Първоначално публикувано от VFTI
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ледена среща a.k.a. кънки на лед
Collapse
X
-
The greatest of all scientific hobbies!
-
Амме... не ме кефи да се занимавам, да се червя и да правя на тарикат...просто се сетиш, че ти беше казал и заради това
Иначе тази вечер ще пропусна...Много нерви са ми се събрали и ще търся други начина оправянето им...А и колата ми е зарината от сняг и 2 пришки таа ще почина днес..Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Утре ако все още работи ще дойда да я закрием подобаващо...Имам съмнение обаче, че ще я спрат защото утре ще е топло през целия ден около 6градуса.. Таа днес май ще е последния и работен ден...Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
by RUBIG service
Comment
-
Още утре ще има доста + градуси, и ако наистина не работят агрегратите нищо чудно да я загубим преди края на месеца..В петък и събота също ще е около 7-8градуса....Хайде да дойде утре и да се попарзулваме, пък ако ще е на СлавияAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
by RUBIG service
Comment
-
Шъъ кажа само, че ми викат Венциптика....Та щом съм казал, че ще има 8 градуса значи ще ги имаЕй виж в раздела тунинг и рейцинг как знам, кога ще е най-хубавото време за гонки
Ама айде дано този път грешаAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
by RUBIG service
Comment
-
Грешиш та я. Тая работа не е като оная + това ако си толкова добър в познаването на времето колкото в гонките.....значи ще караме още 3 месеца понеИначе аз за времето слушах, че утре ще е по-гадно от днес, а други ден по-гадно от утре. Или иначе казано от оставащите дни до края на седмицата в неделя се очаква да е най-студено като от днес нататък темепратурите ще градират по минусувата скала
P.S.: Заредил съм тенис топката в кънката, за да не я забравя. Та ще има заниманиеThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Венци нещо не отговаря на провокацията ми. Сигурно се е засегнал. Ако е така държа публично, тук, да кажа, че той всъщност е един от най-признатите рейсъри!
За днес нали не сте забравили? Хайде приготвяйте се, че вече ми се кара. Кънките чакат, топката чака....ние смеThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
Comment