Известие

Collapse
No announcement yet.

На ФУТБОЛ с EAST SIDE

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от italian_dream Покажи съобщение
    През седмицата ще има колега,от сряда нататък
    Екстра, пишете ме в списъка
    Alfa Romeo 146 1.9 JTD 01' ex
    SAAB 9-3 SS 1.9TiD
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
      Там има ли място за семкаджии някъде където да се седне или мога ли да паркирам колата в близост до игрището, че ще взимам приятелката за публика ?
      да има.

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
      Вие Люлинци няма ли да дойдете??
      ????
      ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

btw не знам вие до колко мислите да откарате, но аз ще мога да остана до 18:30. Така че колкото и егоистично да звучи, приканвам всики, които ще дойда да се постараят да бъдат точни, че да може да ритаме повечко време А ние хубаво се уговаряме, а топка имаме ли? Да не се окаже, че само ще си отидем с добрите намерения и ще се наложи да се разотидем
        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

aз имам топка и Мъро има топка , само дано я наопмпа тоя път

Comment

Гледам че и във Варна започват да заформят нещо подобно.... айде и колегите от другите градове да почнат и накрая да направим един АЛФА турнир

Comment

като за първи път беше перфектно силно разочарован съм от MUROMAN )) и които дойдохме се разбрахме ако падаме Мариан трябва да ни черпи понеже не е дошъл!!!!
              Ят ме е че си взех апарата а не направих нито една снимка ама... мача беше много напрегнат и нямаше кога
              Емо се оказа звездата на АЛФА отбора и всички играхме супер освен мене аз след 15тата минута щях да припадна иначе показахме на тамошните звезди как се играе

Comment

Първоначално публикувано от Absente_ Покажи съобщение
                като за първи път беше перфектно силно разочарован съм от MUROMAN )) и които дойдохме се разбрахме ако падаме Мариан трябва да ни черпи понеже не е дошъл!!!!
                Ят ме е че си взех апарата а не направих нито една снимка ама... мача беше много напрегнат и нямаше кога
                Емо се оказа звездата на АЛФА отбора и всички играхме супер освен мене аз след 15тата минута щях да припадна иначе показахме на тамошните звезди как се играе
                Разгонихме им фамилията Много готино се получи , аз съм адски доволен , забавлявахме се , поспортувахме .. какво повече Изобщо не съжалявам , че дойдох (макар и от центъра и то с тролей ) който не дойде изпусна страшно много !!!

Чакаме Мариан да черпи !!
                Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Забравих да отбележа - отбора на Алфа днес представихме Аз Absente_ digitalundgrd detelazurno и beyn76 от нас се включи и едно момче от другите , за да можем да играем 6 на 6

Comment

Аз също съм много доволен. Добра игра стана и задължително трябва пак да се съберем, но този път поне още 2-ма да дойдат Пораздвижихме се добре, което е предпоставка следващият път да стане още по-добра игра, така че айде хораааа, кой разбира в Алфа отбора се спира, аааайде на футбола, пресен футбол, топъл футбол, красив футбол, само в неделя, само в 17:00 (освен ако не се разберем друго)......
                    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Еми ако люлинчани са навити може да им правим една среща

Comment

• С тях среща само на МАСА Едва ли ще се навият да дойдат на другия край на СФ, иначе ако все пак дойдат ще бъде интересно

Иначе за днес само хубави думи мога да кажа...Супер беше! Като за 3-4 години отсъствие от терените се поразтичах така едно хубаво. Мисля всяка неделя, ако нямам други ангажименти да идвам да ритаме

П.С. Айде приканвам всички колеги, които са сигурни че ще идват да си оставят телефоните в поста, в който потвърждават идването, и ако все пак нещо се случи и си променят мнението, да звъннат за да си правим сметка реално кой чакаме да дойде. Защото днес като за първи път малко не се разбрахме кой, кога и къде ще идва и си нямахме и телефоните, за да се чуем...В първия момент отивам и няма никой, нали се сещате че е кофти след като съм бил път от Надежда до Хаджи Димитър и накрая да се врътна обратно..., но в крайна сметка се изпонамерихме Та така....
                        Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 23:31.
                        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Браво и благодарско на колегите които присъстваха,айде момци няма ли други желаещи да ритат дайте по сериозно.Днес найстина стана хубав мач ако се съберем повече хора мисля че ще стане по интересно.Предлагам за напред да организираме среща на по централно място за да не се лутат хората които не познават района,давайте предложения.Поздрави.
                          Алфа 146'96 1,7 ie 16V еx
                          159 1.9jtdm 150 cc 2007

Comment

• Съжалявам за това,че не можах да дойда,го футбола се припокри със срещата на 155 и окъснях.
                            Как да почерпя някои които дори не може да ми напише името правилно?
                            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                              Съжалявам за това,че не можах да дойда,го футбола се припокри със срещата на 155 и окъснях.
                              Как да почерпя някои които дори не може да ми напише името правилно?
                              айде... оправдания

Comment

• EMo0o .... батко още ме боли гърба от тебе !

Comment

Working...
                                X