Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Сливен 14:00h - BILLA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Xman Покажи съобщение
    Не се опитвам да ти се карам. Въпроса е не да си чешем езиците, а действително да направим нещо.
    Не си ти човека на който ще давам обяснения защо не съм идвал на срещите. Всеки има право на избор-ако искаш идвай на срещите.
    а слкед като аз не съм човека на ,който ще даваш обяснение за какъв се мислиш ти че да ми искаш такова на мене ?
    alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

• Първоначално публикувано от Sergey_gigov Покажи съобщение
      а слкед като аз не съм човека на ,който ще даваш обяснение за какъв се мислиш ти че да ми искаш такова на мене ?
      Не помня да съм ти искал мнението.
      Предлагам ти да спрем до тук. Спорът ни до никъде няма да доведе.
      АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
      FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

• Предлагам да се спре спора кой къде кога и защо ходил дали ходил или не ходил на срещи, така или иначе в Сливен срещи е нямало имало е там една може би дето може да се нарече среща и това е
        .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• В крайна сметка от нас зависи дали ще има срещи или не.Никой няма да дойде и да ни организира.
          Серго, брат извинявам се ако съм те засегнал! Нищо лично
          АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
          FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

• [

Цитат:
            Първоначално публикувано от Sergey_gigov Покажи съобщение

Не помня да съм ти искал мнението.
            Предлагам ти да спрем до тук. Спорът ни до никъде няма да доведе.

това е форум нали - място ,в което всеки дава мнение.
            и наистина - вменсто да се караме защо не хванем да се съберем - май ще е по- добре
            alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

• абе вместо да се карате вземете честитете на серго рожденния ден : айде бате да си жив и здрав

Comment

• Първоначално публикувано от gaidata Покажи съобщение
                абе вместо да се карате вземете честитете на серго рожденния ден : айде бате да си жив и здрав
                ееее мерси

Comment

• Първоначално публикувано от gaidata Покажи съобщение
                  абе вместо да се карате вземете честитете на серго рожденния ден : айде бате да си жив и здрав
                  ами пусни тема в общите приказки ахаха ама да е жив и здрав все пак
                  .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• ей бат Серго честит рожден ден и от мен (със закъснение)

а относно срещите може и 2 ма да сме и трима да сме колкото толкова , да излезем да пием по нещо да си поговорим за РАСОВИТЕ си автомобили (и за футбол и жени) и след известно време пак да се съберем
                    Alfa Romeo 146 1.6
                    По добре гаден , отколкото гладен !

Comment

• ами колеги от Сливен.във неделя 14.12.08 който желае нека заповяда на паркинга на технополис в 12ч.всички сте добре дошли.
                      sigpic
                      156 2.0 T.S-155 на 100к км.мойта гордост!

Comment

• Абре момци, какво ще кажете за 10 или 11 януари да направим една регионална среща на Хепито в Нова Загора - феновете от Сливен, СТЗГ и Ямбол?????
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Няма проблеми, нека само всички да сме свободни...
                          Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                          Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

• Харесва ми как звучи за момента но нека наистина влезе новата година да видим новото работно време и т.н. иначе съм за
                            Alfa Romeo 146 1.6
                            По добре гаден , отколкото гладен !

Comment

• Колеги от Сливен,ще дойде ли някой,се чудя днес при нас???
                              sigpic

Comment

• Сливен-тази неделя в Ямбол от 12ч,какво ще кажете??желаещи да се запознаем??
                                sigpic

Comment

Working...
                                X