If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще черпиш ако станат, че аз го подсетих, че си имал идея да си взимаш (малко така....че нали знаеш като умре циганката дето те хвали колко е кофти ) Иначе а дано да ти станат. Да не предизвикваме съдбата!
Дааамм Благодаря ти Дете за идеята
Благодаря и на отчето
Супер се радвам че ми станаха С едно термочорапче и ще са идеални Вече имам желание за ходене Суперр
П.П Може да ми викате Венци кънките
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Да му е честито!
А това с черпнята само гали сетивата ми Един вход от Венци, един вход от Ники....добре ми звучат 2 безплатни пързалки да изкарам Еденйе и пийнйе ще пропусна ама ако прибавите и някоя сгодна женица (ама за ползване повече от 1 час) все с добро ще ви споменавам. Кънките да не ви се изтъпят никога и крак да не кълчите!
Емии мъчех се да се измъкна...ама няма как ще черпя А за четвъртък ще гледам да дойда да ги разтъпча едно хубаво тия маркови кънки
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
mim, това как да го разбираме - като да се присъединиш към нас в четвъртък?
Венци ти няма какво да "гледаш" да дойдеш направо те виждам вече на леда! Не забравяй, че трябва да ги разтъпчеш. Няма само да ги гледаш
Айде да идва утре, че яко ми се кара. Даже мисля днес ако баща ми ми се върже да го изкарам да му припомня дните когато е бил на нашите години. Той и без това все повтаря "абе да взема и аз да си извадя кънките..."
Ако преместим срещата в 22 утре? Просто няма да успея преди 20:30 да стигна, което значи 10 минути обуване и половината пързалка е минала . Тази седмица всичко е против кънките
Аз съм повече навит за 22.00 часа и на мен ми е по-добре При всички положение мисля да отидат Така че вие си решавате
За мен няма проблем. Даже ще хванем далаверата ако я направим от 22
Значи се разбираме за утре, 22:00 часа на Ариана! Ако Pastora нещо не го възпрепятсва си остава така. Ако има промени той ще каже
Comment