Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Сливен 14:00h - BILLA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• и като сваля джантите с ко ши карам ? не ми е проблем да се пусна с тебе бате - не ми е проблем и да падна даже - ма не ми се кара на риск
    alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

• Първоначално публикувано от Sergey_gigov
      и като сваля джантите с ко ши карам ? не ми е проблем да се пусна с тебе бате - не ми е проблем и да падна даже - ма не ми се кара на риск
      теловете ли се виждат балон ли имат ? какво им има толкоз на тез гуми ти от софия до сливен се пробра с тях че на летището дето няма една кола стълб или дърво дори и камък неискаш ... нали ти казвам ще си ги сменим и ти ще караш с мойте ако си мислиш че са по добри

Comment

• искаш да се дръпнеме - добре - кога ?-имай в предвид че до сряда няма да мога - много съм зает
        alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

• джантите са криви и тресе , а гумите почти нямат грайфер

Comment

• еми сряда тогава

Comment

• сряда към 20 часа на летището тогаз ако ми се случи да закъснея малко ши звънна

Comment

• Първоначално публикувано от gaidata
                Първоначално публикувано от Sergey_gigov
                смешко - по някога прекляваш бате - не го казвам случайно това зза гумите - не ми се правят бели
                виж сега колко колегиално ще постъпя свалям моойте джанти предните ти ссваляш твойте разменяме ги правим гонката аз да му мисля че са изтъркани и така нататъка
                Твоите болтове 4 на 98 ли са ? защото ако не са няма да станат .

И много се надъхвате тука дайте го малко по споко
                Alfa Romeo 146 1.6
                По добре гаден , отколкото гладен !

Comment

сряда към 20 часа на летището тогаз ако ми се случи да закъснея малко ши звънна
                  ок на илия ще се обаждаш ли да знам дали да казвам на краската? апък и нийй сряда пак ще се чуем предварително

Comment

• не

Comment

• stiflyr ---- човече ко става с тез танкове бе ? вчера ходих кум варна и до шумен колона поне 400 метра танкове един слд друг и несе виждат само отпред в колона скрути в тревата (житото) след туй един танкист гол до кръстта пиеше бира и лежеше на танка ,малко преди да влзезем в сливен един друг танкист въртеше и правеше фиести с един друг танк там към гробищата и дигаше голяма пушилка

Comment

• Първоначално публикувано от gaidata
                        stiflyr ---- човече ко става с тез танкове бе ? вчера ходих кум варна и до шумен колона поне 400 метра танкове един слд друг и несе виждат само отпред в колона скрути в тревата (житото) след туй един танкист гол до кръстта пиеше бира и лежеше на танка ,малко преди да влзезем в сливен един друг танкист въртеше и правеше фиести с един друг танк там към гробищата и дигаше голяма пушилка
                        Наще иззлобяват
                        Прибират танковете имахме 1 месец занятия на Ново село и ги прибират на ход и аз ги видях вечерта до Лукойла на Бургаско единия беше окотен
                        Alfa Romeo 146 1.6

Comment

• бати кефа - пергели с танк

Comment

бати кефа - пергели с танк
                            их ко приказваш е влизаме и се едно някаде около лукойла е паднала бомба няква пушилка към града и гледаме един танк правят пергели апък другия явно ще е укотен щом ония се препичаше и пиеше бира ... другите танкове бяха до схумен ама бяха МНОООООГО и затуи ми стана интересно данеби да е имало нещо

Comment

бати кефа - пергели с танк
                              Да ти кажа наистина е яко стига да набараш някаде повече калчица или повечко пръсчица
                              Alfa Romeo 146 1.6

Comment

• Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                                Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Working...
                                X