Първоначално публикувано от Xman
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Сливен 14:00h - BILLA
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Sergey_gigov Покажи съобщениеа слкед като аз не съм човека на ,който ще даваш обяснение за какъв се мислиш ти че да ми искаш такова на мене ?
Предлагам ти да спрем до тук. Спорът ни до никъде няма да доведе.АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS
Comment
-
В крайна сметка от нас зависи дали ще има срещи или не.Никой няма да дойде и да ни организира.
Серго, брат извинявам се ако съм те засегнал! Нищо личноАR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS
Comment
-
[
Цитат:
Първоначално публикувано от Sergey_gigov Покажи съобщение
а слкед като аз не съм човека на ,който ще даваш обяснение за какъв се мислиш ти че да ми искаш такова на мене ?
Не помня да съм ти искал мнението.
Предлагам ти да спрем до тук. Спорът ни до никъде няма да доведе.
това е форум нали - място ,в което всеки дава мнение.
и наистина - вменсто да се караме защо не хванем да се съберем - май ще е по- добреalfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
-
Първоначално публикувано от gaidata Покажи съобщениеабе вместо да се карате вземете честитете на серго рожденния ден : айде бате да си жив и здравееее мерси
alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
-
Първоначално публикувано от gaidata Покажи съобщениеабе вместо да се карате вземете честитете на серго рожденния ден : айде бате да си жив и здрав.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
ей бат Серго честит рожден ден и от мен (със закъснение)
а относно срещите може и 2 ма да сме и трима да сме колкото толкова , да излезем да пием по нещо да си поговорим за РАСОВИТЕ си автомобили (и за футбол и жени) и след известно време пак да се съберемAlfa Romeo 146 1.6
По добре гаден , отколкото гладен !
Comment
-
Абре момци, какво ще кажете за 10 или 11 януари да направим една регионална среща на Хепито в Нова Загора - феновете от Сливен, СТЗГ и Ямбол?????"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment