If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
btw не знам вие до колко мислите да откарате, но аз ще мога да остана до 18:30. Така че колкото и егоистично да звучи, приканвам всики, които ще дойда да се постараят да бъдат точни, че да може да ритаме повечко време А ние хубаво се уговаряме, а топка имаме ли? Да не се окаже, че само ще си отидем с добрите намерения и ще се наложи да се разотидем
като за първи път беше перфектно силно разочарован съм от MUROMAN )) и които дойдохме се разбрахме ако падаме Мариан трябва да ни черпи понеже не е дошъл!!!!
Ят ме е че си взех апарата а не направих нито една снимка ама... мача беше много напрегнат и нямаше кога
Емо се оказа звездата на АЛФА отбора и всички играхме супер освен мене аз след 15тата минута щях да припадна иначе показахме на тамошните звезди как се играе
ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic
като за първи път беше перфектно силно разочарован съм от MUROMAN )) и които дойдохме се разбрахме ако падаме Мариан трябва да ни черпи понеже не е дошъл!!!!
Ят ме е че си взех апарата а не направих нито една снимка ама... мача беше много напрегнат и нямаше кога
Емо се оказа звездата на АЛФА отбора и всички играхме супер освен мене аз след 15тата минута щях да припадна иначе показахме на тамошните звезди как се играе
Разгонихме им фамилията Много готино се получи , аз съм адски доволен , забавлявахме се , поспортувахме .. какво повече Изобщо не съжалявам , че дойдох (макар и от центъра и то с тролей ) който не дойде изпусна страшно много !!!
Забравих да отбележа - отбора на Алфа днес представихме Аз Absente_ digitalundgrddetelazurno и beyn76 от нас се включи и едно момче от другите , за да можем да играем 6 на 6
Аз също съм много доволен. Добра игра стана и задължително трябва пак да се съберем, но този път поне още 2-ма да дойдат Пораздвижихме се добре, което е предпоставка следващият път да стане още по-добра игра, така че айде хораааа, кой разбира в Алфа отбора се спира, аааайде на футбола, пресен футбол, топъл футбол, красив футбол, само в неделя, само в 17:00 (освен ако не се разберем друго)......
С тях среща само на МАСА Едва ли ще се навият да дойдат на другия край на СФ, иначе ако все пак дойдат ще бъде интересно
Иначе за днес само хубави думи мога да кажа...Супер беше! Като за 3-4 години отсъствие от терените се поразтичах така едно хубаво. Мисля всяка неделя, ако нямам други ангажименти да идвам да ритаме
П.С. Айде приканвам всички колеги, които са сигурни че ще идват да си оставят телефоните в поста, в който потвърждават идването, и ако все пак нещо се случи и си променят мнението, да звъннат за да си правим сметка реално кой чакаме да дойде. Защото днес като за първи път малко не се разбрахме кой, кога и къде ще идва и си нямахме и телефоните, за да се чуем...В първия момент отивам и няма никой, нали се сещате че е кофти след като съм бил път от Надежда до Хаджи Димитър и накрая да се врътна обратно..., но в крайна сметка се изпонамерихме Та така....
Браво и благодарско на колегите които присъстваха,айде момци няма ли други желаещи да ритат дайте по сериозно.Днес найстина стана хубав мач ако се съберем повече хора мисля че ще стане по интересно.Предлагам за напред да организираме среща на по централно място за да не се лутат хората които не познават района,давайте предложения.Поздрави.
Съжалявам за това,че не можах да дойда,го футбола се припокри със срещата на 155 и окъснях.
Как да почерпя някои които дори не може да ми напише името правилно?
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Съжалявам за това,че не можах да дойда,го футбола се припокри със срещата на 155 и окъснях.
Как да почерпя някои които дори не може да ми напише името правилно?
айде... оправдания
ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic
Comment