Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Шумен

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Сега позванях малко,и май за утре ще сме повечко.
    15Ч НА ПАРКИНГА НА КРИСТАЛ.
    Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
    Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

• Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
      28 и 29 няма да мога за съжаление. А за хижа(иначе супер идея) не е ли хубаво по-отрано да се уговорим?
      много си прав за това , че трябва по от рано ама ако стане така че в последният момент ми сменят графика (както често става) и ще се получи мн грубо освен ако сте навити някой петък и събота в началото на април щото ще съм отпуска примерно НАВИТАЦИ ??? ( Можем да поканим и колегите от Варна
      sigpic
      33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
      Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• Ами аз съм за
        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• Малко снимчици от поредната ни срещичка,само дето аз съм зад кадър,но за сметка на това синът ми се мота около колите
          Имаме и нови попълнения,че и колегата от Бургас е с нас за което много се радвам.

Last edited by Xtrime7; d.m.y г., 20:16.

Comment

• Благодаря ви за приятното изкарване и когато съм в района пак ще наминавам дай боже с още някой бургаски алфист да дойда следващият път
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '00

Comment

• Ех мойта колица как сте я поорязали
              и без туй скоро няма да съм със нея
              Last edited by Ganja_Breed; d.m.y г., 09:28.
              Alfa Romeo 156 1.9 JTD 105 HP - бивша
              Alfa Romeo 145 Face Lift 1.6 T.S. 120 HP - бивша
              Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 144 HP - настояща

Comment

• Първоначално публикувано от R_O_K_O Покажи съобщение
                Благодаря ви за приятното изкарване и когато съм в района пак ще наминавам дай боже с още някой бургаски алфист да дойда следващият път
                Колега извини ме че не ти помогнах на момента,но сега на Лични съм ти обяснил.

Comment

• благодаря ти брат ще го търся днеска оправих оборотомера да свети и смених всяка изгоряла лампа оправих едната кора дето беше паднала залепих едната паднала пищялка на вратата сега като оправя това като и погледна окачването като и пръсна ударените десни врати и ако ми дойдат и джантите тоя месец следващият път ще видите колата ми в целият и блясък
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS '00

Comment

• Днеска няма ли да се събираме ?
                    Alfa Romeo 156 1.9 JTD 105 HP - бивша
                    Alfa Romeo 145 Face Lift 1.6 T.S. 120 HP - бивша
                    Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 144 HP - настояща

Comment

• Aло компанията дайте да направим нещо тоя уикенд. Може да имаме и гости от София, а всички помнят, че с тях се получава интересно Чакам отговори до края на деня и почвам да ви тормозя по телефоните
                      Last edited by Old Fox; d.m.y г., 14:20.

Comment

• Ако съм в Шумен , тоя път ще дойда !
                        Само кажете - кога и къде ?
                        ALFA 156 1.9 JTD `98г.

Comment

• Аз съм там със сигурност.

Сега е момента да се пресъединят тези които досега са се срамували или са нямали възмойност.
                          Мястото да го набележи OId FOX,само да не е ластрада.

Comment

• Първоначално публикувано от annihilator Покажи съобщение
                            Ако съм в Шумен , тоя път ще дойда !
                            Само кажете - кога и къде ?
                            Е ти вече трябва да дойдеш,стига толкова си се канил .

Comment

• Хайде да е събота тоя път, че неделя е Великден, шанса за присъствие намалява. Да речем 16.00. Къде, къде...Кристал ще е фраш сигурно, друг голям удобен паркинг не се сещам.
                              Хайде да се съберем на паркинга на Кауфланд(на горната страна, която е по-близко до шосето, там винаги е празно) и после ще го решаваме къде.

Comment

• Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                                Хайде да е събота тоя път, че неделя е Великден, шанса за присъствие намалява. Да речем 16.00. Къде, къде...Кристал ще е фраш сигурно, друг голям удобен паркинг не се сещам.
                                Хайде да се съберем на паркинга на Кауфланд(на горната страна, която е по-близко до шосето, там винаги е празно) и после ще го решаваме къде.
                                Събота ли? извинете ме но със сигурност ще сте без мен.СОРИ.
                                Приятно прекарване.

Comment

Working...
                                X