То аз от онова яко падане по гръб съм сега не много подвижен, ако заглъхне съм на линия в събота, а дано.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ледена среща a.k.a. кънки на лед
Collapse
X
-
Амии аз ще напиша късно...В смисъл ще ходя на плуване и като се върна ще разгледам прогнозата за времето и ще реша дали ще ходяАко реша ще драсна тук
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеАааа...мен всъщност не ме бройте, че излизам да търся годежен пръстен и после и друга работа имам. Няма да смогна със всичко. Приятно!Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
by RUBIG service
Comment
-
Хм, чета и си мисля че ще е добре да потренирам малко тройния си аксел......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
нема се шашкате, мен ми наденаха и халката, но не и хомота
събота кога? че то или времето ще е кофти или ще е тарапана
най-вероятно ще се ходи в 5 на славияАко парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеГодежен пръстен ли? И за теб май свършиха дните))) В събота съм засега на кантар, още не мога да си въртя ръката, дефакто същия ден ще напиша дали мога, а ми се ходиии...
Първоначално публикувано от mim Покажи съобщениенема се шашкате, мен ми наденаха и халката, но не и хомота
събота кога? че то или времето ще е кофти или ще е тарапана
най-вероятно ще се ходи в 5 на славия
Comment
-
Аааааа....Отче чакай малко... Знам че бързаш да прочетеш някоя проповед ама ще поизчакаш още малкоАз тоя път само кум ще бъда и бях съпричастен в процедурата по избирането на пръстена
Иначе за пързалка....ами в събота предлагам както винаги - 22:00. Първата пързалка може и да има хора, но от втората нататък става все по-празно и все по-празно. Но зависи от времето. Ако е кофти май верно ще го направим от 17:00 на Славия. Това са моите предложения.
@ФЕРАРИСТ: Ами хайде добре дошъл сиНяма да е лошо да увеличим групичката с още 1
The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
След 30-40мин съм на леда с едни приятели...Ако някой ще ходи в лудницата днес да се оглежда за един техничен с рочес кънкиМоже да хвана и втората част..незнам как ще се развията нещата
by RUBIG service
Comment
-
Нямаш пързалката тая вечер....Валя...валя... една камара локви...1.30 мин... чакане и накрая нищоА дано утре да е хубаво времето...язък
by RUBIG service
Comment
Comment