If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В момента съм на работа, просто след 18:30 мисля да съм на пързалката, освен това обядвам в кръчмата до стадион Славия, та не ми е проблем да отделя 2 минутки за проверка
Утре-събота в 22 часа на Айряна за търкаляне, всеки е добре дошъл, дори и за по глътка коняк в кафето
Сигурно няма да дойда.... Имам притеснения относно карането на кънки при -10градуса и не искам да си направя нещо... Пък и е по-добре учестеното дишане да е в къщи на топло
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
След кънките предвиждаме топене в канала до пързалката )))) Дали е -10 или 0 ми е почти все тая, стига да съм облечен и с конячето в джоба А и няма да стоиме като паметници )
Стига с тоя коняк бре. Току има нема и само покрай мантинелата те засичам да смукваш живителна течност
А ти Венци не знам защо си решил, че е студено. Времето е чудно
на славия в неделя в 5 гледах няколко алфи, но не видях познати муцуни
беше егати лудницата, за 1/4 пързалка ме събориха 2 пъти и не можах да си тренирам задното
Ние за това не бяхме там, ръгахме се на Ариана, поне имаше слънце малко. Евентуално сме на Славия в сряда от 18:30 часа, тогава няма хора и всеки може да си кара както му е кеф.
Как само евнтуално бре Ники?! Там сме! Да не вземеш да се отметнеш, че ей сега едитвам първия пост, за да привикаме желаещите
@mim: Ние на Арианата ходихме и беше готино. Имаше много деца. Поне едно 70% от всички бяха деца, но пък беше забавно. А ти само на Славия ли ходиш? Ако е така хайде с нас в сряда от 18:30. Тогава е прилично (да не казвам даже неприлично) празно.
Comment