И аз съм на леда довечера...22.00 Ариана??
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ледена среща a.k.a. кънки на лед
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениеЧакай да видим дали ще има финанси, стига да има ме брой и мен))
Arena Coast Customs
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеИдвай, идвай, че пращам Sub-Zero))
Прати го, прати го, да видиш ти Scorpian какво може
Как разбра бе гадино? Довечера, ще видя, може да дойда без предопреждени из отдзадзе.
Last edited by D-I-V-A-K-A; d.m.y г., 11:53.Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениеПрати го, прати го, да видиш ти Scorpian какво може
Как рабра бе гадино? Довечера, ще видя, може да дойда без предопреждени из отдзадзе.
---------- Post added at 11:53 ---------- Previous post was at 11:52 ----------
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеИ аз съм на леда довечера...22.00 Ариана??Arena Coast Customs
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеТайнаа, иначе идвай, може да те науча на падане директно по гръб, а и VFTI ще идва, което значи много полушпагати и пируети
Аааа не мерси, аз тия ги владея много добре, ама мисля тоя сезон да пропусна и да ви смажа всичките, ще видите вие как се караAlfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениеАааа не мерси, аз тия ги владея много добре, ама мисля тоя сезон да пропусна и да ви смажа всичките, ще видите вие как се караArena Coast Customs
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеДа видим, аз ще ти покажа как се кара за няма 1 година на ледаще видим какво ще стане тази вечер
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Аз пак отпадам до късно вечерта съм на лекци 21.10часа. в Овча купеL+ едно масло да оставя после...
А дано утре, ама май няма да стане и ще откривам сезона догодинаAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Добре се получи вчера. Стана голямо разиграване с тая топка, а на края за капак на хубавата пързалка оформихме и една въртележка, а аз съм -1 кънка от вчера, но Митко е +1 падане заради това. СориПерфектно беше, хората който не дойдоха трява да ги е много яд
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениеДобре се получи вчера. Стана голямо разиграване с тая топка, а на края за капак на хубавата пързалка оформихме и една въртележка, а аз съм -1 кънка от вчера, но Митко е +1 падане заради това. СориПерфектно беше, хората който не дойдоха трява да ги е много яд
Странното е, че аз нямам, а карах диво с неразработените кънки, които са моите кънки с главно К.
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеПланираме една коледна пързалка. Ако си в София покрай тия празници зповядай на 25-ти от 22:00 на Ариана
Това е удобен момент да обявя този план официално пред всички ледени фенове, тъй като за момента беше споделен с ограничен брой ледени потребители
На 25-ти от 22:00 на Ариана - Коледна пързалка!Last edited by Pastora; d.m.y г., 10:17.Arena Coast Customs
Comment
-
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениеДобре се получи вчера. Стана голямо разиграване с тая топка, а на края за капак на хубавата пързалка оформихме и една въртележка, а аз съм -1 кънка от вчера, но Митко е +1 падане заради това. СориПерфектно беше, хората който не дойдоха трява да ги е много яд
Все пак нямаше как да знаеш, че ще стане така
Иначе въртележките бяха 3 все пак
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеНаистина беше уникално, а Митко има 2 падания за 1 ходене - странен фактСтранното е, че аз нямам, а карах диво с неразработените кънки, които са моите кънки с главно К.
Второто си беше по моя вина. А третото беше на втората въртележка. Нинджата, онзи с маската, се разчекна и ме срита в краката. Шанс
Но пък беше май най-дивата пързалка която сме правили от началото на сезона. На всичкото отгоре имам съмнения, че това беше първата въртележка на Ариана за този сезон! Благодаря ви за страхотното изкарване
Следващата диващина ще бъде на 25-ти. Внимавайте с трапезата тогава, че да не дойдете понатежали. На нас поне ни се очертава да пристигна директно от масата
Last edited by detelazurno; d.m.y г., 11:18.The greatest of all scientific hobbies!
Comment
Comment