтъркани и така нататъка
И много се надъхвате тука дайте го малко по спокоAlfa Romeo 146 1.6
По добре гаден , отколкото гладен !
Comment
-
stiflyr ---- човече ко става с тез танкове бе ? вчера ходих кум варна и до шумен колона поне 400 метра танкове един слд друг и несе виждат само отпред в колона скрути в тревата (житото) след туй един танкист гол до кръстта пиеше бира и лежеше на танка ,малко преди да влзезем в сливен един друг танкист въртеше и правеше фиести с един друг танк там към гробищата и дигаше голяма пушилка
Comment
-
Първоначално публикувано от gaidatastiflyr ---- човече ко става с тез танкове бе ? вчера ходих кум варна и до шумен колона поне 400 метра танкове един слд друг и несе виждат само отпред в колона скрути в тревата (житото) след туй един танкист гол до кръстта пиеше бира и лежеше на танка ,малко преди да влзезем в сливен един друг танкист въртеше и правеше фиести с един друг танк там към гробищата и дигаше голяма пушилка
Прибират танковете имахме 1 месец занятия на Ново село и ги прибират на ходи аз ги видях вечерта до Лукойла на Бургаско единия беше окотен
Alfa Romeo 146 1.6
По добре гаден , отколкото гладен !
Comment
-
Първоначално публикувано от Sergey_gigovбати кефа - пергели с танк
Comment
Comment