Известие

Collapse
No announcement yet.

Ледена среща a.k.a. кънки на лед

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

В момента съм на работа, просто след 18:30 мисля да съм на пързалката, освен това обядвам в кръчмата до стадион Славия, та не ми е проблем да отделя 2 минутки за проверка
    Arena Coast Customs

Comment

Работи от 18:30 днес, питах портиера.
      Arena Coast Customs

Comment

приятно пързаляне, аз ще се навъртам там уикенда, но не знам в колко часа
        през седмицата ми е невъзможно

а как ми се кара, тъкмо тръгнах назад и трябва да затвърдя
        Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
        AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Утре (събота) сме на Ариана след 22 по принцип
          Arena Coast Customs

Comment

Утре-събота в 22 часа на Айряна за търкаляне, всеки е добре дошъл, дори и за по глътка коняк в кафето
            Arena Coast Customs

Comment

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
              Утре-събота в 22 часа на Айряна за търкаляне, всеки е добре дошъл, дори и за по глътка коняк в кафето

Сигурно няма да дойда.... Имам притеснения относно карането на кънки при -10градуса и не искам да си направя нещо... Пък и е по-добре учестеното дишане да е в къщи на топло
              Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
              exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
              ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
              ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
              by RUBIG service

Comment

След кънките предвиждаме топене в канала до пързалката )))) Дали е -10 или 0 ми е почти все тая, стига да съм облечен и с конячето в джоба А и няма да стоиме като паметници )
                Arena Coast Customs

Comment

Стига с тоя коняк бре. Току има нема и само покрай мантинелата те засичам да смукваш живителна течност
                  А ти Венци не знам защо си решил, че е студено. Времето е чудно
                  The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Да, но после карам прекрасно, чудно защо ме сочат всички с пръсти ))
                    Arena Coast Customs

Comment

Днес който иска да заповяда в 16:00 часа на Ариана, двама души ще сме със сигурност.
                      Arena Coast Customs

Comment

на славия в неделя в 5 гледах няколко алфи, но не видях познати муцуни
                        беше егати лудницата, за 1/4 пързалка ме събориха 2 пъти и не можах да си тренирам задното

1 поредица филмчета how to за ентусиасти http://www.ehow.com/video_4946958_ic...rossovers.html
                        Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                        AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Ние за това не бяхме там, ръгахме се на Ариана, поне имаше слънце малко. Евентуално сме на Славия в сряда от 18:30 часа, тогава няма хора и всеки може да си кара както му е кеф.
                          Arena Coast Customs

Comment

Как само евнтуално бре Ники?! Там сме! Да не вземеш да се отметнеш, че ей сега едитвам първия пост, за да привикаме желаещите
                            @mim: Ние на Арианата ходихме и беше готино. Имаше много деца. Поне едно 70% от всички бяха деца, но пък беше забавно. А ти само на Славия ли ходиш? Ако е така хайде с нас в сряда от 18:30. Тогава е прилично (да не казвам даже неприлично) празно.

Comment

Там сме, няма да се отмятам Дори може утре да направим Ариана от 20 часа, стига да се организираме. Травмите ми поотшумяха, минава ми като на куче ))
                              Arena Coast Customs

Comment

'Щото си куче Иначе утре ще пропуснем (поне аз), че май на боулинг ще ходя та по-добре я остави да поотшуми още един ден!

Comment

Working...
                                X