Известие

Collapse
No announcement yet.

Ледена среща a.k.a. кънки на лед

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
    Ми сигурно ще дойда

Имам една НЕ скъсана касова бележка от 7.3... чудя се дали ще мине номера...да се пробвам ли да я оползотворя или ще видят датата?
    Аз съм минавал така веднъж, но тогава бележките бяха други. Бяха по-големи, от по-тънка хартия и с доста по-бледо мастило. Та аз просто лекичко размазах датата и никой нищо не ми каза, а уж се загледа. Но тогава с това мастило и тази хартия много лесно се мацаха бележките и може за това да не им е направило впечатление. Бележката беше за 2-ма и съответно влезнахме 2-ма. Бележката беше от преди 2 дни по-рано мисля. Иначе аз откакто ходя с вас вече 2 такива бележки имам, но напоследък нещо не ми се прави на тарикат и си плащам входчето редовно. Иначе ако искаш да минаваш по-тънко ми се струва, че самата охрана е податлива на сделки и може да се разбереш нещо с някой. Аз веднъж като влизах бях сам на вратичката и тоя ме пита "всеки ден ли караш?", казах му "почти, 3-4 пъти в седмицата" и в този момент дойде някой онзи го погледна малко с поглед тип "как па точно сега ще дойдеш" и ми каза само "браво". Та ако ти се занимава (въпреки, че няма за кога) се разбираш с някой такъв и когато той е на смяна може да те пуска примерно срещу 3 лева.
    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Амме... не ме кефи да се занимавам, да се червя и да правя на тарикат...просто се сетиш, че ти беше казал и заради това

Иначе тази вечер ще пропусна...Много нерви са ми се събрали и ще търся други начина оправянето им...А и колата ми е зарината от сняг и 2 пришки таа ще почина днес..
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
      by RUBIG service

Comment

• Ти пък, аз 3 коли изринах днес и пак ще съм на борда на Граф
        Arena Coast Customs

Comment

• Пързалката е на командно дишане. Агрегатите са спрени. Ще е там докато е студено. Който възнамерява да идва сега е момента. Трябва да я почетем подобаващо! Следващата пързалка я замисляме за четвъртък (тоест утре).

Comment

• Утре ако все още работи ще дойда да я закрием подобаващо...Имам съмнение обаче, че ще я спрат защото утре ще е топло през целия ден около 6градуса.. Таа днес май ще е последния и работен ден...
            by RUBIG service

Comment

• Ще работи май до края на месеца или докато се задържат средно близки до 0 температури. Това неофициално инфо, поне до другия четвъртък няма да я затворят, защото тогава ще има повечко положителни температури.
              Arena Coast Customs

Comment

• Още утре ще има доста + градуси, и ако наистина не работят агрегратите нищо чудно да я загубим преди края на месеца..В петък и събота също ще е около 7-8градуса....Хайде да дойде утре и да се попарзулваме, пък ако ще е на Славия
                by RUBIG service

Comment

• Утре сме на Ариана, те няма за 1 ден да я затворят, но знам ли. Утре го дават от -2 до 4 градуса(петък от -3 до 5, събота от -5 до 4), не знам къде ги гледаш тия яки прогнози
                  Arena Coast Customs

Comment

• Шъъ кажа само, че ми викат Венциптика....Та щом съм казал, че ще има 8 градуса значи ще ги има Ей виж в раздела тунинг и рейцинг как знам, кога ще е най-хубавото време за гонки

Ама айде дано този път греша
                    by RUBIG service

Comment

• Грешиш та я. Тая работа не е като оная + това ако си толкова добър в познаването на времето колкото в гонките.....значи ще караме още 3 месеца поне Иначе аз за времето слушах, че утре ще е по-гадно от днес, а други ден по-гадно от утре. Или иначе казано от оставащите дни до края на седмицата в неделя се очаква да е най-студено като от днес нататък темепратурите ще градират по минусувата скала

P.S.: Заредил съм тенис топката в кънката, за да не я забравя. Та ще има занимание

Comment

• О, забравих да сметна, имаме футболно пособие в Митко, вече беше разцъкано )
                        Упс :http://weather.bg/bg/indnew1.php?glaven=progn
                        Last edited by Pastora; d.m.y г., 21:36.
                        Arena Coast Customs

Comment

• Венци нещо не отговаря на провокацията ми. Сигурно се е засегнал. Ако е така държа публично, тук, да кажа, че той всъщност е един от най-признатите рейсъри!

За днес нали не сте забравили? Хайде приготвяйте се, че вече ми се кара. Кънките чакат, топката чака....ние сме

Comment

• аз обаче съм в пряспата от вчера
                            ако колегите ме измъкнат, ще дойда
                            Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                            AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Къде и от колко часа ще се събирате?
                              Че мисля днес да ви посетя че направо забравих как се карат кънки
                              sigpic
                              Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                              BMW 316 Compact '95

Comment

• На Ариана в 22 сме Хайде, забрави ни, само обещаваш и не идваш ) Те ще затворят пързалката вече )
                                Arena Coast Customs

Comment

Working...
                                X